Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfaman

4 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már nemsokára parlamenti választások elé néz kis hazánk, gondoltam készítek egy összeállítást, hiszen nem csak az urnák előtt esünk elgondolkodóba, hanem az áruházak söröspultjainál is. Íme az országos lista 8 jelöltje: Arany Ászok: Piros-piros hátán némi fehérrel,…..
Hétfő estére időzítettük a szokásos Bakegér látogatásunkat Alpha és Domi kollegával. A dolog csak ott hibádzott, hogy mikor útnak indultam a megbeszélt hat órára csörgött a telefonom és Domi hangja illetve a mondanivalójának értelmetlensége arra engedett következtetni hogy…..
Nos ha már múltkor megemlítettük, hogy tartozom jó pár bejegyzéssel, akkor hát íme egy nem is oly régi történet (tegnapról mára  történt).Még koppenhágai kiruccanásom alkalmával megismertem Kovács (ang. Smith) Kevin nevű kanadai srácot, és tegnap történt hogy további…..
Asszem sokallok... Tanulság 2009.12.15 14:59:13
A tegnap este egyik fontos tanulsága, hogy még abban az esetben se szívj fel az orrodba édesnemes szegedi pirospaprikát, ha erre egy kifejezetten ritka azerbajdzsáni 50-es papírpénzt használhatsz fel...
alfaman 2009.12.15 21:24:54
Piákkal és minden földi jóval jócskán fölszerelkezve vágtunk neki az idei Sziget fesztiválnak. Én például egyenesen egy díszdobozos Becherrel a tarsolyomban. A díszdobozos bevitelben az volt a koncepció, hogy az sokkal kevésbé kelti egy piás üveg hatását a táska áttapogatása…..
Tisztel alkoholista bajtársaim, ezen bejegyzés azon célt szolgálja, hogy felhívja a főfaluban való italozás veszélyeit. Ez alatt azt értem, ha egyszer elkezdesz inni, akkor csak nagy nehézségek árán tudod ezt a folyamatot megszakítani.Velem is ez történt szombaton, amikor úgy…..
Már a péntek este után érlelődött bennem a bejegyzés írás, de a tegnap este olyan csúnyára sikerült ,hogy ebből lett a bejegyzés. Pedig a péntek se volt semmi. Hazafelé a Viktorral felváltva próbáltuk egymást vinni a biciklimen több-kevesebb sikerrel. Ezt látszik igazolni a…..
Szarvasűzők beszámoló ...második rész?Nos hát Sepi barátunk beszámolt saját verziójáról..de mint azt tudhatjuk ha sok részeg van egy helyen, mindenki másképpen emlékszik vissza, vagy hát éppenséggel néha sehogyan sem.Pénteken csodás nap köszöntött minket a főfaluban, így…..
2000. óta európa majdnem kultúrális fővárosában a február az egyet jelent a kocsonyafesztivállal. Ilyenkor az egész belváros békadíszítést kap, és kezdődhet a fesztivál. Természetesen, nekünk ez nem más, mint egy tökéletes alkalom egy kalandos sokallásra. Így hát a főfalui…..
alfaman 2009.03.21 19:24:42
Kezdetét veszi a már régóta várt 2008-as I. Böllérarcú lány szépségverseny. A zsűrinek nem lesz könnyű dolga, mert a verseny hírére összesereglett mezőnyben van egy két igen nehézsúlyú versenyző is. Hogy minek ez a nagy érdeklődés? A győztes versenyző fantasztikus…..
Asszem sokallok... Házimozi 2008.11.19 12:06:25
Vajon belegondolnak e egyes szülők, hogy a gyermekük mit is ért azon ha átmegy filmet nézni a barátaihoz? A valóság inkább így hangzana: Átmegyek x-hez, megnézünk egy filmet de csak fél szemmel, közben megiszunk 6-8 sört, talán egy kis töményet is, lesz némi fű és talán még…..