Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lwwe

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gonosz Klein Dávid újratöltve! 2014.04.15 13:44:42
És igen! Klein Dávid újra nekiront a Himalájának. Immáron hatodszor. Vagy nyolcadszor? Franc se számolja már. Eddig a legnagyobb siker az volt ha mindenki hazajött élve, mert hegycsúcsot eddig csak fotóról láttak. Az elmúlt 30 évben nagyjából mindenki, aki arra járt megmászta a…..
Az Ariel Atomot – gondolom – nem kell bemutatnom senkinek. Ha a Totalcart olvasod és ennek ellenére nem tudod, mi ez, tájékozódj Csikós (ő a gyárban is volt) vagy Gyulavitéz menetpróbájából. És persze próbáld elképzelni, milyen lehet a 3 másodperc körüli gyorsulás…..
Sose tudtam, hogy az AWI-hegesztés alapmotívuma a vulva, hogy lehet barkácsboltból igazi repülőt építeni, és hogy van ember, aki lézervágógépet rak össze saját gyönyörűségére egy budai garázsban. Aztán Laciéknál meghalt a hegesztőgép, pont a szabadságom elején.…..
lwwe 2010.07.20 00:02:08
@vinyi:
Az elmúlt három évről. :)
Belsőség Heti merítés 2009.06.14 19:02:00
Az egész a Csikós Zsolti miatt lett Kezdtem unni a három éve hajtott pöpec kisautómat, amiből már kibogarásztam a hibákat. Tankolás, olajcsere, szűrőcsere, semmi szerelés... élet ez? Vágytam valami másra. Katonai V8 15 év állás után fogtunk bele a felújításába. Voltak…..
lwwe 2009.06.16 16:32:11
@zumi77:

Még szerencse, hogy te ismered. :)
Az bizony Renault.
Csak hogy, ne menjünk messzebre:
totalcar.hu/tesztek/grandvit19d/
Csak ez az asszimmetrikus türkiz festés ne lenne az elején... ..
Azt hittem, az ORFK sajtóosztálya már egyáltalán nem fog válaszolni a kérdéseimre, de egyszerűen csak türelmetlen voltam, hogy nyolc nap után már behisztiztem. Ma ugyanis, tíz nap elteltével megérkezett a válasz. Igazából nem is késve, hanem túl korán: ilyen esetekben az állami…..
lwwe 2009.02.13 16:55:33
@Vienna: Nem tisztem megvédeni Winklert, de kiváncsi vagyok, hogy mit látsz te nyeglének és lekezelőnek? Nekem úgy tűnik, hogy csak kikönyökölt belőled az adminisztrátorba oltott házmester. Sok naplopó, könyökvédős "közszolga" mind rohadtul meg van sértődve ha dolgoznia kell, (lásd összes állami szerv ügyfélszolgálata) és személyes támadásnak vesz bármiféle kérdést ami arra irányul, hogy az általa képviselt szervezet miért, hogyan és egyáltalán mit csinál? Ilyenkor jönnek az a semmitmondó, kioktató idióta válaszok, lásd mint fent.