Regisztráció Blogot indítok
Adatok
walya

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap robbant a hír cunami, miszerint sikerült Gizikének a Nemzetgazdasági Minisztériumban félreértelmeznie a törvényt és a mai naptól elhagyva Budapestet South Parkban kellett felébrednünk! Itt mindenki hülye? -merülhet fel sokakban a kérdés. Az elmúlt másfél hónapban gyakorlatilag az ország…..
walya 2016.03.01 13:52:41
@whale: Hát, de ott CSOK-ból nem épülhet. Max. befeketető megépiti és majd CSOK-ból vki megveszi, ha megveszi. De én a 3 gyerekemmel, miért menjek el a családi házamból, vmi társasház tetejére? Miért nem élhetnek itt jobb körülmények között? Vicc....
walya 2016.03.01 13:58:28
@whale: Meg hát ha eleve ez volt a terv, akkor tök fölösleges kiemelni, hogy tetőtérbeépités, meg emeletráépités, ezzel csak jól elhitették velünk, hogy egyszer talán mi is jól járhatunk... Tök mindegy hol épül az az új lakás. Régi társasház tetején, vagy teljesen új társasház épül. Új lakás lesz, amit megvehetsz CSOK-ból. De akkor miért nem lehetett már az elején is ezt mondani.... Csak egyre idegesebb leszek :)
walya 2016.02.29 08:41:13
@whale: Ennyire rosszul fogalmaztam? Hát nekünk is ez volt a célunk. Nekem az a gondom, hogy a CSOK feltétele, hogy az új lakásba kell költöznie (papiron) mindenkinek, De ha két lakást kell épiteni, akkor melyikbe kell beköltözni?
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..
Kórházban kezdünk, fiatal lány fekszik gépre kötve, a pap éppen most adja fel neki az utolsó kenetet. Az anyuka sírdogál egy kicsit, aztán bólint. A lányt leválasztják a gépről, beáll a halál, aztán a testet már viszik is a műtőbe, hogy széthordhassák a szerveit. Beindul az…..
Bölcs vendéglátósok élnek a nyugati végeken: nem kötik a vendégek orrára, hogy a 14800 forintos szobaárhoz éjszaka nem jár fűtés, no meg azt sem, hogy a szobák alatt hajnalig nyitva tartó kocsma üzemel. Mivel a legbölcsebbekből politikus lesz, történetünk főszereplője a…..