Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ute444

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferivel került be a döntőbe, a kiesett társaik szavazatai alapján viszont Iliász nyerte a húszmilliós fődíjat. A döntőben nem sms-szavazatok döntöttek, a nézők hálistennek nem szóltak bele a végeredménybe. Iliász a játékot nagyjából egyenletes teljesítményt nyújtva játszotta végig, és ugyan…..
ute444 2017.10.13 22:35:13
@nick papagiorgo: dehogynem volt! a 6-4-be a tűzgyújtást is beleszámolták, Klaudia 99% hogy Ferire szavazott (Zoli meg egyértelműen Iliászra), szóval vszeg 6-5 lett a vége így; de elég gáz hogy nem mutatták meg...
ute444 2017.10.13 22:45:22
@nick papagiorgo: vszeg Istenes csak elqrta, és rosszat húzott ki utolsó előttinek, ha láttad a műsort, akkor te is tudhatod hogy vszeg 6-5 lett..
Szandi a köpönyegforgató nem hazudtolta meg magát a (döntő) szavazatával!
Egyébként meg lehet nézni a "táborokat", Iliászéban van az összes ultragáz ember (pl Lilla, Nóri, Szandi), Feriében meg a normális(abb)ak, de hát darab-darab végülis... azért az öreg megérdemelte volna! Iliásznak meg amúgy ki volt kövezve az útja a fizikumával, ráadásul a lgtöbb feladat erő feladat volt, amiben nyilván ő a legjobb. Szóval több ilyen tűzgyújtás jellegű kellett volna, hogy a lányoknak is több esélye legyen
Az állami adóhatóság - a negyedévet követő 30 napon belül - közzéteszi azoknak az adózóknak a nevét, lakóhelyét/székhelyét, telephelyét, a megállapított adóhiány és jogkövetkezmény összegét, akiknek (amelyeknek) a terhére az előző negyedév során jogerőre…..
ute444 2010.07.23 23:04:30
@Kicsit Karcos:

igen-igen, a Cégbíróság és a Gt.(gazdasági társaságokról szóló törvény), ezekkel kellene kezdeni a reformokat!