Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sergeteg

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
Csokor a kézbe, öltöny a testre Igen a szájba, fátyol a fejre... Bólogattunk nem is olyan régen a Rádayban az Üllői úti fuck zenekar egyetlen - ám örök - slágerére. Hát tessék - elértük azt a kort, amiben már manapság is illendő lenne megállapodni, elkötelezni…..
Modorosblog Loptunk? 2009.04.24 13:19:00
Sok posztnál jön az elmaradhatatlan visszajelzés:  Már egyszer javasoltam, de ismét megteszem. Kedves bloggazda! Nézz már utána egy értelmező szótárban, hogy mit is jelent a "modoros" kifejezés. Aztán ha tiszta a kép, akkor nézz a tükörbe és köpd magag…..
Fake? Nem-fake? Tényleg van ilyen lista?A kép innenSziasztok!Kérem az email címem ne kerüljön sehová az oldara. KösziA történetem:Sziasztok!Nagyon sokáig hezitáltam, hogy megírjam-e ezt a történetet.Ennek oka, hogy eléggé letörte a férfiasságomat, viszont kíváncsilennék…..
Sergeteg 2009.01.16 20:26:31
@Hivatásos beszólóművész:
Tökéletesen igazad van, itt jön elő az, hogy ez egy rohadt nagy patthelyzet.

Az sem jó ha nem tudsz semmit az előző szexuális élményekről (lehet kihagysz valamit amit szeret), az se jó ha tudsz, mert lehet, hogy fizikai vagy egyéb adottságok miatt ezt nem tudod nyújtani.

Olyan ez mint valami aknamező vagy a kötéltánc.
Sergeteg 2009.01.16 20:29:10
@Cukormáz [Sugar Coated]:
Ide is egy igazadvan labda repül.

Szerintem te is tudsz olyan nüanszot vagy szituációt mondani (olyan kapcsolatodból ami fontos volt neked) ami hülyeség mégis beleverte a körmöd alá a szálkát.
Elviselhető de ott van. Főleg ha nagyon szereted a másikat és a legjobbat akarod neki.
Sergeteg 2009.01.16 20:35:51
@Cukormáz [Sugar Coated]:

Rendben, viszont a "mi mindent megbeszélünk", a "kapcsolat alapja a bizalom" illetve a "mi kapcsolatunk őszinte" frázisok ekkor köddé válnak.

Ha szeretek valakit és tényleg ismerni akarom akkor a múltbéli dolgait is legalább annyira ismernem kell.

Kíváló példája a saját kardomba dőltem helyzetnek.

Lényeg, hogy a posztíró pofájába egy bimba robbant. Mégha kis százalékban ő is tehet róla.