Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellobt

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Jégkorongszövetség elnöksége és az Országgyűlés sportbizottsága is elfogadta a jégkorong utánpótlására megszavazott 170 millió forintos költségvetési támogatás elosztását. Ezt követően hétfőn az MJSZ közgyűlése is jóváhagyta a tervezetet, így az első…..
A jégkorongért aggódók előbb tüntetésen, majd nyilatkozatban jelezték véleményüket a Gyakorló Jégcsarnok és a Millenáris körül kialakult helyzetről. A pályafenntartó által a tüntetés napján megígért tárgyalásra végül hétfő helyett kedden került sor. "Elmondtuk…..
hellobt 2009.06.09 22:40:10
A sok bába között elveszett a gyermek, mondja Kovács Csaba, az MJSZ szakmai igazgatója. Korábban jeleztük, két érvényes pályázat érkezett a Millenárison létesítendő jégpálya kivitelezésére. Kedden lezajlott az utolsó közbeszerzési tárgyalás is. Ennek eredményéről…..
hellobt 2009.06.02 20:16:36
A tüntetésről: ma jártam brfk-n politika zászló és transzparensmentes demonstrációra szól a területfoglalási engedély célja: az alábbi levélben amit aminiszterelnöknek írtam: From: Balogh Tibor [mailto:drpont@hu.inter.net]
Sent: Tuesday, June 02, 2009 2:51 PM
To:
Subject: demonstráció


Tisztelt Miniszterelnök Úr!


A jégkorongpályák bezárása, ezáltal a sportág ellehetetlenítésére történt kormányzati? intézkedések elleni tiltakozásul

A BRFK val egyeztettet időpontban:

2009-06-04 –én 16 órai kezdettel demonstrációt tartunk a hivatala előtt.


A jégkorongot jó emlékezetébe ajánlva, amennyiben jelenlétével megtisztel minket egy A csoportos mezt ajándékoznánk a másik mellé. Sokan olvastuk anno, hogy fontosnak tartotta, hogy a régi dolgozószobájából az újba, a miniszterelnökibe is átvigye a régebbi címeres hokimezt.


Félünk talán kissé elfelejtődött, esetleg elkallódott a politikai csatazajban, és zűrzavarban csakúgy, mint szeretett sportágunk……..


Ha elfoglaltsága miatt ez nem lehetséges, úgy egy levelet adnánk át az Ön által megbízott személynek, melyben vázoljuk a kialakult helyzetet.


Balogh Tibor


A HÉT most alakul.... Dr. Babay Miklós keresett meg ez egy olyan ügy ami a helyzettől függetlenül is fontos aki tenni akar a hokiért szívesen látjuk
úgy tudom pl.. Kangyal Balázs is felkérést kapott.
üdv mindenkinek találkozzunk a Kossuth téri metrónál 4.én 15-45 kor
üdv: Balogh Tibor
Jégkorong Meghalt Vedres Mátyás 2009.05.23 18:31:00
Szombaton hajnalban 65 éves korában elhunyt a legendás, 150-szeres válogatott kapus, Vedres Mátyás, adta hírül a magyar jégkorongszövetség hivatalos honalpja. Hajtás után pályafutását ismertetjük a hivatkozott cikk alapján. Az UTE hokisai így búcsúztak tőle. Futballkapusként…..
Jégkorong Meghalt Robert Müller 2009.05.22 19:21:00
28 évesen elhunyt Robert Müller, a német válogatott hosszú ideje agytumorral küszködő kapusa, adta hírül az MTI. A 127-szeres válogatott agyából 2006 novemberében távolítottak el rosszindulatú daganatot, kemoterápiás kezelés következett, két hónappal később már ismét…..
Hétfőn lezajlott a sportágtörténelmi helyszínen felállítandó új budapesti jégpálya közbeszerzési eljárásának remélhetőleg utolsó tárgyalása. A két pályázó kivitelező ennek alapján megteszi utolsó ajánlatát, a győztes két héten belül eljuthat a szerződéskötésig.…..
Az érzelmek változnak, egy állandó, a hazudozás. Sziasztok! Az én történetem nem valami extra de azt hiszem egynek jó lesz. Érettségi előtt álló, a tavasz közeledtét érző, éppen 18. életévét betöltő srác voltam. A lány kb. 3 évvel volt fiatalabb, aranyos, kis bájos. Az…..
Heves vitát váltott ki a vasárnapi NZ-Stars–Újpest Mol Liga-mérkőzés egyik jelenete, amelynek során egyszerre hárman pofozták a vendégek legeredményesebb csatárát. Megmutatjuk az esetet, az előzményekkel együtt. Külön videón prezentáljuk a meccs góljait; bónuszként…..