Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mókuci_23

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Príma szórakozás a hírek figyelése közben a Gyurcsány-blog legfrissebb bejegyzésének kommentjeit olvasgatni. (Ez a poszt három napos, még nem a lemondásról szól persze, de a Tábor ide írja be, ami a szívét nyomja.) Az igazi kemény mag most próbálja kollektíve feldolgozni, hogy…..
mókuci_23 2009.03.28 21:32:05
@Sunabouzu: Nem te vagy véletlenül a mi kis Navracsicsunk? Ha nem, akkor se aggódj, majd szólunk az érdekedben, ha a hülyék a porondon lesznek, vegyenek be csatlósnak!
Jó hallgatni az okoskodásod.
Tudod, amikor az okos hülyéskedik, az jópofa, de amikor a hülye okoskodik... na, az gáz!

mókuci_23 2009.03.31 17:35:27
@Sunabouzu: Köszönöm a bókot. Jól esik egy ilyen értelmes embertől, mint amilyen te is vagy. Hallottam nemrég egy szólást/mondást: Sose vitatkozz idiótákkal, mert akkor lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal. Hát valahogy ilyen érzés támadt fel bennem is. Nem vagyok bölcsész, rendszerinformatikus vagyok, méghozzá elég jó. Te mivel is foglalkozol, ha már így összemelegedtünk? Visszatérve: Nem rajongok a Feriért, de nem tudok jelenleg olyan embert, aki képes lenne a szarból várat építeni. A Fidesz csak annyit tud: "Monnyon le, Táncolj Feri..." A másik jobb? Pfff... korrekt programmal rendelkeznek. Hogy képes elhinni olyan badarságokat értelmes ember? Persze egyértelmű, mesében élünk és nekünk minden jó lesz, csak válasszuk meg a Vikit, vagy a többi szerencsétlent. Talán még milliókat is kapunk ajándékba, nem? Jó lenne felfogni, hogy nem így megy. Össze kell fogni, kicsit megszenvedni, nem lopni és akkor egyszer, talán menni fog, de:
magyarok vagyunk, nekünk az nem megy. Nem tudunk becsületesek lenni és összefogni a saját és mások java érdekében. Csak belekötni a másikba, ugyebár?
mókuci_23 2009.03.31 19:53:12
@Sunabouzu: "mert ha gazdaságilag és politikailag zokni ellenfeleket keresek, regisztrálok inkább a kapcsolat.hu-ra"---> erre csak annyit tudok mondani, ha az én meglátásaim szerint történnének a dolgok, akkor rend lenne végre ebben a nyamvadt, unintelligens emberekkel tarkított abszolút idióta országban.
Amúgy a Fidesz... hm... Most milyen programja is van? Ja persze... semmilyen... vagyis ma mutattak be valamit. Komoly volt a reakció tőlük, vissza is esett a tetszési indexük.
Nem fecsérlem tovább a szót, úgysem fogunk dűlőre jutni, nem is kell. Külön ember, külön véleménnyel.
Kívánom, hogy úgy legyen minden, ahogy te eltervezted. Bár ha az valósulna meg, amit én szeretnék, az sem lenne rossz...
További sok sikert!