Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsuKov

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Tron: Örökség 2010.12.13 20:00:00
Amikor 1997-ben a Deep Blue néven anyakönyvezett, szilíciumalapú létforma elpicsázta Kaszparovot, talán a legoptimistább szkeptikusok is nyeltek egyet sunyiba. Pedig Sztaniszlav Stanisław Lem és Artur C. Clarke, meg még számos további jövőlátó már mikor megregélte, hogy az…..
ZsuKov 2010.12.16 18:47:32
@kilobike: hát az Ocean's Elevennek pl. pont kurvajó a szinkronja.
Ez az igazi rock and roll, magyar biztonsági őr módra. A hét legviccesebb sztorijában Lacza azt kiáltotta, hogy Rock and roll baby, rock and roll., erre körbevették a Sportaréna biztonsági pitbulljai. Ha agyonverik, olyan híres lehetne, mint James Dean. update 1.: Máris itt a durva…..
ZsuKov 2010.11.04 15:42:10
@Syolos: igen ezéris a Fideszkormány a felelős MONNYONLE
A Magnetic Man megöli a saját stílusát, és tovább rombolja a legendát a híresen jó brit zenei ízlésről. Carl Barat és Pete Doherty Libertines utáni karrierje között tovább erősödik a párhuzam. A Punnany Massif intelligens módon szórakoztat, az ország egyik elsőszámú…..
A tegnap egy elég érdekes hír jelent meg az Indexen, amelyből a nagyérdemű arról értesülhetett, hogy kemény idők jönnek ám a magyar katonatisztképzés fellegvárának számító Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hallgatóira.Foglaljuk tehát össze röviden, miről is beszélt az…..
ZsuKov 2010.09.08 18:08:52
@bet-li, kínai játékos: szerinted a biztpol nem civil basszus? mi köze egy civilnek a hallgatói zászlóalj fegyelméhez?

hagyjuk már
Azt, hogy az amerikai vagy az orosz titkosszolgálatok szemrebbenés nélkül képesek bárkit eltenni láb alól, aki terveik útjába áll – minden konteós tudja. Azt viszont, hogy a sokkal gentlemanebb reputációnak örvendő brit szervízesek sem hezitálnak, ha valaki Őfelsége…..
Biztosan már bennetek is felmerült a kínzó kérdés: vajon hogyan tudott csajozni egy sorállományú határőr a nyolcvanas évek Magyarországának nyugati szélén? Nos, james megadja a választ, s egyúttal a segítségünket is kéri egy roppant jelentős, érzelmi töltetű kérdésben.…..
Zseniális rendezvénybe ráncigált bele Saly Balázs barátom. Évek óta piszkál azzal, hogy ide el kell jönnöm, de pár dolgot nem vett soha számításba: 1) kisgyerekes családos ember hétvégének minden perce arany; 2) újságírónak ritkán van magánideje, ha pedig szórakozni megy…..
ZsuKov 2010.06.29 20:41:59
@1kutya: az SS-20-asokat MAZ-547-esek húzták, az SS-22-eseket meg MAZ-543, ami a Scudokat is.
ZsuKov 2010.06.29 20:46:45
@Marcellusca: pontosan, egy 190 lóerős Kamaz dízelmotor dohog bennük, ami meglehetősen erőtlen, ha megy a légkondi.

a BTR-60-asokban még két GAZ-40 motor volt, egyenként 90 lóerősek. :)))
B-oldal Parov Stelar zsenije 2010.02.21 07:30:00
Marcus Füreder nagyon bátor! Mondom ezt azért, mert szerintem merész húzás volt 2004-ben jazz zenével próbálkozni az elektronikus zenei szcénán belül. Ugyanakkor okos dolog is, hiszen mára sikerült igencsak eltorzítani és egysíkúvá tenni ezt a szépreményű műfajt, és egy…..
Mai naptól fogva ha minden igaz minden nap olvashattok arrol, hogy mit csinálok Rotterdamban. Az egész sztori onnan indult, hogy tavaly év végén kétszer is sikerült Jason Köhnen barátommal buliznom. Egyszer amikor a Narg születésnapi bulin játszott, mint Bong-Ra. Ekkor eljött…..
Belsőség Csillaghullás 2010.01.22 12:59:00
Csikóst házi őrizetre ítélte az orvosa, mivel párt hete mellészegődött egy kétoldali Tüdő Gyula, így most otthonról dolgozik, ki sem dughatja az orrát. Ez persze nem akadályozta meg abban, hogy egy tényleg felkavaró videót dobjon a postaládámba tegnap este negyed hétkor. Bár…..
A Médium, Hang, Esztétika című könyv az első magyar, szakmai igényű munka, amely az elektronikus zene történeti és elméleti aspektusain felül annak kulturális, technikai és nem utolsó sorban a vonatkozó terület formakultúrájára gyakorolt hatásait is szemügyre veszi…..
B-oldal Ki a nagyobb Yoko Ono? 2010.01.07 08:21:00
Na, fontos kérdés következik. Miért kell egy nőnek szétbasznia egy zenekart? Miért kell a sárkánykodás, a beavászkodás és a feszkó behozása a zenekari tagok közé? Mai két játékosunk a "Ki a nagyobb Yoko Ono?" versenyen, a két világrondája: Yoko Ono és Courtney…..
Dezső egy emlékezetes dunai átkelés élményeit osztja meg velünk, és egyúttal szóbeli dícséretben is részesítjük, mert az olvasók által kért követelt időpontmegjelölést is mellékeli a megörökített eseményekhez: történik tehát mindez az Úr 1986. évének június…..
Épeszű ember nem kérdőjelezi meg, hogy 2009 Pándi Balázs éve volt. Őszintén bevalljuk, hogy egészen egyszerűen nem bírtuk követni, mi mindent csinált az idén Magarország legcoolabb embere. Az biztos, hogy volt egy csomó együttes, a punktól az őrült dzsesszig, elindította…..
ZsuKov 2009.12.05 12:28:16
@Ron bácsi: bp talán egyetlen igazi true metálfészét hippized le, GRATULÁLNÉK
Fuck To The Music BOTRÁNY!!!!! 2009.10.17 08:00:00
Rögtön az első tartalommal ellátott posztbeirásának napján sikerült rottyra elintéznem magam olyan szinten hogy még Paksi " sok volt a kínálgató jóbarát és ezért énekképtelenre ittam magam, amin a többi zenésztársam és a közönség is kiakadt " Endre is…..
ZsuKov 2009.10.17 15:36:18
A tavaly hihetetlen sikerrel újjászületett Portishead elkezdte negyedik lemezének felvételeit. A producer/hangszeres/agy Geoff Barlow elmondta, nagyjából megegyeztek a többiekkel, hogy meglepetésre készülnek, ugyanis az eddigiektől egészen eltérő szemléleti móddal készítenek…..
ZsuKov 2009.09.28 18:39:59
Szily Laci tegnap azt mondta nekem, még sose tévedett ekkorát. Blogjában pedig megírta, miért is érzi így: "Szintetizált véleményem az, hogy a mudi ideális társa a városi embernek, amennyiben a város többi lakóit elpusztította egy járvány, vagy egy kormányzati fejlesztési…..
EmceeMike blogja Happy shit days 2009.01.26 13:18:00
Telnek múlnak a napok és a várt javulás még mindig késik. Egyszer fennt, egyszer lennt, s egyszer még annál is lejjebb. Annyi minden kavarog a fejemben, hogy képtelen vagyok koncentrálni a tanulásra. Csak ülök itt és elütöm az időt, aztán megpróbálom újra beleverni a fejembe a…..
Nem ígérünk semmit, így legfeljebb pozitívan csalódhattok. Kijön, ha kész lesz. A stuffon jelenleg hárman dolgozunk, ebből egyen (sic!) aktívan, különböző műszaki problémák miatt. Haladunk, s ha kész van valami, ami érdekelhet titeket, jön a blogbejegyzés. Most pedig a…..