Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LightRain

33 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GazPömpöllér & co Medvepark 2011.04.17 19:56:00
Tök jó a medvepark! Most voltunk először, de törzsvendégek leszünk, az összes kölök imádta, mi is, és nagyon jól éreztük magunkat, nekem sokkal jobban tetszik, mint az állatkert, ahol én mindig szarul érzem magam a sok, szűk helyre zárt állattól, akármilyen csicsa is a ketrec,…..
"Ciklusokon átívelő takarékossági programra van szükség!" - mondta a bevásárlásból hazaérkező férj, miközben kivette a szatyorból a feleségének vett saját márkás intim betétet."Márpedig rengeteg más külföldi gyümölcs is van...! - kiáltotta el magát…..
Állítólag egyre többen játsszák, még a londoni cityben is. A fiatal yuppie-k munka után, a szabad kis tereken gurítanak kedvükre. Persze ha tudnák a szigetországi fiúk, hogy ez eredetileg egy francia játék... De nézzük csak: hogyan kell játszani a pétanque-ot? "A pétanque…..
LightRain 2010.09.22 11:47:27
@jozinho: Mert XVI. Lajos nem értette...
Köszöntöm Önöket, kedves nézőink!A markáns hideg- vagy melegfront az elmúlt órákban megérkezett. Nyugat vagy kelet felől közelítette meg a Kárpát-medenecét. Ez alapjaiban fogja meghatározni a következő napok időjárását.Napközben még várható szikrázó napsütés,…..
7vége Lujza és Jenő 2010.07.08 16:23:00
- Jenő! Mondd, ma már bárki bejöhet az országba? - Be. - És ki is mehet? - Ez régen is így volt, Lujza... - Régeen?! Hát akkor még vasfüggöny volt, vagy nem? - Az csak szimbolikus név volt... - Hát akkor tényleg ki lehetett menni, ha csak az volt... - És mondd, Jenő! Te láttál már néger embert? -…..
Szeretettel köszöntöm Önöket, kedves nézőink! Nagy rangadóra készülünk, a VB egyik legfontosabb mérkőzésére. Az olaszok természetesen kék felsőben és fehér, rövid nadrágban fognak játszani, és valami eszeveszetten jóképűek. A brazil játékosok ma kék rövid nadrágot és…..
Az alábbi gyűjteményből ki-ki vérmérséklete szerint, a média típusától és a kérdéstől függetlenül válogathat.1. A gólom nem számít, a lényeg, hogy a csapat győzött.2. Fantasztikus a közönségünk, legtöbbször ők segítenek bennünket a győzelemhez.3. Csak a munkában…..
Világutazó Vízalatti "folyó" 2010.05.10 12:02:00
A Yucatán- félszigetet mészkő építi fel, ennek következtében felszíni folyók nem tudnak kialakulni, mert az esővíz többségét a mészkő elnyeli, földalatti barlangokat vájva. Amikor egy-egy ilyen barlang teteje beomlik, kialakul a cenote vagyis víznyelő.A Yucatán-félszigeten…..
LightRain 2010.05.10 22:10:02
Az elmúlt hónapok politikai változásai után új programot indít a Közalkalmazottak és Köztisztviselők Szakszervezete "Damaszkuszi út" néven.A Daily Mirror szerint a magyar választások első fordulójának OVB-üléséből új forgatókönyvet készül írni a Monty Python…..
Vagyis..., a sorozatok nem változnak, csak kicsit megkavarjuk az állóvizet, köszönhetően annak, hogy idehaza nem lett túl sikeres az Amerikában nagyszerűen szereplő A férjem védelmében. Pedig a Hallmark még azt a szívességet is megtette a TV2-nek, hogy óriásplakátokon hirdeti a…..
Sorozatunkat egy igazi férfisoviniszta játékkal folytatjuk. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy mostanság ha női versenyző fordul meg a kártya asztal mellett, azonnal hír lesz belőle. Többen, leginkább férfiak, csalással vádolják az ilyen nemű versenyzőt, amit - szerintük - a…..
Tisztelt nénik és bácsik, kedves haverjaim!Ha lassan is, de elérkezik a várva várt tavasz, a megújulás jelképe. Nekünk óvodásoknak nemcsak azért fontos, mert kiszabadulhatunk a kertbe rohangálni, hanem mert végre saját kezünkbe vehetjük a sorsunkat.Új választás, új esélyek,…..
Helyszín: belvárosi utca, sétálók, ügyeket intézők járnak-kelnekSzereplő: két férfiLepedő szét.A két férfi elmegy egymás mellett, egymásra éznek, egy pillanatra megállnak, de tovább mennek. Aztán az egyikük visszaforful, és megszólítja a másikat.Férfi 1.Szervusz..., csak…..
Az ügyintéző tölti ki!Az adatlapot ekkor tekintettem meg: ______ év, _______ hó, _______napAz adatlap kitöltője:____ normális_____ normálisnak tűnik_______ talán hülye_______ teljesen hülyeÜgyiratszám: ___/____, _____/__/______Tisztelt Kérelmező Úr/Hölgy! Felhívjuk figyelmét,…..
Kedves Vállalkozó ÜgyfélVárosUtca u. 1/c.Tárgy: Hitelkérelem elbírálásaTisztelt Kedves Vállalkozó Ügyfél!Mindenekelőtt engedje meg, hogy ezúton gratuláljunk bátorságához, mivel hitelkérelmet nyújtott be bankunkoz. Tényleg igaz a mondás: hazánk a lehetőségek földje.Miután…..
A tolerancia, az esélyegyenlőség és a szociáldemokrata értékek megőrzésére, valamint a szélsőségesekkel szemben új politikai mozgalmat indított az MSZP női tagozata BALLIK néven.Civil szervezetek az ORTT-nél azt kérelmezték, hogy a hazai földi sugárzású és kábeltelevíziók…..
Krízis ellen krízistészta!..
Nem megy a légkondi, 35 fok meleg, mindjárt megdöglöm az irodában. Folyamatosan szívom a csapból a vizet, ha délután végzek, húzok le a Balatonra. Észre sem veszem, de a mai napom full timeban a víz körül forog. És bár a téli hónapokban biztos nem leszek ennyire ráizgulva a…..
Dél-Afrika a dél-afrikaiaké!..
- Hölgyeim és Uraim! Az SZDSZ-nek vége! - jelentette be a Jobbik sajtófőnöke, miközben felmutatott egy befőttes üveget, amelyben Fodor Gábor és Kóka János volt összekötözve, lakattal a szájukban.- Most akarom! Most! - vetette magát a földre hisztizve Orbán Viktor, amikor…..
Válság ellen: válságfű!..
- Nem olyan bonyolult ez a folyamat, nem kell betojni - nyiltakozta az Álhírek.hu-nak Dr. Tettyealjai Maci miniszterelnök. A szakmacska úgy látja, nagyon hamar fejlődő pályára lehet állítani a magyar gazdaságot.A régi barátságra való tekintettel tegeződni fogunk, ez kérem, ne…..
Kedves ÜgyfélVárosUtca u. 1/c.Tárgy: Hitelszerződés egyoldalú módosításaTisztelt Kedves Ügyfél!Ezúton tájékoztatjuk, hogy mivel a gazdasági-pénzügyi válság elég komoly bajba sodorta bankunkat, és fosunk attól, hogy nem tudjuk kivenni az előre, évek óta tervezett…..