Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tojás8

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg Eközben Thaiföldön 2013.01.22 06:36:17
Írtunk már thaiföldi és vietnámi Ray-Ban hamisítványokról, melyeket turistautak kötelező szuvenírjeiként hoznak magukkal az emberek. Esetleg szóróajándéknak - így kaptam én már eddig két kamu TAG Heuer karórát is. Koh Chang szigetén tehát nem ért meglepetésként,…..
tojás8 2013.01.22 17:05:40
@Winkler Róbert: Valóban furcsa hogy ahol turisták vannak ott magas a lista ár. Normál városokban nem lehet sokat alkudni, de nem is ilyen drága az ár. Egyébként az ár kb. tényleg annyi mint nálunk, van import vám, viszont alacsony az ÁFA.
tojás8 2013.01.22 17:09:32
@gastro, missing in action: Szerencsére Koh Chang nem Patong, de az üzleti modellre még Én sem jöttem rá, hogy hogyan él meg mondjuk Patongon ennyi prémium optikus.... De ha tudnánk pontosan miért megy ilyen jól Ázsiának talán mi is elleshetnénk néhány ötletet
Mindenki hallott már a védelmi pénzről, az alvilág kétértelmű szakkifejezéséről. Elvett pénz, amiért viszonzásul védelmi szolgáltatás jár a bevédővel és a többi bandával szemben. Bármennyire cinikus az összevetés, e "szolgáltatási szektor" következetesebb és…..
  Ma a rendvédelmi dolgozók tüntetésére Pintér Sándor is lemerészkedett, ami tulajdonképpen kedves dolog, Draskovics Tibor annak idején nem csinált ilyet. Az alábbi videót azoknak szánjuk, akik szeretik látni és hallani, ahogy egy politikust élőben lekurvaanyáznak:   ..
Éljen az állami gondoskodás! Éljen a nagy közös! Éljen a szocialistábbnál is szocialistább jobboldali (muhaha) kormány! De különösen soká éljen Matolcsy György elvtárs, és az ő virágzó gazdasága! Vége van. Mármint a kínzó bizonytalanságnak. A Nemzet Géniusza…..
tojás8 2010.11.24 21:40:49
@gyilkos fűegér: Majd arányosan kapsz keveset (:
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
tojás8 2010.10.27 00:07:55
@beavereater: Egyébként ez már elindult (értelmiség elvándorlása) csak lassan. Az értelmes Magyarok többsége még kitart, mivel tudja, hogy sajnos egy két helyet kivéve idegenként fogadnak bennünket és nehéz beilleszkedni. De már jó néhány barátomnak sikerült...
Finnország, Svájc, Ausztrália és a többi. Eddig egyetlen barátom van aki visszatért, ő az USA-ból, de soha nem voltak papírjai, így meg a csúcs állás a pincér és rettegni kell a rendőröktől.
De ennyi a megoldás és adjuk fel?
Van ismerősöm aki Gyurcsány kedves felszólítására távozott. Végül is a már jelentős nyugdíjszámlám volt ami még talán érték volt a jövőre nézve, de hát most már erre is van jobb megoldás, aktuális kormányunk megszabadít ettől a tisztánlátást fölöslegesen akadályozó tényezőtől is (: Komolyan hihetetlen...
A sárgainges kormányellenes PAD erők megjelentek Suvarnabhumi repterén, ahol összecsaptak a helyszínen lévő taxisofőrökkel, valamint betörték a terminál néhány üveg ajtaját is. A reptér vezetése ezután döntött kedd este a reptér lezárásáról. Töröltek minden induló…..