Regisztráció Blogot indítok
Adatok
senkitobbetharmadszor

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A férfi minden körülmények között férfi, ennél fogva nehezen áll ellen a kísértésnek. Egy tisztességes családapa kétszer is áldozatául esik a pultos lányok delejes sziréndalának. Férfias kavarás, durva visszavágással…   A történetem nem kimondottan vidám, és a…..
senkitobbetharmadszor 2009.09.12 14:42:54
@boss888: Ha 810725 lúzer akkor te meg Tapló vagy! Mi a franc közöd, hogy jössz te ahhoz, hogy más véleményét összehasonlítsd a vidéki életformával? Iszonyat rossz feltevésed, kb az IQ-szinted tükrözi! Neked az az élet, hogy a Westendben, piros jogingban, a Mekiben, aranynyakláncal a nyakadban, kb 500 ftal a zsebedben minden másnap új drogos ribancal vagykannal hemperegsz?
Na ennyit rólad!

Az íróról meg annyit, hogy én felmentem!
Ha már minden elveszett, legalább a méltóság őriztessék meg. Ha egy férfi elbukott egy csatát, akkor is húzza ki magát, mert a gerinc a legnagyobb kincs. Ha a csaj nemet mondott, tárgyilagosan vegye tudomásul és evezzen tovább. Ha ez nem így történik, akkor az illető hölgy úgy…..
senkitobbetharmadszor 2009.08.31 23:50:49
@ahha:

:D
Az élet színpadán bármit eljátszhatunk: drámát, tragédiát, vígjátékot. Színészből és szövegből van bőven, ám a hibátlan darab ritka! Nem minden nő nézi csak az autót, persze akadnak olyanok is, akiknél egy okos verda a belépő. Ha észreveszed, hogy a lányt az autó…..
senkitobbetharmadszor 2009.08.28 15:34:38
@Mamzel:

1:drasztikus különbséget az igénytelenség és céltalanság 2:nincsenek tisztában a felület adottságaival

ezeket még te sem érted! no comment
senkitobbetharmadszor 2009.08.29 00:31:08
@Az örök szingli:

Köszi az együttérzést, gondolhatod/játok hogy esett a csajtól a pofa, na de sebaj Ő koppant!

Mamzelhez meg csak annyit, hogy rólad süt az arrogancia, a társadalomból való kivetettség, és hogy nincs egy barátod sem, illetve hogy te úgy próbálod a véleményedet érvényesíteni, hogy leugatsz mindenkit, közben mindenki köp arra amit gondolsz. Itt te vagy az egyetlen aki fikáz és beszól, illetve akit kinéz a banda! Ezen elgondolkodnék kis barátom, aztán elhúznék a sunyiba!

Ádám
senkitobbetharmadszor 2009.08.30 22:48:05
Vigyázat! Igen érzelmes, tanulságos és gyönyörű történet következik, mellyel egyik kedves Olvasónk tisztelt meg bennünket. A sorok közt álmodozva egyszerre irigykedik és hitetlenkedik az ember, de egy biztos: egy szerelem ilyen…vagy ilyesmi. Finom erotika, fülledt érzelmek!…..
A korkülönbség örök dilemma. Az alábbi love sztori az időben történő döntésről, és kezdeményezésről szól. A türelem egy fiatal számára nehezen kezelhető fogalom. Néha megéri, néha nem. Amihez viszont sosincs késő: tudomásul venni olyan tényeket, amiken már késő…..
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..
senkitobbetharmadszor 2009.08.20 13:14:20
Minden csaj koppan egyszer. Vagy kétszer. Vagy többször. Csapásokat adunk és csapásokat kapunk. A következő történet csattanója egy SMS-ben is elfért volna, de a zamat mégis kifejtve hat igazán. Egy pincértől bármit rendelhetünk... olyat is, ami nincs az étlapon…   A…..
senkitobbetharmadszor 2009.08.19 20:50:15