Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezs2

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mihez kezdjünk a harmadik évad intrójával? Mindenki egyből tudta, hogy ez nem éles akció, hanem csak gyakorlat, habár nyilván szándékos a visszautalás az előző szériákra. Mindenesetre Krisztát elkapja egy sötét, csuklyás alak és a torkának nyomja a pisztolyt. Johnny meg…..
Érdemes volt eljutni a vasárnapig, ma három Bud Spencer-film is műsoron van. A Bombajó bokszolóról már lemaradtunk, de épp mostanában kezdődik a Nyomás utána, az egyik legütősebb BS&TH mozi, amelynek zenéjét meg is hallgathatjuk ugrás után. A Fél lábbal a paradicsomban pedig…..
Sokan azt hiszik, hogy az átkosban kizárólag szovjet tanmesékkel és igénytelen román rajzfimekkel formálták a gyerekek agyát párttagkönyv alakúra. Aki persze ezt hiszi, azt vagy tényleg sikerült agymosni, vagy nem élt még akkor, mindenesetre a '78 karácsonyának reggelén…..
Nagy lendülettel veri szét magát a szélsőjobboldal, ami így jelen állapotában kicsit átláthatatlan, kicsit kaotikus, viszont határozottan egyre viccesebb kezd lenni. Összegezve a tényeket: a zöldpártos Tomket anyázza a kurucinfót, a kuruc anyázza Tomketet, Ferencváros időközi…..
Tehát lopott ünnepek ténye, ami felteszi a kérdést; a kereszténységben van egyáltalán valami, ami eredeti, nem lopott, plagizált, vagy átértelmezett? Kezdjük a sort karácsonnyal:  "Miért éppen december 24-én? Minden nép nagy ünnepségekkel búcsúztatja az óesztendőt és köszönti az új évet. Ezek…..