Regisztráció Blogot indítok
Adatok
righthofen

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mol ligás csapatokban is komoly szakmai munka folyik, jó úton jár a magyar jégkorong, de még nem dolgoztuk le a divízió 1-es élcsapatokkal szembeni minimális hátrányunkat – ismertette blogunkkal a Pannon Hoki Kupa tapasztalatait Énekes Lajos. A válogatott edzője szerint…..
Nem voltunk kellőképpen alázatosak, sok volt a fegyelmezetlenség a játékunkban, hívta fel a figyelmet a legnagyobb hibákra Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenice elleni győztes mérkőzés értékelésekor. Csütörtökön osztrák tévés meccsen az idén Fehérváron…..
righthofen 2009.10.29 20:20:46
righthofen 2009.10.29 20:28:09
Tíz év kemény munkájával eljutottunk oda, hogy komoly csapatokkal is fel tudjuk venni a versenyt, képesek vagyunk szoros eredményre. De amikor a szlovák meccsen 13 másodperc hiányzott a pontszerzéshez, akkor sem mondhattuk, hogy nem jogos a győzelmük. Egyetlen dologban voltunk…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
Pat Cortina még nyeretlen csapata a kiesés elleni körben folytatja. De ott is küzdeni fog. És a magyarok egyet már bizosan elértek: ők a szív világbajnokai, olvastuk a svájci sajtóban. A válogatott és szurkolói továbbra is főszereplők a nemzetközi médiában. A Fehéroroszország…..
Közelebb vagyunk ma a fehéroroszokhoz, mint néhány éve a franciákhoz és a britekhez, amikor úgy nyertünk ellenük, hogy néhány kontrával megzavartuk állandó támadásaikat. Ez a válogatott a miénk, és jó, hogy abban a korban élünk, amikor ezt láthatjuk. Amikor alig több mint…..
A világnak olyan csapatokra van szüksége, mint a magyar válogatott – jelentette ki Glen Hanlon fehérorosz kapitány. Gyorsnyilatkozatok a csodameccs után, az MTI jóvoltából. Szuper Levente: "Amire figyelnünk kell, az az, hogy a mérkőzések első öt-tíz percére felvegyük a…..
righthofen 2009.04.28 21:56:18
@Patrik_B: Na ne már! Azért ez nem ekkora dráma. Szokni kell és alázattal tanulni. :) A végén kérjetek autogramot! (Csak vicceltem)
righthofen 2009.04.28 22:16:23
@hunvikics: Nem. Tudtommal akkor csak az első, és a Németek maradnak.
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
righthofen 2009.04.26 23:06:16
@flea: Szervezz énekórát szurkolóknak! Ez is menni fog.
@Sáfrányos: Ezzel én is így vagyok!
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
righthofen 2009.04.24 23:13:47
@Laci555: Kedves Laci nem hiszem, hogy bárki azt hiszi hogy mi vagyunk jobbak. Ehhez kell egy két év. De most mi lőttünk több szabályos gólt. A statisztika nem gól. A himnusz egyébként szent dolog, ebben igazad van.

Elképesztő mérkőzés volt. Mindenkinek nagy gratula és köszönet.
Jelentős meglepetésre harmadik helyen zárt Minszkben a divízió 1-ben újonc magyar ifjúsági válogatott. Öt másodpercre voltak a fiatalok az A csoportba jutástól. Ancsin László, a csapat szakmai vezetője nap mint nap kifejtette álláspontját nálunk. Most Marton Tibor, a csapat…..
righthofen 2009.04.15 12:15:04
@M.T.:

Kedves MT !

A cikkben: Végezetül álljon itt egy mondat,amit mindig kiraktam
Kicsit szerényebben: Végezetül álljon itt egy idézet, amit mindig kiraktam
Egyébként a "mindig kiraktam az öltözőnk falára még a felkészülés alatt" és az "amit pár srácnak mondtam" között is van némi különbség.

Gratulálok a fantasztikus eredményhez, további sok sikert!
Ha az Alba Volán pontot szerez vasárnap este a Vienna Capitals ellen, a kilencedik helyen végez az EBEL-ben, ez a helyzet az alapszakasz utolsó fordulója előtt. Énekes Lajos edző fontosnak tartja a szép búcsút a lelkes közönségtől. A bravúros salzburgi pontrablás után minden…..
Jégkorong Olaszország következik 2009.02.06 12:33:00
A pénteki és a vasárnapi találkozókon kiderül, milyen esélyekkel várhatjuk az áprilisban kezdődő A csoportos világbajnokságot. Olaszország és Ukrajna azt a színvonalat képviseli, amilyen válogatottakkal a kiesés elkerüléséért harcolhatunk Zürichben és Bernben. Pat Cortina…..
righthofen 2009.02.06 14:16:58
@simoo:Próbáld folyamatosan. Egyszer beakad.
righthofen 2009.02.06 14:35:12
Az M1 nem a Telesport, hanem a rigai szervezők hibájából nem tudja élőben közvetíteni a magyar válogatott pénteki, Olaszország elleni olimpiai selejtezőjét, mondta blogunknak Schulek Csaba. A sportfőszerkesztőség vezetője ugyanakkor közölte: az ukrán meccset a 12:10-es…..
Hétfőn edzés közben súlyos szemsérülést szenvedett a Dab.Docler csapatkapitánya. Szilassy Zoltánt a budapesti szemklinikára szállították, a műtét utáni hetet ott tölti. Telefonon értük el. Jelezte, éppen csöpögtetik szervezetébe az infúziót, úgyhogy…..
A Jesenice nagyon megverte a magyar bajnokot, a fehérváriak ebben a szezonban még egyszer sem kaptak ennyi gólt, most igen, 7-2. Ami öröm: az U18-as Tóth Adrián élete első EBEL-mérkőzésén máris gólt ütött, van jövő. A további eredmények: Salzburg–Innsbruck 2-1,…..
righthofen 2009.01.21 11:37:10
@M.Lac: Köszi a címet! Azért a végére untam a trombitát.
Jégkorong Alba Volán–Linz 1-4 2009.01.18 21:24:00
Az első harmadban ügyes, a másodikban kevésbé acélos, a harmadikban teljesen tompa volt a magyar bajnok, ki is kapott az EBEL harmadik helyezettjétől, a BW Linztől. A győzelmi esélyek az utolsó felvonás 24. másodpercében múltak el, az ellen akkor növelte kétgólosra előnyét,…..
righthofen 2009.01.19 11:11:38
@hokikori: Mintha én mondtam volna!
A magyar bajnok hősies mérkőzésen verte a kőkemény Olimpiját, a legnagyobb érdem a sikerben Szuper Leventéé, aki a szezon második shutoutját produkálta. De nagyon fegyelmezetten és összeszedetten játaszott az egész csapat. A Graz már beláthatatlan messzeségben van, de nem is…..
A híres pihenés 24 óráig sem tartott. Ennyi is elég volt ahhoz, hogy a fontos dolgokat tisztábban lássuk. Hogy lássuk, mi fontos, mi nem. A pauzát nem azért iktattuk be, hogy szimpátiatüntetést provokáljunk, de jólesett, amit kaptunk. Mindig jólesik. Volt sok hasznos tanács is, a…..
righthofen 2009.01.15 07:52:41
Felkészülten, jól játszottunk az Olimpija Ljubljana ellen az első harmadban, több gólt is lőhettünk volna, vágott bele Énekes Lajos, az Alba Volán edzője a vasárnapi mérkőzés értékelésébe. Majd rögvest a kedd esti EBEL-meccs tárgyalására tért át."A második húsz…..
Kellerderbiként, szó szerinti fordításban pincerangadóként hirdette a forduló előtt a liga hivatalos honlapja az Olimpija Ljubljana–Alba Volán mérkőzést. A tét jelentős, senki nem szeretne az utolsó helyen végezni. Ehhez a magyar bajnoknak nyernie kell.Az első sorban Bonni és…..
Nem mindennapos eseményeken van túl a csapat, de ilyen dolgok minden klub életében előfordulnak, értékelte a Blake Forsyth menesztése utáni helyzetet Énekes Lajos Alba Volán-edző. A csapat ma Linzben játszik, ahol szeptemberben parádés győzelemmel kezdte az EBEL-szezont, és ahonnan…..
Nem biztos, hogy a tengerentúli játékosokat kell erőltetnünk a továbbiakban, mondta a jégkorongblognak id. Ocskay Gábor, az Alba Volán szakosztály-igazgatója. Csütörtökön a magyar bajnokcsapat felbontotta Blake Forsyth hátvéd szerződését. Az okokról és a szezon hátralévő…..
righthofen 2009.01.08 21:16:55
@KCs: Grat! Büszke vagyok, hogy van aki így gondolkodik!
"Ígéretünkhöz híven sokat gyakoroltuk az emberelőnyös és –hátrányos játékot. Természetesen a korábbiakban is jelentős mértékben foglalkoztunk ezekkel a speciális helyzetekkel, de most kiemelt hangsúlyt fektettünk rá." Énekes Lajos edző vezette be ekképpen a…..
righthofen 2009.01.06 19:32:12
@edudus: Ha a védelemre érted, akkor igaz. Ha csak a kapusra akkor nem feltétlenül.

Ennyi gyakorlás után a PP már szánalmas.
righthofen 2009.01.06 19:58:07