Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somat

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az osztrákok és a norvégok elleni mérkőzéseken az volt a leglényegesebb, hogy lássuk, milyen erőállapotban van a csapat. Kiderült, hogy megfelelő a fizikai állóképességünk, látszott, hogy magas tempó mellett is bírunk azonos iramban végigjátszani mérkőzéseket, vagy…..
somat 2010.04.13 11:00:11
@brbara: Szia, engem nagyon-nagyon érdekelne!!!
Mint arról mi is beszámoltunk, január elején elhunyt a verekedés után kómába esett hokis. Don Sanderson temetése január 6-án volt, utána nem sokkal, január 14-én összeült az OHL-t irányító testület. A nemzetközi szövetség és Garry Bettman, az NHL komisszárja is megszólalt…..
somat 2009.01.19 15:25:29
És mi lenne azokkal, akik még a bunyó előtt leveszik a sisakjukat? (pl.:www.youtube.com/watch?v=U0CdDOKwVLw) Vagy ha nem ütés miatt esik le a sisak? Egyenlő erők küzdelmét egyébként én sem bánom (www.youtube.com/watch?v=F_c5fj0r3uk), ha viszont nem ez a helyzet, akkor bizony - szerintem - a vonalbíróknak közbe kéne ugrani és azt büntetném több meccses eltiltással, aki megüti a zebrát. Mindenesetre ezt a sisak dolgot elég véleményesnek érzem...
Kedden délelőtt dönt a parlament arról, kapjon-e a magyar jégkorong plusz 270 millió forint állami támogatást 2009-ben, vagy sem. Az előjelek arra utalnak, hogy nem jön össze – de sose lehessen tudni. Megpróbáljuk elmondani, miről is van szó. És drukkolunk. Egy héttel…..