Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konfetti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai szerzőnk, Mici először Angliába ment dolgozni, de ez a kaland rosszul sült el, így vissza is tért Magyarországra. Ám ahogyan a briteknél, úgy otthon sem látott semmilyen perspektívát, így következett Hollandia, pontosabban Utrecht, ahol au pairként dolgozva sikerült…..
Nem tudjuk, hogy miért kell, hogy ki és mikor dönt róla, mennyibe kerül és ki fogja kifizetni. Megannyi tisztázatlan kérdés, amelynek részletei a kormányzat és a nukleáris ipar szerint nem tartoznak a nyilvánosságra. Korrupciós potenciál, kilincsbe vezetett áram és egyéb…..
konfetti 2013.06.16 10:27:04
@lost hope:
Látom többetekben felmerült a kérdés, hogy a hulladékkezelésre nincsen megoldás.
Ugye nem gondoltátok komolyan, hogy egy több mint 20 éve üzemelő, négy blokkos atomerőműnél nincs kiépített rendszer a hulladék kezelésére...?

www.rhk.hu/letesitmenyeink/nrhte/

Amúgy meg a cikkben az uránt kimerülő energiaforrásnak megjelölni kicsit megtévesztő - valóban az, de a jelenleg létezőnél kétszer ennyi atomerőmű még egy 500 évig vígan elhasítgatna, mire felmerülne egyáltalán az érdek új uránbányák megnyitására...

Meg vegyük már figyelembe, hogy partnercégeket nem számolva (!) 2500 embert foglalkoztat paks.
számoljuk mennyit fog, ha lesz még két blokk. Mennyivel fog nőni a GDP, mennyivel több adót fog még a mostaninál is befizetni a cég.
Munkahelyteremtés, létszínvonalnövelés.

A hőerőműveknél korszerűtlenebb meg gazdaságtalanabb létesítményeket meg nehéz elképzelni, sorra zárnak be már egyébként is, és nem Paks miatt...

Ne álljuk a fejlődés útjába, ha végre, valaha valami fejlődik ebben az országban.
A Wikipedia szerint “a közösségi média az a média, amit elsődlegesen egy közösség, mint csoport formál, közösségi szinten, nem pedig írók, újságírók és a médiavállalatok összessége." A közösségi média az internetet és az online megjelenési lehetőségeket aknázza ki…..
Ritkán adódik alkalom arra, hogy betekintsünk egy olyan külön világba, amilyen az amerikai egyetemeké. Ma megtehetjük, köszönhetően Dávidnak, aki párjával, Erikával töltött el egy évet egy madisoni egyetemen ösztöndíjasként. Persze az sem akármi, amit most csinál…..
A családon belüli erőszak önálló büntetőjogi tényállása körüli purparlé engem kísértetiesen emlékeztet az első Orbán-kormány alatt a négyes metró ürügyén dúló eszmei pengeváltásra. Ugye emlékszünk még rá. Viktor megharagudott Budapestre, mert a bűnös város nem…..