Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Birq

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ajtó a fal mögött, egy kézikamera az operatőr vállán, és látszólag a semmiből előkerülő énekesek. Az ötlet jó, a megvalósítás is, kommentekben lehet találgatni, hogy csinálták.   ..
  A XXI. században talán már nem kellene olyan butaságokon gondolkodnia a vezetőinknek, hogy egy, a valláson alapuló oktatási rendszert hozzanak létre. Ez az egész kereszténység dolog egy végletekig túllihegett valami, amit a legkevésbé sem szabad kötelezővé tenni, de még…..
Nemrég megjelent könyve címében (Time to Eat the Dog: The Real Guide to Sustainable Living) kutyaevésre buzdít egy új-zélandi tudós-házaspár. Robert és Brenda Vale a provokatív felvetést ugyan nem gondolja komolyan, de helyette javasolja a nagyobb méretű háziállatok kisebbre…..
Postafordulta nélkül szupergyorsan megérkezett Sir Morik válasza az angol-magyar rendelési incidensre. A Homár nem érti, hogyan kerekedhetett ebből egyáltalán bármilyen ügy, nem tökmindegy milyen nyelven rendel a vendég, amíg fizet? Ezek szerint nem: Szeretném a másik fél…..