Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agent T

0 bejegyzést írt és 211 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy tippeltem, Villám úr egy talkshow-ba tér vissza a tévébe, amit a Last Week Tonight with Jon Oliver és a veterán Daily Show mintjára készít a Comedy Central. A Heti dörgés Villám Gézával című műsor a magyar Comedy Central első evening show-ja, és azért fontos hangsúlyozni, hogy a magyar…..
Választottam Mi ez a tünti itt 2017.04.15 12:19:25
Jaj, hagyjuk már azt, hogy itt csak pár ezer ember hőzöng, és hogy nyugodjanak le, menjenek inkább csak szépen haza. Tévedés, hogy ez kevés lenne, ne kicsinyeld le, ne legyints rá. Mondok egy idevágó, és nem is elrugaszkodott példát: ha kimegy háromezer ember a hétvégi Fradi-meccsre szurkolni, az…..
Idén októberben már 30 éves lesz 1987 egyik legjobb albuma, az INXS Kick lemeze. Az ausztrál zenekar, az élen Michael Hutchence-szel, egy olyan korongot tett le az asztalra, amiről konkrétan bármelyik dal megállta volna a helyét a listákon - és ez is volt a céljuk, amikor összerakták!..
agent T 2017.01.25 21:00:40
Magyarország kormánya kitüntetett egy neonyilas, rasszista, uszító futóbolondot, aki - többek között - a balliberális zsidók tűrhetetlen viselkedéséről közölt sorozatot, közben meg az arab, afrikai és cigány állatokról ír...
agent T 2016.08.19 17:50:36
@morph on deer: Ugye ismered a light szót? Ebben az esetben nem a fényre utaltam általa, tehát nem arra, hogy sötét-e vagy sem, hanem arra, hogy olyan, mint a light kóla.
Zsolti egyáltalán nem kemény, csak annak látszik. Öt mondatban le lehetne írni a legvérmesebb cikkeit, csak akkor tényleg habzani kezdene a szája a PC agybetegeknek.
R.I.P., negyven év után megszűnik a VHS. Ég veled, szalagos adattároló! Eddig is hanyatlott a gyártásuk, de a napokban hivatalosan is véget ért...
JogÁsz Svédek, finnek tanuljatok! 2016.07.23 22:07:32
Kósa Lajos, a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke Röszkén azt bírta mondani, hogy a menekültek számára kialakított tranzitzóna olyan jól működik, hogy azt már a svéd és finn hatóságok is tanulmányozzák. Kép: kettosmerce.blog.hu Én meg is értem mohó tanulásvágyukat. Ezek a…..
Az ember- és polgárjogi mozgalom lényege, hogy az emberek minden körülmények között egyenlők emberi voltukban -- éppen csak az vitatott máig, az ember voltunk pontosan mit jelent ebben a kontextusban, azaz milyen mély és átfogó legyen a társadalomnak előírandó egyenlőség koncepció. Volt, amikor…..
Nagyon nehéz szolidarításról és esélyegyenlőségről beszélni, ami általában addig tart, amíg a múlt sérelmei újra fel nem szakadnak bennünk. Biztos mindenkinek van egy kemény sztorija a cigányságról, arról a suhancról, aki lop, csal, hazudik, utcán megtámad, nem tud viselkedni. Mégha nem is mi…..
agent T 2016.05.30 16:45:51
@Ma Baker: Elképesztő, hogy ma amit megnyitottam, hogy ne csak a leadet olvassam el, hanem kicsit bele is mélyedjek, na ott szerepelt a fehér ember, meg a rasszizmus ellene. Donald Trumpnál, itt, a Face pár képe mellett a kommentek között.
Hónapokkal ezelőtt gyökeresen más volt a helyzet, alig került elő ez a dolog. Két dolgot látok lehetségesnek, az embereknek vagy nyílik szépen a szemük, vagy eddig is nyitva volt, csak már olyan rossz a helyzet, hogy úgy érzik, meg is kell szólalniuk. Mindenesetre ez rendkívül pozitív fejlemény.

Hogy a témához is... egy cickány rendőrt én is ismerek, vele semmi baj nincs, a déli határon is lent volt, végzi a munkáját. De ebből az egy esetből semmire nem merek következtetni.
A kilencvenes évek egyik legnagyobb hatású közgazdasági műve volt Samuel P. Huntington A civilizációk összecsapása és a világrend átalakulása című könyve (Clash of Civilizations). Ebben a szerző különböző értékrendek összecsapását jósolta meg a jövőben. Ha most…..
Egyszerűsödhet a munka világának szabályozása, így versenyképesekké válhatnak a vállalkozások. A munkaszerződés akár egy söralátéten is elférhet, és arra törekednek, hogy annyit is érjen. A kormány szerint túl bonyolult, munkáltató ellenes és kommunista a Munka …..
agent T 2011.05.01 14:48:32
@Labancz: Ez - mármint a munkavédelmi oktatás - annak idején, az első munkahelyemen egészen rendkívülien nagyszerű volt.
"Ami mozog a gépben, ahhoz ne nyújjonak" - mondotta volt az illetékes.
Később barátibb lett a viszony, és a főnök letegeződött velünk. Így esett, hogy amikor az éjszakai műszak munkakezdés után kezdte előszedegetni a táskájából a házibort meg a páleszt, akkor ugyanez a főnök így feddette meg a dolgozókat:
"Jaj, gyerekek, gyerekek, csak aztán baj ne legyen."
Rokonszenvet keltő, hogy nem szégyelli a Hírstarton adott címeit a 168 Óra. Ez azért jó, mert több másik újság a hírgyűjtő oldalakon vadabb címekkel operálva próbál plusz kattintásokra szert tenni. Így fordulhatott elő például, hogy az egyébként Ranschburg Jenő halálát…..
A Tárki ma nyilvánosságra hozott kutatása szerint a Fidesz támogatottsága elérte azt a kritikus, a teljes népesség kevesebb mint egyharmadát maga mögött tudó szintet, ahol az MSZP járt 2003 tavaszán. A különbség persze látványos: miközben akkor a csökkenő támogatottságú…..
agent T 2011.03.25 10:46:42
@parlamentarista: Amiről írsz, arról már értekezett Snow, és elnevezte két kultúra elméletnek.
Nem egy kultúra van, hanem kettő. Ha valaki nem olvasott Shakespeare-t vagy Örkényt, akkor azt illik tanulatlan, műveletlen baromnak tekinteni az úgynevezett művelt körökben.
Ám ha ugyanezekben a művelt körökben - miként azt Snow tette - megkérdezzük, hogy vajon miként szólhat a termodinamika második főtétele, (ami kb. Shakespeare szintje az alapműveltségben a tudomány terén), akkor sértődött puffogás meg orrhúzogatás a válasz.
Én nem hülyebölcsészetet, hanem hülyetársadalomtudományt tanultam/ok, de szerintem sokkal több reálismeretre lenne szükség, reáltudósokra, a reáltudományok szemléletére és gondolkodásmódjára is. A reáltudományok között itt persze a teljesen elméleti dolgokat is értem, pl. az elméleti fizikát, és nagyon király lenne szerintem, ha a társadalmi lát megszervezését olyan koponyák szakértése mellett vinnék véghez, mint Hawking vagy Penrose.
agent T 2011.03.25 10:48:14
@agent T: társadalmi lét
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
agent T 2011.03.20 09:49:34
@manyike: Ezekre szokták azt mondani, hogy nem versenyképes a tudásuk.
Nekem meg erről az a véleményem, hogy az a világ, amelyben a senior account project analysis system manager versenyképesebb szakma, mint az ács, az megérett a pusztulásra.
agent T 2011.03.20 09:53:00
@jjulie: Az bizony az.
Sőt, még a szociáldemokrácia gondolatiságában is látok értékes dolgokat, mint pl. a közösségi felelősségváltozás, meg a zöldeknél a fenntartható fejlődés.
Lehet, hogy szemellenzősebbnek kéne lennem? :DD
agent T 2011.03.20 10:02:55
@parlamentarista: Nem, összekeversz. Én nem az egyenlőséget követelem, hanem a tisztességes elbánást az embereknek. Nem követelem az egyenlőséget olyan formán, hogy mindenki keressen annyit, mint Csányi Sándor, vagy ha ez nem lehet, akkor legalább Csányi húzzon a gulágra.
Azt viszont vallom, hogy ha valaki hasznos tagja a társadalomnak, akkor ne kelljen már éhen dögölnie, mert itt azért még mindig nagyobb a nemzeti jövedelem, mint az egykori bantusztánokban.
Ha beleírták az alkotmányba, hogy szociális piacgazdaság, az mit jelent? hogy háromhavonta hosszabbítgatják a kilakoltatások moratóriumát, amíg kedvük van?
Amúgy nem tudom, hogy a szociális piacgazdaság az új alkotmányban egyáltalán benne lesz-e.
Proszektúra Megmosolyogtató 2011.02.27 20:25:00
A Jobbik alelnöke utólagos nyilatkozatai szerint kicsit pikánsnak és megmosolyogtatónak tartotta, hogy egy olyan emlékművet koszorúztak meg, amelyet a karcagi zsidók elpusztításának emlékére (is) emeltek.Nem tudom, az eset ilyen humoros-e a haláltáborokban meggyilkolt 446 karcagi…..
agent T 2011.02.28 14:22:56
@Ianas: ebben a vicces az, hogy mikor horogkeresztes meg mitttomén milyen zászlók alatt ünneplik a kitörést, akkor egy dolgot rohadtul elfelejtenek.
Azt, hogy az egész a szeretett vezér parancsával szembeni nyílt engedetlenség volt, és halálbüntetés járt volna a kitervelőinek igazság szerint. Mivel ugye az erőd-város ugye...
Tehát az ifjú kamerádok tüntetgetnek egy jót a birodalmi hadizászlókkal, a parancsmegtagadó árulók emlékére. Ez se gyengén abszurd azért.
agent T 2011.02.28 14:54:13
@Ianas: Vonnegut istenkirály volt. Ami meg Drezdát illeti, elég jó példája annak, hogy a végtelenül civilizált nyugati szövetségeseknek nem kellett a szomszédba menniük egy kis barbárságért.
A II. vh. katonai történetében mindenféle barbárságot lehet találni, ki milyet szeretne. Hidegen kiszámítottat Bombázó Harris és a haverjai részéről, felsőbbrendűség-tudatból adódó falugyújtogató jellegűt a németeknél, és azt a végtelenül primitív, aljaemberi, még csak indokokat se kereső, malenkij robot-félét az oroszoknál, amikor az alja-lét arra ösztönöz valakit, hogy dugja meg az öregasszonyt a ravatalon. (Ez nem költői kép volt, meséltek ilyeneket.)

A holokausztot és az ehhez hasonlókat direkt nem soroltam ide, mert nem szeretném az egyébként tiszteletre méltó katonai hivatást megalázni azzal, hogy a civilizáció történetének e legsötétebb jelenségei akár csak hallgatólagosan is egy platformra kerüljenek vele.
Amit az E. Gruppék, az Allgemeine SS illetékes csoportjai, az RSHA IV. (vagy épp az NKVD Katynban) műveltek, az én olvasatomban nem hadtörténet.
agent T 2011.02.28 15:02:50
@Plumper_: Gondolkodtam azon, amit írtál. Szerintem a németek ha meg is nyerték volna az európai hadszínteret, de Amerika akkor is megmaradt volna, mint támadhatatlan bástya. Vagy partraszállt volna Japán? Midway után? Eh.
Tehát ha eljutunk egy náci Európáig gondolatban, akkor is látnunk kell, hogy valamiképpen (nyilván egy végtelen szenvedéssel teli út végén) valamiképpen normalizálódnia kellett volna az állapotoknak. Más lehetőséget nem látok.
Más kérdés, hogy miként nézne most ki a világ. Ma délelőtt leveleztem egyet egy ottani haverommal, hogy lesz-e idén NFL szezon. (Ez jobban érdekel, mint a rákosmezei buzogányvásár, amit javasoltál fentebb:))) Gondolom, más problémáim lennének - ha lennék - ha a II. vh. amúgy alakul.
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok marketingértéke meglehetősen magas: hárommillió dollárért cserébe százmilliós nézettség, ráadásul a nagydöntő alatt az emberek kifejezetten szeretnek reklámokat nézni, így nem fenyeget az a veszély, hogy átkapcsolnak róla valami másra.…..
agent T 2011.02.07 08:52:49
@neccharisnyás útonálló: Azt nem tudom, de szimpatikusnak szimpatikus vagy:))))
agent T 2011.02.07 09:00:26
@szcsongor: Hát ahogy gondolod, bár szerintem ha van egy (szünetekkel együtt) háromórás hokimeccs, azt nem feltétlenül kell a kukába vágni egy darab ötven másodperces ökölharc miatt. Merthogy általában van meccsenként egy, esetleg kettő, és annak is véget vetnek a zebrák, amint valaki kiszolgáltatott helyzetbe kerül, tehát a elveszti az egyensúlyát és jeget fog.
Szerintem a hockey fight-nál sokkal undorítóbb durvaságok vannak más sportágakban, és most azért nem említem Van Bommelt meg a többi focista tahót, mert nem akarom megbántani az európai foci híveinek cizellált lelkét.
Ami a "nem látom a korongot" dolgot illeti, ez már jobb érv, de
- én se mindig látom, de mindig lehet érezni, hogy hol van
- ne mondd már, hogy amcsifociban mindig látod elsőre, hogy hol a labda, milyen play van:)))) Biztos, hogy sokszor hagyatkozol az ismétlésre, nem?:)))

----------------

A lényeg, hogy nyert a Packers:))
Elég jó meccs volt, bár nekem ebben a playoffban a Hawks-Saints volt a csúcs. Nagyon örülök a Packs sikerének:)))

Lehet ráállni az NHL-re, a Penguins nyerje a Stanleyt, ha már az Ottawa nem fogja!!!!!!
Hiába tartják a baseballt a legnépszerűbb amerikai sportnak, hirtelen egyetlen egy tévésorozatot sem tudnék mondani, amiben egy baseballcsapat lenne a főszereplő. Bezzeg az amerikaifutball és holdudvara - rengeteg olyan dráma, vígjáték és reality készült, ami erről a sportól…..
agent T 2011.02.05 20:54:19
@alternaiv: Közel sem néznék meg többen a vizilabda meccset. Kérdezd meg a sporttévétől. Még a szar magyar nb1-et - vagy hogy a retekbe hívják éppen, milyen liga - is többen nézik, mint bármilyen értelmes sporteseményt.
agent T 2011.02.05 20:57:46
@hagyma: A high school footballt ne felejtsd el.
Tízezerek mennek ki egy meccsre. (Gy.k.: A high school a középiskola.)
Ami meg az amatőr footballt illeti, nyáron nem egyszer mentem arra hazafelé, a debreceni nagyerdő szélén is fociznak már a gyerekek. Mármint dobálják a tojásbőrt.
Hálistennek. :DDD
„Ellenzékinek lenni szexi” – ez a szokatlan felirat a tegnap délutáni Kossuth téri tüntetés egyik transzparensén volt olvasható. A magyar sajtó eszméletlen pártosságát és ezzel összefüggésben – nevezzük így - kreatív valóságtálalását jól jellemzi,…..
agent T 2011.01.29 17:47:32
@jjulie: Az európai foci krisztinaronaldó meg a többi buzi miatt le van szarva, ellenben szerinted ki nyeri a Super Bowlt? Én bízom Matthewsékban.
agent T 2011.01.29 18:04:17
@jjulie: nem vagyok teljesen képben, az a cigánynő, akinek bent van a testvére is, a sittes rapper?
Meg van a Laci, akinek ugye izraeli az őrző-védő cége.
Kábé ennyi jegyzetem meg közülük.

Ja, a válasz: nemtom.
agent T 2011.01.29 20:21:32
@Akitlosz: A hosszú, királyságos bejegyzésre: max lájk
Előre szólok: akik minden spekulációt, jövőre vonatkozó találgatást utálnak, véletlenül se olvassák el az alábbi bejegyzést. Az öncélú ködszurkálást én sem szeretem, de miután a politikai elemzőnek (szerencsére) nincs lehetősége a kísérletezésre, időnként a…..
agent T 2011.01.25 11:56:05
@Szimba: Ezt pontosítanám, ugyanis a nép zúgolódásához annyi, hogy időről időre kicsit rosszabb lesz, már szerintem nem elég.
Az csak egy olyan mérvű népszerűségvesztéshez elég, hogy ne lehessen pl. előrehozott választás-forgatókönyvben gondolkodni.

A lakáshitelesek még az előző érában kerültek a cerka rosszabbik végére, a gáz, a kaja meg a benzin ára mindig is emelkedett.
Az előző két ciklus kiváló, intelligens, hozzáértő, becsületes, tisztességes, céltudatos és gerinces politizálása nagyon magasra tolta a közember ingerküszöbét.
Ha csak kicsit lesz szarabb, attól nem lesz proteshangulat. Viktoréknak NAGYON el kell kúrniuk mindent ahhoz, hogy tényleg bukóba menjenek.
És ha nagyon elkúrnak mindent, akkor még mindig odavethetnek valami gumicsontot, például közéleti tematizációt erősen befolyásoló tényező lehetne Ferenc, kurta vasban.
agent T 2011.01.25 12:21:18
@AnnaKarenina: Nem az a rossz, hogy a kapitalizmus olyan amilyen, ez valóban értéksemleges. A kapitalizmus kiszívja a profitot, miként például az eső meg azért esik, mert szegény zongorázni nem tud. Ez világos.

Amit rossznak és tűrhetetlennek tartok, az nem a külföld vislekedése, mert hát neki az az érdeke, hogy kizsákmányoljon minket. Ha valaki annyira hülye volt, hogy az EU megszavazásakor elhitte, hogy nem letarolandó piacnak és rabszolgamunkaerőnek kellünk, az lélekben még a Hófehérke és a hét törpénél tart.

Amit rossznak és tűrhetetlennek tartok, az a magyar (?????) politikai elit (?????) viselkedése.
Az ugyanis nem axióma és nem természeti törvény, hogy a mindenkori magyar(országi) vezetésnek hazaáruló módon kell lakájkodnia az éppen aktuálisan nyalandó segg irányába.

Viktorék hoztak pár demonstratív intézkedést, például a Trianon-emléknapot meg a kettős állampolgárságot, hogy látszódjék, ők aztán igazán hazafias kormányzat.

De rendbetették az adósság ügyét? Fel sem merült.
Megvágták a multikat? Semmiféle intézkedés nem történt, a vicces teszkóadón kívül.
A bankok profitszivattyúját elzárták? Nem. Létrehoztak egy deklaráltan ideiglenes, nevetséges bankadót.

Mindezek helyett előjöttek megint a strukturális reformmal meg a kiadási oldal rendbetételével, olyan szépen, hogy szerintem Fletó elismerőleg csettintett egyet.
Persze, mert túlfogyasztunk.
Még mindig jut a nyugdíjasoknak csirkefarhát, még csak fél év az előjgyzés CT-re, még mindig csak négyszáz forint a benzin, meg mindig akad, aki normálisan be tud fűteni minden helyiséget a lakásában.

Merhogy nagy a jólét. Dőzsölés van.

Nálam, az én olvasatomban a vádlottak padja szépen kezd szélesedni. Márpedig lesz elszámoltatás, ez számomra nem kérdéses.
agent T 2011.01.25 13:20:36
@AnnaKarenina: "Ezt kellene megértened. Az emberek a jövőképük miatt nem vállalnak gyerekeket, nem kényelmességi szempontokból."

De, nagyon sokan pont, hogy kényelmességi szempontból nem vállalnak gyereket.
A húgomék szomszédja egy csaj, tökegyedül él, illetve minden hónapban másik kannal - ami kb. az ő dolga, semmi közünk hozzá... továbbá egy terepjáróval szaladgál, és azt tervezi, hogy hamarosan ásatja az udvaron a medencét. Körülbelül annyit költ havonta magára, mint amennyiből a tesóm meg a férje meg a két gyerekük él.

Na, ez a csaj a minap kijelentette, hogy ő nem vállal gyereket, mert nem tudná anyagilag biztosítani a számára a megfelelő létet. Mindeközben a kutyája, egy rotweiler annyit zabál, mint három gyerek.

Ez nem egyedi példa, nagyon sokan találnak ki valamit, hogy megindokolják, miért nem vállalnak gyereket. Sokan jönnek az "anyagilag nem tudom vállalni" dumával, meg hogy hú de rosszak az életkilátások, nem lehet tervezni a jövőt.

Mhm, akkor hadd kérdezzem már meg, hogy dédnagyanyáink negyvennégyben meg negyvenötben meg a rákosi korszakban mennyire éltek jobban és rendelkeztek felhőtlenebb jövőképpel, mint most a fiatalok?
Semmivel, oszt mégis benépesítették az országot a háborús veszteség után.

Csak manapság a nők még a tévéből is úgy vannak kondicionálva, hogy minden fontosabb, az úgynevezett önmegvalósítás, a nyolcadik diploma, a bulizás, a hapsizás, a szingliség, minden de minden, mint a gyerek.
múltkor hallottam egy harmincötéves nőtől, hogy még nem szül, mert még nem kész rá.
Most erre mit mondjon az ember?

Szerintem egy rakás szöveg akilátástalanságról meg a szegénységről meg a jövőtlenségről, nem más, mit ócska, szar kidumálás, mert az igazság az, hogy sokkal könnyebb csak úgy ellenni, kurvázni meg piálni meg a csajoknak csak keféltetniük magukat, mint felelősséget vállalni egy másik emberért.
Harcias – Orbán Viktor strasbourgi fellépése kapcsán ezt a jelzőt olvashattuk talán a legtöbbször a másnapi kommentárokban. Igaza van a Véleményvezér okos írásának: ez a performance elsősorban belpolitikai célokat szolgált, Magyarországra üzent. Ezért, de akár ettől…..
agent T 2011.01.21 09:54:47
Az, hogy a harc jó dolog-e, kinek-kinek a lelki attitűdjéből származó, szubjektív érzületén múlik, nem valamiféle objektív igazság.
A cizellált széplelkek, akiknek gombolyagot kergető cicusokról készült akvarellek díszítik szobácskájuk falát, nyilván nem örvendeznek, ha csatába megy a miniszterelnök.
Ugyanakkor a "végre van miniszterelnökünk" kommunikáció még híveket is hozhat, tekintettel arra, hogy a hatalmas ballib áltoposzok
- alkotmánybíróság
- magánnyugdíj
- médiatörvény
körüli bohóckodás sem rendítette meg a nép bizalmát a jelek szerint

index.hu/belfold/2011/01/21/aktivak_a_fidesz-szavazok/

A hír az indexről származik és ha jól emlékszem, a Szondára hivatkozik, tehát az árvalányhajashorthyfasisztaorbánzsebdiktátokszíjjártóhazugdemagógmanipuláció című öklendezések nagyon nem állnak meg.

Úgy néz ki, hogy a harc eredményes, még ha néhány látszatengedményt kell is majd tenni pl. a médiatörvény kapcsán a kólbendit-csürhének, de biztos vagyok abban, hogy a lényegén nem tud változtatni a híres Ojrópa.

És ha a nép (hogy az itteni gittegylet is megértse: a zemberek) nem hátrál ki a kormányfő mögül, nem csapódik a bolsik, se schifferék bandája mögé, akkor itt csak a szokásos rágódás marad....
- hogy a kétharmad nem is kétharmad, mertugyehátcsak alig egnnyi meg annyi százalék szavazott ezekre
- hogy a magyar néplélek már ilyen, a birkaság bele van kódolva
- meg hogy ez még csak a kezdet, és 2014-re biztos leládozik a diktatúrának....
- meg lehet egy kicsit agonizálni, hogy jön a nagy fekete autó

Kellemes ballib szellemi masztit mindenkinek, akinek ennyi maradt, aztán legyen nekik könnyű a föld. :D

Én a magam részéről keményebb, ha úgy jobban tetszik, harcosabb irányvonalat szeretnék.
Például: hol tart az elszámoltatás?
Mikor indulnak a börtönbe Ferencék?
Egy korábbi bejegyzésben arra tettem kísérletet, hogy a leegyszerűsítő, primitív állításokon túllépve – amelyek nagyjából az istenkirály versus patásördög antagonizmusban írhatók le – megpróbáljam megérteni Orbán Viktor politikai szerepfelfogását, politikai…..
agent T 2011.01.20 11:17:35
@Rézvirág: "na akkor majd ajánlom utánanézni, hogy mi is volt valójában az az eget rengető pont, ami veszélyeztette szeretett Európánk sajtószabadságát és diktatúrába akarta taszítani szép Hazánkat"

Mi lett volna? Semmi.

Semmfiéle pont a médiatörvényben nem veszélyeztet semmit, és ezt mindenki nagyon jól tudja.
Nagyon pontosan tudják a Népszabó meg a Retekklub meg a többi hasonló szerkesztőségében, hogy a hajuk szála se görbülhet.
Az értelmesebb kommentezők is nagyon jól tudják, egészen biztosan tudják, hogy akármi gyalázkodást, orbánfóbiát, undorító szennyokádást előadhatnak, soha, soha az életben nem fog megállni a házuk előtt a nagy fekete autó, de még névre szóló csekket se kapnak soha a Hatóságtól. Ők azért csinálják a műsort, mert ettől van libidójuk, vagy mit tudom én.
Csak néhány tényleg elmeroggyant marha hiszi el komolyan, hogy a szeretett demokrácia meg európaiság itt veszélyben forog. Vicc az egész, csak röhögni lehet rajta.
Amúgy igazad van Orbán jól beszélt, és a szememben az, hogy az ilyen pedofil állat kólbenditek nem értenek vele egyet, hát az csak emeli az ázsióját.
bár mondjuk én ellenzem a médiatörvényt, szerintem nagyon lájtos.
A beszéd arról szólt, hogy idehaza úgy adja el a Strasbourgban kötött kompromisszumot, mintha valójában semmiféle engedményt nem tett volna. Mert Orbán itthon nem bölcsnek, hanem erősnek akar látszani. (Fotó: Index) Ahogyan az várható volt, tegnap az Európai Parlamentben a…..