Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csuporho

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A steviashop-ból kapott, saccra mintegy ezer magból 45 csírázott ki. Ez a jósolt tízhez képest hatalmas siker, amit véleményem szerint a magas hőmérséklet (25-27 Celsius), a virágföld és a jó öntözési technika (spriccelés napi háromszor, leakarás folpack-kal).A tragédia akkor…..
Nosztalgiáztunk ma egy kicsit. Lassan négy éve, hogy megismerkedtünk a Párommal. Mikor eljött az idő, az első együtt töltött hétvégén, ezt az ételt főztem neki először.Mint láthatjuk, nagy sikert értem el:).De tényleg egész elképesztően odavolt a meghatottságtól, hogy mire…..
Intim higiéniáról lehet a szokásos módon beszélni, kedves tulipánokat, hajladozó fűszálakat és egy meztelen (jaj!) női combon végigsikló selyemdarabot mutatni, azaz szégyenlősen körbejárni a témát, és metaforákba csomagolni a terméket és annak előnyeit. A Lactacyd sem volt…..
Tudtad? Meleged van Nórika? 2008.12.31 12:13:00
Napok óta ontja magából a bulvármédia Nórikát. A mórahalmi születésű kiscsaj, akit többen csak „kacsapicsa szájú Nórikának” neveznek, vakvágányra futott 4 hónapos házasságával került címlapra. Félrelépett, vagy ő, vagy a férje, vagy mindketten. Mindegy is. A…..
Hm. Este Szakítós Mikulás. Sziasztok! Két hónapja minden nap olvasom a blogot és a kommenteiteket. Már akkor megírtam a magam történetét. Aztán kihúztam belőle dolgokat, átírtam kicsit, pár bekezdést visszaírtam, megint kihúztam. Próbáltam a lényegre koncentrálni,…..
Az elmúlt hetekben többen megállítottak minket az utcán, hogy miért nem csinálunk szakítósbulit. Úgyhogy nem magyarázkodunk tovább, hanem csinálunk. Részletek:Időpont: 2008. december 11. 21 órától reggeligHelyszín: Főbejárat (Astoriánál a Subway és a Don Pepe Pizza Hut…..
Leszel a feleségem? "Naná" 2008.10.21 09:59:00
Vannak tervezett, szépen szervezett eljegyzések is csodaszép panorámával és pezsgőzéssel, nem csak alkoholmámoros, spontán darabok. Balu volt olyan kedves, hogy megengedte, hogy megosszam veletek a leánykérésének történetét. Az eredeti poszt itt található.   Már…..