Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yasha_

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rurik kolléga küldött nekünk egy képet, ami pont kapóra jött a következő kirohanásomhoz. Az alábbi történethez nincs sok köze, talán csak annyi, hogy az igazságszolgáltatást ezek alapján sem törekszik harmadik személyek szimpátiájának az elnyerésére. A tényállás nagyon…..
Úgy tűnik, potyognak a gyöngyszemek mostanában az állásfrontról. Ebben a hirdetésben fontos az iroda számára a leendő jelölt lelki békéje (talán mivel az előző bekattant), vagy esetleg a partnerek feleségei gyakorolja az un. face controll jogukat azzal, hogy kimazsolázzák a nem…..
A Jogi Fórumon találtuk a következő hirdetést. Most ez azt jelenti, hogy szerinte a jelöltek lopják a napot, mert mondjuk néha enniük vagy aludniuk kell? Aki érti, azt megkérjük, ossza meg velünk is. Dr. Magyari Attila Ügyvédi Iroda (Budapest, XIII. kerület) elsősorban polgári,…..
A következő oldal egy akkora magas labda, hogy nem kommentálnánk a következő idézeteket a honlapról:Ügyfeleinket keresztény erkölcsi értékrend alapján képviseljük és adunk részükre tanácsot.We represent and advise our clients according to the christian principles.Our office is…..
És spanyolul? ..
Yasha_ 2009.01.21 22:45:44
Tudtad? Hangosan agyalok 2009.01.10 19:49:00
 Mostanság, hogy így belecsöppentem ebbe a blog dologba, elég sok posztba és kommentbe sikerült beleolvasnom. Hát mit mondjak?! Sok esetben a hozzászólás érdekfeszítőbb és színvonalasabb, mint maga a poszt. A másik dolog amit észrevettem, hogy sokan vannak, akik csak…..
Hölgyek hivatalos és udvarias megszólításánál mindig bajban vagyok. Egyszerűen nem áll rá a kezem, mert mindig fura dolgok jutnak róla az eszembe. Az úrhölgyről ez:                  Az úrnőről pedig ez (18+):…..