Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vAlAkI

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
48 évesen elhunyt Wayne Static, a Static-X frontembere. A hírt az énekes sajtósa is megerősítette, és felkerült a csapat Facebookjára is. A halál okáról egyelőre semmilyen információ nem nyilvános, de drogtúladagolásról kezdtek el pletykálni.  Wayne Static a Static-X-szel…..
Ha valakinek van rá 5 hete, simán visszaszerezheti széthullott cipőjének árát a Deichmanntól. Naiv ügyfél első választása fél óra alatt elpusztult, de ez nem szegte kedvét, és újat húzott. A másodikkal 3 hónapig bírta, aztán levált a talpa, és bevették javításra. A…..
Remek alkalom egy Star Wars játékra, hogy a héten adták ki a filmsorozat Blu-ray változatát. Hallottunk mindenféle rémhírt, hogy új szereplőket hoztak be, Darth Vader kétségbeesetten üvölt és Yoda is megváltozott, de a régi emlékeket semmi nem veheti el. Szóval, a megjelenés…..
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
vAlAkI 2010.12.08 13:53:40
Az USB melegítő kesztyű

www.egerbolt.hu/USB_kutyu/Melegito_kesztyu/Melegito_USB_kesztyu-Szurke

Emlékszem régen OKJ-s képzés alatt télen volt gépírás óránk, előtte egy szál cigaretta, és az első tíz percben nem mozogtak az ujjaink a kint lévő hidegtől :D
Bigyóblog Billentyűzetmatricák 2008.12.12 09:45:19
Ki mondta, hogy egy billentyűzetnek unalmas egyszínűnek kell lennie, amikor mindenféle színes ábrákat is rá lehet varázsolni. Például ezekkel a matricákkal. A színes matricák darabja 10 dollár.Via GeekAlerts..