Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dián Tamás videkrol

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet nem csupa nagy kérdésből áll, sőt. Éppen ezért fogadják nagy empátiával Hey problémáját, aki kukát akart venni, de kiszedették belőle a benne található pótkereket, az esővizet viszont ingyen odaadták. Hey még nagy bajba is kerülhet emiatt, ha például kerékcserére…..
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..
Most érdemes csökkent ítélőképességű naiv fotóbarátnak lenni! Ha beleesik a kategóriába, készített már valaha többértelmű tájképeket, ÉS nem képes papírra vetni digitális albumait, most igazán jutányos áron szerezhet boldogabb karácsonyt a Fotó Premier készítőinek. A…..
Krisztiánnak üzenjük, hogy a helyes válasz az lett volna, hogy felhívja a redőnyjavító szaki figyelmét az internetes reklámozás üdvözítő hatásaira, azon belül is nyilván a Homár 480 pixel széles, kiemelt szöveges felületére, amennyiben nem adja vissza sürgősen a szomszéd…..
Postafordulta nélkül szupergyorsan megérkezett Sir Morik válasza az angol-magyar rendelési incidensre. A Homár nem érti, hogyan kerekedhetett ebből egyáltalán bármilyen ügy, nem tökmindegy milyen nyelven rendel a vendég, amíg fizet? Ezek szerint nem: Szeretném a másik fél…..
A Homárnak eddig az Aréna volt a kedvenc magyar mozija (a Batman legalábbis ott volt a legjobb, máshol vagy nem volt légkondi, vagy nem volt hang), Tamás azonban már arról jelent, hogy ha a technika még nem is amortizálódott le, az alkalmazottak már mindent megtesznek, hogy vad…..