Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Itvn

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokjunk hozzá a gondolathoz. Aki ilyen plakátokat kitetet egy országban, az fasiszta diktátor. Aki idegengyűlöletet terjeszt szándékosan és tudatosan, pláne párszáz nyomorult ellen, az holnap hagyja felfesteni az üzletekre, hogy ZSIDÓK, KIFELÉ! Ha ehhez az ország asszisztál,…..
Amerika mindig is vonzódott a militarizmushoz, ami jól érzékelhető a hollywoodi filmekben is. Bár ezek jellege kicsit változott az idők folyamán és manapság már nem annyira a hősiességről vagy hazafiságról szólnak, hanem sokkal inkább háborúellenes filmeknek számítanak. Ezt a folyamatot a ’60-as…..
A sport is csak olyan, mint bármilyen más területe az életünknek, sokban függ az elért eredmény attól, hogy „milyen lábbal keltünk fel”. A pillanatnyi lelkiállapot jelentősen befolyásolja az aznapi teljesítményünket. És mivel az általános teljesítményünk a mindennapi edzésekből adódik, így ha…..
Az ausztrál Modscape építésziroda szerint közel sem lehetetlen egyszerre sziklán, vízen és levegőben élni. A Cliff House terveit egy házaspár kérésére készítették el, az extrém helyszín pedig extrém megoldást kívánt. Bár  az ötemeletes ház egyelőre csak terv, ha…..
Itvn 2014.09.09 10:51:39
@nyisziati: az az erodalodas eltart egy par ezer évig, addig talán nem kell! Egyebkent par darab 20-30 méter melyre vízszintesen sziklába helyezett vasbeton tartó talán ezt is megoldja:)
A tonhalnak magas a protein értéke, kalóriaszegény (114 kcal/100 g) szelént, magnéziumot, B vitaminokat, omega 3 zsírsavakat tartalmaz.   Legjobb ha frissen szerezzük be, mert a konzerves tonhal tartósítószert tartalmaz.  Ha még sincs más választásunk, akkor olyat vegyünk ami…..
Itvn 2014.09.02 17:40:35
@Stenonis: mondjál mar egy gyorsan felszivodo szenhidratot légy szíves! Amit csak ugy bedobott))))))
A testépítő gazdik előszeretettel választanak hozzájuk hasonló nagyobb izomtömeggel rendelkező robosztusabb, keménykötésű kutyafajtákat, mint a Pitbull vagy Bulldog. Ez már korábbi cikkünkből kiderült, ám akkor még csak elképzelésünk volt, hogy miként képzik ki ilyen…..
Itvn 2014.08.16 17:36:16
@Gamma Leonis: tudod melyik állat szenved? Amelyik a panelban lakik es a gazdàja a saját örömére tartja, az állat hízik, mozgás hiányos... Stb! Legyen az kutya, macska stb. Ezek az emberek szeretik, es megadnak mindent az allataiknak! A mozgás örömet is! Es egy kutya akkor boldog, ha a falkavezer ( jelen esetben a gazda) kedvében jar! Ezeknek a kutyáknak az életük a küzdés!)
ANTIKULTI Edzőtermi hierachia 2014.08.08 20:47:25
Edzeni járok az edzőterembe, zenét hallgatok, és teszem a dolgom. Én vagyok az a jó seggű, bögyös csirke, aki alig szól valakihez, csak akkor válaszol, ha kérdezik. De miért járnak a többiek? Olyan klikkesedés van, hogy azt öröm nézni. Néha jókat derülök rajta. Nagydarab…..
Itvn 2014.08.10 12:24:57
@kezeslábasbárány: :)))) azert mert húsz egypár évig eljartal valahova, az nem azt jelenti hogy értesz hozza! Ez csak azt jelenti húsz év kevés volt hogy rajojj, ami nem megy, nem kell erőltetni!! )) szerinted ez nem sport, szerintem meg nem tudod mitől is sport a sport! Kiváncsi vagyok mit sportoltal? eljönnel egy másfél órára, de felek vagy feladnad) vagy kifogásokat keresve hamis onigazolasokat generálnal hogy ez nem jo az izuleteidnek!))
Az atv hírműsorában a Rezesova-baleset rekonstruálásáról szóló riportot vezették fel éppen, a bemondónő pedig azt szerette volna elmondani, hogy míg a négy ember halálát követelő közúti balesetet okozó szlovák milliomosnő nem ment el a tragédia rekonstruálására, az…..
Itvn 2014.06.23 14:37:04
@ParaZita2: kiváncsi leszek mit fogsz szólni, ha kiderül hogy nem a csaj volt a hibás!))))
Egyébként kérdésedre válaszolva a legtöbb BMW tulajdonos tisztességes ember! Az ne legyen az Ő hibájuk, hogy okosabbak és/vagy szorgalmasabbak az átlagnál, ennél fogva szebb és jobb autójuk van az átlagnál!))
Lámaszeme Formás domborulatok :) 2014.03.05 20:00:00
 ..
Itvn 2014.03.06 10:54:31
@doggfather: miert? Mert nincs magassarkúval megemelve, optimális bugyival optikai tuningolva? Mert nem vizes, nem pucsit, nem olajos tejes fényes stb?!

Mert ez csinos lány csinos popsija, aki mezítláb áll!

Kérdés mi a jobb!? Az illúzió, vagy a valóság?))
Egy tál csodás pacal! Mi is lehet ennél jobb ha igazi, férfias ételt szeretnénk készíteni. Persze sok embert megoszt és ezt sajnálom is, hiszen nagyszerű alapanyag. Az még inkább sajnálatosabb, hogy itthon legtöbben csak a pörköltet ismerik, mint elkészítési módot. Oké-oké,…..
Januárban újra jönnek a szürke hétköznapok - csak hogy kellően közhelyes legyek. Éppen ezért mi minden évben januárban is elvonulunk kicsit pihenni és élvezni a hosszú téli estéket. Ilyenkor sokat kirándulunk, sétálunk, élvezzük a csendet az erdőben és ha van hó az…..
Itvn 2014.02.01 08:23:08
@1kutya: "..., de azok meg ugye...) "

BE MERED FEJEZNI???
Többen a fürdőszobájukban sok helyet foglaló kádjukat a helytakarékosabb zuhanykabinok valamelyikére szeretnék cserélni. A választék bőséges, ám nem árt a célnak leginkább megfelelőt alapos megfontolás után kiválasztani. Ugyanis fontos a méretük, formájuk és a…..
Itvn 2013.09.14 00:42:38
@pch:" mindenhol ecetsavmentes szilikont kell használni!"))))))) ha penész telepet szeretnél,akkor mindenképpen! Es ha évente ujra akarod tömíteni akkor is!!!))
Több mint húszméteres biciklis képét festették fel csütörtökön Óbudán egy lakótelepi ház oldalára. Ahogy a fotónkon is látszik, a házfalakon egy menő városi bringás teker, sárhányó nélküli országúti biciklin, sisakban. Bakró riporter a helyszínen megtudta a…..
Itvn 2013.09.13 18:51:01
Üdv Mindenkinek! Hétfő van és kissé borongós hangulatban vagyok, ráadásul nemsokára 24 éves leszek, ami szintén nem dob fel igazán. Tanulni kellene, be kéne mászni fősuliba is, végre valami design változtatás sem ártana itt az MH Terroron, de lusta vagyok, mint ide Lacháza.…..