Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Limo

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjátok, vannak azok a kis édes kaktuszok, amik annyi szálacskát eresztenek, ugyebár levél gyanánt (aki figyelt bioszon, az érti, mire gondolok), és vannak azok, amiknek óriási tüskéik nőnek. Vannak nők, akiknek ha a szemébe akarsz nézni, előbb át kell törnöd magad a szembogara…..
Ajtón kívül Mentegetőzés 2008.10.23 15:41:00
Nem, nem haltam ki, mint a dínók csak éppen el voltam foglalva. Ráadásul ajtón kívül: a madaras teszkóban vett kis házikónkat raktuk össze és ez elég fárasztó volt. De már készül egy új poszt is: Hogyan kezdtem el...címmel elsőre a sziklamászásaimról. Vagyis inkább annak…..
édes és keserű ki tudja...én! 2008.11.25 21:43:00
A. Óvatosan benyitott a szobába, de alig láttam belőle valamit, mert annyira szét voltam csúszva, lefárasztott az a nap. Odament az egyikükhöz, és leült hozzá az ágyára. Hallottam,ahogyan azon hüledezik, hogy Z. a többi lány között van az ágyon és fecsegnek a sötétben. És nem…..
édes és keserű Az ablak 2008.11.24 22:10:00
 Két, súlyosan beteg ember feküdt ugyanazon kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az ágya a kórterem egyetlen ablakához közelebbi volt. A másik beteg ember egész nap csak feküdt az ágyában, a plafont…..
édes és keserű játszma 2008.11.24 20:41:00
Amint meghallottam a hangját, összerándult a gyomrom, s a gombóc a torkomban egyre csak nőtt, ahogyan ő közeledett. Megpróbáltam nyelni egy nagyot. Vettem egy mély lélgezetet, s úgy tettem, minthaészre sem venném. éreztem, nem, tudtam, hogy most le fog ülni mellém. Igaz, hogy csak…..