Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PetiBá

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs is annál reprezentatívabb, ha a rajangók mondhatják meg, hogy szerintük egy zenekarnak melyik 10 dala a legjobb. Most az angol Metal Hammer szavaztatta meg a Slayer legjobb 10 dalát. Alább a végeredmény, aminek mi heves headbangelés közepette örültünk. Annak meg még inkább,…..
Az ember azt hinné, hogy sikerült összeszedniük magukat a redmondiaknak: próbáltam a Windows 7-et, és egészen jól sikerült (na nem a forradalmi, hanem a tigeri, tehát mára kissé elavult értelemben), hosszú idők óta most először jött össze rendes hype egy szoftverük körül,…..
PetiBá 2009.02.06 11:21:09
@freeware2000: "...a blog elég sokat elárul a szerzőről és az egész Apple közösségről. "

A szerzőről OK, de az egész Apple közösségről miért is?
A hétfői Leopard update őrült ámokfutásba kezdett, és a hírek szerint sok ember gépét hazavágta. Nem működő Bluetooth-kapcsolat, furcsa pattogó hangok a bootolás során, halott USB-portok; ezekről számolnak be a károsultak az Apple fórumain.És ők még a szerencsésebbek közé…..
Mint a korábbi posztban is láttuk, a Google miatt is érdemes bejutni az amerikai (vagy más) iTunes Store-okba, és mivel biztosan sokan akadnak, akik nem tudják, hogy megy ez, külön posztot szánok a témának (tudom, hagy Angelday már megírta korábban, de most biztosra megyünk). Fisch…..