Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bing

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban no comment rovatunk újabb csemegéje következik. 2 klip, szépen összeeresztem őket és majd mindenki eldönti, hogy melyik a tojás és melyik a kakukktojás. Kék sarokban a Muse dala, piros sarokban a Cozombolis nótája. Klip koppintás illatot érzek, mint anno a Bikini…..
A Soundgarden legutóbb akkor bolygatta fel a zenei világot, mikor hirtelen feléledt a weboldaluk. Utána viszont csend lett, egyik tag sem nyilatkozott a fura mozgolódás ügyében (sőt, volt aki tagadta az egészet közeli forrásokra hivatkozva) és, ha ugyan el nem is felejtették az emberek…..
Bár hivatalosan még senki nem erősítette meg, de egyes források szerint John Frusciante kilépett a Red Hot Chili Peppersből. Állítólag hónapok óta a gitáros nélkül próbálnak, mert ő nem tért vissza a többéves szünetről, ahogy a többiek ezt pár hónapja bejelentették,…..
A legutóbbi Moog-klipet nemrég jelölték az MTV European Music Awards helyi döntőjébe, amit ha megnyernek, akkor indulnak a legjobb európai videó díjáért is (a You Raised A Vampire premierje amúgy nálunk volt annak idején). Október elsején viszont megjelent a…..
Alice In Chains - Black Gives Way To Blue (EMI) Szokták mondani, hogy az Alice In Chains volt a grunge-korszak legkeményebb zenekara, és van is benne valami. Lassú, súlyos, metálos témákkal pakolták tele lemezeiket, nem punkoskodtak, mint a Nirvana, vagy rockerkedtek, mint a Soundgarden…..
Pearl Jam - Backspacer (Universal) Igazából a Pearl Jam az egyedüli zenekar, akik túlélték a grunge-ot és mára már csak szimpla rockegyüttesként állnak színpadra. Ők 1994-ben, (amikor ugye a műfaj maga Kurt Cobain fejlövésének pillanatában meghalt, és minden kiadó eszét…..
Manapság már kicsit sok van az ún. legendás zenekarokból, de a Living Colour esetében is használni kéne a kifejezést, még úgy is, hogy a soron következő lemezük csak az ötödik a sorban, és volt egy majd egy évtizedes szünet a karrierjükben, sőt, az ezredfordulós…..
Három új pályázattal jelentkezik az Oktatási és Kulturális Minisztérium által finanszírozott PANKKK program, amely a kulturális tárca célzott könnyűzenei támogatásait tartalmazza. Az aktuális kiírásokban első nagylemezek megjelentetéséhez, vidéki klubkoncertek, valamint…..
A munka ünnepét a szerkesztőség 2/3-a azzal ünnepelte, hogy a napközbeni fakultatív program után elmentünk a Dürerbe jól megnézni az Óriást, meg a 10 éves Fish! lemezbemutató koncertjét. Már a májusi programajánló összeállításakor éreztük, hogy ha jót akarunk magunknak…..
10 éves a Fish! zenekar, ennek örömére május 1-jén a Dürer Kert színpadán engedik szabadjára a halakat. Minket pedig meglepnek egy új lemezzel. Krisztián, aka. Senior Hal mesélt az új számokról és arról, hogyan tennék tisztába a magyar lemezipart. Plusz természetesen, ahogy…..
A Rage Against The Machine gitárosa jelenleg éppen a Justice Tour elnevezésű körútját nyomja, és annak seattle-i állomásán majdnem csoda történt. Tom Morellónak ugyanis sikerült elérnie, hogy az 1997-ben feloszlott Soundgarden három tagja is egyszerre a színpadon legyen, és…..
bing 2009.03.26 11:18:11
télleg b@ssza meg cornell a popkarrierjét, de amit ez az "énekes" csinál a spoonman-el az legalább olyan rossz mint a scream, ha nem rosszabb!
A Red Hot Chili Peppers tagjai tavaly májusban jelentették be, hogy bizonytalan ideig pihenőre vonulnak, és leghamarabb 2010-re várhatók újra a színpadra. Chad Smith legutóbbi nyilatkozata szerint azonban jóval tovább elhúzódhat a dolog. A dobos elmondta, hogy jelen állás szerint…..
Huszadik évfordulója alkalmából Trent Reznor úgy döntött leállítja egy időre a Nine Inch Nailst, de előtt csinál egy amolyan búcsúturnét, méghozzá az újra összeállt Jane’s Addiction társaságában. Ez mintegy köszönet lesz nekik, hogy annak idején felsegítették egy…..
Eddie Vedder nyilatkozta a napokban, hogy hamarosan olyan állapotban lesznek az új Pearl Jam-dalok, hogy akár stúdióba is lehet velük vonulni. Mindez azt jelenti, hogy akár még idén kaphatunk egy új lemezt az amerikai rockzenekartól, akik 11 év után visszatértek Brendan O'Brien…..
Magunknak tett ígéretünkhöz híven a szombat délutánt, estét és éjszakát a Tribute fesztiválon töltöttük Overdrive-val. Nagy várokozásokkal érkeztünk, voltak kérdőjelek, leígértem neki a csillagokat, hogy milyen jól fog szórakozni és olyan lett a vége, mint egy népmese,…..
Vigyázat én-cikk lesz, naplóból kitépett lap, szélés titok-háromszög. Vannak dalok, melyek olyan sikeresen beássák magukat az agyunkba, hogy nem értjük miért, de bármikor meg tudjuk hallgatni. Mással is történik ez? Nálam e dalok befogadása, igénye érzelmi helyzettől,…..
Az alábbi poszt jelent meg a Nine Inch Nails weblapján: „Mostanában az internet tele van meglepetésekkel. A minap megkeresett egy misztikus csapat, akiknek a Lights in the Sky turnénk három koncertjéről VALAHOGY sikerült filmre venni egy jelentős mennyiségű (több mint 400 GB!)…..
Joe Satriani beperelte a Coldplayt, mivel szerinte az angolok plágiumot követtek el a Viva La Vida számukkal. A legendás gitáros szerint Chris Martinék egy az egyben átvettek részleteket a 2004-ben megjelent If I Could Fly című instrumentális dalából, így most bíróságon követel…..
Noel Gallagher, az Oasis nagypofájúságáról is híres gitárosa szerint ők ugyanabban a ligában játszanak, mint a Rolling Stones. „Mi nem igazán szerzünk már új rajongókat az Oasis számára a turnékon. Ez egy olyan zenekar, amit vagy szeret az ember, vagy nem. Mindenki tudja…..
Az amerikai Rolling Stone Magazine nemrég csinált egy szavazást, amiben arra kérték az olvasóikat, mondják meg, szerintük kik azok, aki nem kerültek be minden idők legnagyobb énekesei közé, pedig ott a helyük, és mindezt egy húszas listába állítsák össze. Nos, a szavazatok…..