Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hans von Nürnberg

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem friss a sztori, hiszen már lassan két hete, pont újév napján jelent meg a Washington Postban Schiff András levele. Ha megengedik, eltekintek mind az obligát jobbos felhorkanástól, mind az elégedett balos egyetértéstől. Csak a levél szövegével, annak is középső bekezdésével…..
w Jön a farkas 2009.05.20 15:30:00
Nem maradt már más fegyverük, csak a félelem. Az pedig egyben rossz tanácsadó is. A legfélelmetesebb természetesen a fasizmus, a konkrét nácik rohamcsapatai, az utcai harcok, a pogromok. Ezt a veszélyt a Jobbik parlamentbe jutása testesíti meg, nem egészen világos, milyen…..
Hans von Nürnberg 2009.05.23 13:15:17
@Csunderlik Peti:
Csak most olvastalak – megerősítelek a saját választási ok- és számtanommal.
Szerintem is indokolatlan ez a nagy ijedtség. Nem lesz kétharmados jobbtöbbség. Még az egyszerű többségük sem biztos, mert a szocikat most (is) joggal szidalmazók tudatában guanó módjára lerakódott, hogy minden echte jobbos - elvből - végső soron hitvány embereknek tartja a szoc-ban élteket még akkor is, ha nem voltak párttagok, s csak taktika, hogy még volt párttagokat is befogadnak szervezeteikbe. Ezt a guanót nem oldotta fel a négy év kormányzásuk. Sőt.

Van kb. öt milla szavazásra jogosult. Szavaz kb. a fele. Volt kb. nyolcszázezer párttaghitvány. Szorozzuk meg nyugodtan legalább kettővel az együtt érző családtagok miatt. Velem együtt legalább ugyanennyi a mezei hitványok és együtt érző családtagjaik száma. Aztán vannak még a romák és más kisebbségek. A következő választáson se lesz a felsoroltak között túl sok feledékeny vagy passzív. Nekik különösen a lelkükre megy a választási licit. Nem szeretnének másodrendűvé válni. A fülkék magányától duzzadni fog a szoci eredményjelző, mintha Viagrát nyeltek volna. Ez nem a szocik érdeme, szerintem nem is érdemlik. Elszúrta haverom, a balog rendszerbarkács jobb, akinek én is szegtem a fülét. Várhat, míg kihalunk, mi, a hitványak.
Elméletem garanciális ideje legalább tíz év, kivéve, ha sikerül korábban elzavarni az egész mai politikusbagázst.

Hans von Nürnberg 2009.05.23 17:41:54
@fénydublőr:
Kösz a helyesbítést. MC.
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
w Elzúgtak forradalmai 2009.03.16 09:00:00
  Tulajdonképpen minek ünneplünk egy olyan gusztustalan dolgot, mint a forradalom?   Egy másik ünnep óhajtása A tehetetlen halott ..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
Hans von Nürnberg 2009.03.10 12:32:52
A további menetrend:
1. Bokros miniszterelnökké választása
2. Nyomban utána népszavazás: Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés jelenlegi tagjai és pártjaik, valamint az Európai Uniónál politikai tisztséget betöltő magyar állampolgárok 10 évig ne vehessenek részt a magyar közéletben -
www.seresmaria.hu/kerdes.php
3. Minden hatalmat az emberiség többségének: a nőknek!
4. A kormányok, a bakárok és egyéb döntéshozó pénzügyérek egyetemleges kártérítési felelősségének deklarálása, egyelőre legalább egy évi GDP-nek megfelelő károsodásunkért,
egyúttal az egyetemleges felelősség tagadásának bűncselekménnyé nyilvánítása
6. Olyan beépítetlen területek türelmi zónaként való kijelölése a belterülettől legalább 2 km-re, ahol a férfiak a nap 24 órájában politizálhatnak és kedvükre …aszogathatják egymást, de azt is eldönthetik, hogy melyik csoportot mennyi terheli véglegesen a már hiánytalanul kifizetett kártérítésből.
7. Unió Szlovákiával és Romániával
8. Belépés a Kánaánba

w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
Hans von Nürnberg 2009.03.05 17:33:57

Egy másik példa arra, hogyan kell irányítottan összeesküvés elméletet gyártani.
Cui prodest? A példaként felhozható gyilkosságok, de különösen a tatárszentgyörgyi vérengzés megszervezéséhez a legnagyobb valószínűséggel a végveszély érzete kellett. A szlovákok nincsenek végveszélyben, sőt. Az egész magyar jobboldal pozíciója nagyon sokat javult s további javulása várható. Tény: végveszélyben a két ország egyetlen központi politikai tényezője érezheti magát. Oda kell telepíteni először az összeesküvés elméletet, ahonnan a szlovák szál sugalmazása is jött. Ehhez a sugalmazáshoz – hiszen komoly nemzetközi következményei is lehetnek, jövőnket köznapi szinten mindenképpen rontja – szintén a végveszély érzete kellett Kb. így: biztosan végképp megbukok, véglegesen hátrányba kerülhetnek kedvezményezettjeim is, ha nem csinálok felfordulást. Csak felfordulásban nyílhat egérút, az eszközök, a következmények ezért nem érdekelnek, csak a biztonságom, a hatalmon maradás.--

Az elkövető nem elégedett meg azzal, hogy a házat a benn alvó családra gyújtotta. Ez kielégíthette volna bosszúszomját, de esetleg kevés lett volna az országrengető felháborodás kiváltásához. Gyilkolt is, gyermeket is. Szenvtelen profi volt a tettes, megrendelésre dolgozott. Kifogástalanul. Hogy nem látott jól? Na ne! Tudta, kik laknak a házban, kik futhatnak ki, hogyan.
Én úgy gondolom, hogy mindezeket minden értelmes szlovák tudja.

Következésképp amíg nincs egyértelmű bizonyítékrendszer, ne szlovákozzanak azok, akik nem érzik magukat politikai végveszélyben. A többiek hadd mantrázzák a szlovák sztorit. Úgy érzem, semmit nem kockáztatok azzal, hogy én ezennel bocsánatot kérek minden szlováktól néhány magyar honfitársam alaptalan vádaskodásáért.
Nem friss szégyenemben árulgatom a hazámat itt a környéken, ha valamelyik szomszéd lenne rá a vevő. A kutyának se kellünk. Mentegetődzöm: a régi magyarok, ha magtalan, töketlen volt a királyuk, hazafiságuk sérelme nélkül más országból választottak maguknak királyt, többször is. Két szláv életüket is adta értünk. Én Dzurindát környékezem, hátha olvassa a magyar netet.
szlomadia.blog.hu/ Ha kötélnek állna, perszonáluniónkkal kifognánk minden szelet a szlovák nacionalisták vitorláiból. Mi meg nyernénk egy valódi államférfit az itteni replikák helyett. Jó keresztény Dzurinda, az én előbbi bocsánatkérésemre megbocsátaná az elhamarkodott magyari vádaskodásokat is. No, lehet egy akárhányadik összeesküvés-elméletet gyártani, csak egy-két jó kulcsszó kell a főszereplésemhez. Lehet a segítséget kérni a Kormányzati Jósdától vagy csatolt részétől: www.x-party.hu/index.html