Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darag

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tararam, megjött a postaládánkba az eddigi idők talán legbrutálisabb felvezető magyarázata. Amúgy is imádom a nyakatekert felvezetéseket, amik már jóval a "poén" elhangzása előtt taccsra teszik az áldozat idegvégződéseit, de ez a példány vagy ver szinte mindent, vagy…..
Subba Pikkelyt szarok egy hétig 2009.01.07 09:29:00
Megint egy videó amiben a nép beszél hozzátok. Látjátok, le se kell menni közéjük. Megköszöntétek már az Internetnek, hogy semmi hasznosról nem maradtok le? ..
darag 2009.01.07 13:16:55
A "minden idők legrosszabb elsőviccese" vándorkupát ezennel átnyújtom ZoliTesó from Szegednek, aki negyvenegy évesen érzte úgy - nagyon helyesen! - hogy itt az ideje nagy nyilvánosság előtt tönkretennie magát. A módszer természetesen a szóviccelés, annak is az…..
darag 2008.12.12 11:09:46
Hekkereknek feltörték az Apple mobilját, és felpakolták rá a Linux 2.6 kernelt. Jobban tették volna, ha inkább elmennek kirándulni a nyílt terepre, mert a nyílt forráskód ilyen célú felhasználásának semmi értelme nincs. Minek felbuherálni a kódot a hardverre, ha nincs…..
Belsőség Ugrok, már ugrok! 2008.11.23 02:55:00
Helikopteres cikkem szerkesztése közben Winkler és az összes szerkesztőségben tartózkodó kolléga jól szórakozott. Én is jól mulattam a megjegyzésein, bár egyik szemem sírt, a másik nevetett, mert Robi kegyetlen volt a helikopteremmel. Jó néhány bekezdést száműzött a cikkből.…..