Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem vécének való vidék

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Gombóckánk már többször is szerepelt, tudjátok, akinek blogja is van... Gondoltam ha nem is feltétel publikálásra, de megmutatom milyen egy süni popó. Tudtátok milyen cuki farkincája van egy süninek?? Koncentrálás után már szinte látod magad előtt hogy csóválja" -…..
Nem vécének való vidék 2008.12.06 13:30:34
Sokszor gondban van az egyszeri fogyasztó: vajh mit tegyünk akkor, ha egy borba beleszerelmesedünk első találkozásunkkor? Ráadásul az egy frissen polcra került tétel. Vajon kiábrándulunk-e belőle 1-2 év múlva? Ezekre a kínzó kérdésekre kerestem a választ, amikor baráti körben…..
Nem vécének való vidék 2008.12.06 13:27:35
A Dél-Balaton és az ország egyik legszebb és legdinamikusabban fejlődő pincészetének létrehozója nyerte el 2008-ban az év bortermelője címet. A Magyar Bor Akadémia öt jelölt közül választotta ki a lellei mestert, aki immár évek óta ott állt a lehetőség kapujában. Az…..
Lassan előkerülnek a 2006-os nagy, vagy legalábbis annak szánt vörösek. Múltkoriban a Bortársaság, most pedig egy kisebb forgalmazó, a tavaly alakult Bor és Más mutatta be a náluk nagy becsben tartott tételeket. Ráadásul olyan borok is terítékre kerültek, amikhez a forgalmazáson…..