Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kopcsó

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Ha én gazdag lennék... 2012.06.11 14:14:00
Ezek mind, szépen sorban itt csücsülnének a szobámban, én pedig hatalmas boldogsággal fizetném ki értük a rettenetes összegeket. Igen, gondolkodás nélkül. A táska Ebben az esetben az egyetlen és tökéletes kiválasztása lehetetlen, változatlanul rajongásom tárgya a Celine…..
Kopcsó 2012.06.12 00:49:36
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
Ahogy a kép készítője, Barna összefoglalta: - Jól sikerült a táblanyomtatás, Józsi!- Igen, csak azt nem értem, hogy akkor most ez úth vagy uthca? UI: Igaz-e vagy sem? A kommentekben heves vita támadt a kép hitelességéről. Nos ha hinni lehet a hozzászólásoknak, most már nem…..
Még a lakásban laktam, amikor kb 2 héttel ezelőtt arra lettem figyelmes, hogy valami új van az egyébként ronda és sivár lépcsőházban, de mi az?. Kis gondolkodás után rájöttem, hogy a postaládák mellé szerelt fehér doboz szokatlan, mellette egy olyan kódbepötyögős digitális…..
... avagy hogyan lepjük meg magunkat váratlanul, sikoltva: Hozzávalók:egy sarkavesztett / sarkánkopott lapos sarkú csizmaegy Mister Minit sarkalás téla bécsi utcára szórt csúszásgátló (ha-ha-ha!) kavicskákjárólapos vagy parkettás iroda, üzlet, esetleg lakásElkészítés: A…..
Kopcsó 2011.01.05 01:10:08
  Jó nézni a különleges fotósteljesítményeket, szédítően kreatív editorialokat, extrém divatkoncepciókat és avantgárd külsejű (most finom voltam) modelleket. De férfiként mindennél üdítőbb látvány, ha egy új kollekciónál minden fakszni és erőlködés nélkül…..
Bécsi Lét Bécs fogafehérje 2010.09.19 00:34:00
Gondolom minden kapcsolatban elérkezik egyszer az a pillanat, amikor a szerelmes szamárnak rá kell döbbennie, hogy szerelme tárgya nem tökéletes. Persze tudtam én ezt Bécsről, de egészen múlt szerdáig nem kellett szembesülnöm eme ténnyel, de aztán:Miután az új irodában…..
Bécsi Lét Vasútles 2010.08.20 15:22:00
Európa legnagyobb megmászható fatornyát nyitották meg ma Bécsben, amelyről körbeszemlélhető a Bécsi Főpályaudvar nevű projekt hatalmas építkezési területe.Mondjuk a hozzám hasonlóknak, akik gyakran járnak vonattal Pest és Bécs között, (meg gondolom más irányokra is…..
Bécsi Lét Várospszichológia I. 2010.07.19 23:32:00
Bevallom, minden poszt után tartok kicsit attól, hogy nem találok majd semmi több érdekes bejegyeznivalót, hiszen már majdnem két éve írom a blogot. Persze tudom, hogy mindez hülyeség, de mindenképpen nyilvános titkaim egyike.Ha Bécs is olvasná ezt a blogot, e titok miatt most…..
Több százan vettek részt ma délután a flash mobként megrendezett vizipisztolycsatában, amiről sajnos csak utólag értesültem. - (Azért Pesten sem volt élményekben hiány. Tegnap este, a Kopaszi Gát parkjában, az éjszakai piknikünkre betársult egy róka. Hús híján sajttal…..
azaz Motto a folyónál, vagyis inkább a Dunacsatornán: egy új vendéglátóhely amit tegnap, még próbaüzeme alatt kipróbáltam.A tulajdonosnak nem ez az első étterme a városban, övé a Halle az MQ-ban, a Kunsthalle Café a Karlsplatzon, a belülről koporsónak berendezett Motto nevű…..
Appleblog Megújult a MobileMe 2010.06.18 12:36:52
Tegnap az Apple nekiállt szétkalapálni a me.com-ot, a MobileMe előfizetők egy teljesen átalakított, eléggé mutatós dizájnnal találták szembe magukat. Hogy, hogy nem.A bejelentkező képernyő:A Calendar:Find My iPhone:A Mail-nek egy bétája elérhető:Az új ficsörök között az…..
Az Apple sutyiban frissítette a Mac mini kínálatát, mégpedig nem is akárhogy, a kis dögök új, vagány külsőt kaptak.Az új kínálat szerint két minit lehet vásárolni, az otthoni és a szerver verziót. Mindkettőben maradt a Core 2 Duós proci, azonban megkapták a GeForce 320M-es…..
Kopcsó 2010.06.15 12:16:32
Bécsi Lét Schweizerhaus 2010.04.18 10:21:00
Amikor a Práter hétköznapi halandók előtt még nem volt nyitva, már akkor állt ott egy "A svájci menedékházhoz" címzett fogadó, amelyben a svájci vadásztársaság múlatta idejét. 1800-ban neve "A dohánypipához" lett, ahová az úri társaságból kitiltott…..
A Gizmodo nagyon hosszan és részletesen ír az iPhone legújabb generációjáról, amit csak júniusban mutat be az Apple. A háttérsztori itt is az, hogy elvesztették és egy bárban megtalálták.  Nézzük, mik az újdonságok: Mint ahogy az Engadget is megírta, elülső kamerája is…..
A képen Emmerich Weissenberger képzőművész látható, aki húsz méter magasan, Bécs leghíresebb épületén, ma délelőtt tíz óra körül, a Stephansdomon önnön magát "állította ki". Weissenberger töviskoronával a fején a dóm főbejárata felett vette fel a keresztre…..
Úttörő és kisdobos koromban erős ellenérzéssel viseltettem az akadályversenyekkel szemben, különösen a morzés állomásokat gyűlöltem. Amióta azonban pár évvel ezelőtt Barcelonában részt vettem egy városi, üldözős akadályversenyen, megkedveltem a műfajt, annak is a városi…..
Ha azt kérdezitek, mi keresnivalója volt az átadáson, azt mondanám, hogy szinte minden menő színész tőle veszi a számítógépét, bizonyára megpróbált rátukmálni Cameronra és Jeff Bridgesre néhányat a lassan kifutó MacBook Prókból. Többen hallották, ahogy Sandra Bullock…..
Kopcsó 2010.03.08 11:50:14
Gondolom, nem egyedül alkotom a Föld nevű bolygón azt a halmazt, amire „a világ leglustább zene és film megszállottja” feliratú vinyettát lehetne ráragasztani. Nem tagadom, hogy amikor éppen lehetőségem adódik arra, hogy gondolataimból mindent és mindenkit kikapcsolva átadjam magam a fogvacogtató…..
Volt ugye ez a játék, hogy az Apple egy 10 ezer dolláros iTunes Gift Cardot ad annak, aki a tízmilliárdodik zeneletöltést indítja el az iTunes Store-ban. Most pedig már a nyertes nevét is megtudtuk, a 71 éves Louie Sulcert egyébként maga Steve Jobs hívta fel, hogy gratuláljon a…..
(Siklósi Tamás) A Peugeot designerei ezúttal nem autó, és nem is robogó koncepcióval álltak elő, hanem egy futurisztikus biciklivel. (Ebben is van némi tapasztalatuk, hiszen 1882 óta gyártanak kerékpárokat:) A carbon megjelenésével egészen merész formatervek láthatnak napvilágot,…..
Bécsi Lét A bécsiek válaszoltak 2010.02.15 10:08:00
Népszavazást tartottak a múlt héten / hétvégén Bécsben, hogy az itt lakók válaszait figyelembe véve döntsenek olyan kérdésekben, hogyvisszaállítsák-e a házmesterség intézményét egy modernizáltabb formában,üzemeljen-e egész nap a metró,legyen-e egésznapos iskola (tanítás…..
Hosszas pöcsörészés és mássalfoglalkozás után végül, itt és most végeredményt hirdetünk a DesignPumpa új logójára kiírt, áttételesen annak jövőbeni arculatát meghatározó pályázat lezárásaképp. A provokatív kommentek által sürgetett döntés elsősorban azért…..
Bécsi Lét Nyilvános könyvespolc 2010.02.09 15:07:20
Franz Gassner úr megelégelte, hogy Bécs nyilvános terein (szerinte) a kommersz uralkodik, és saját pénzéből 1700 eurót áldozva, február 5-én megnyitotta a Nyilvános Könyvespolcot. A direkt kicsit ferdére épített, hárompolcos szekrény a hetedik kerületben, a Westbahnstrasse és a…..