Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venusproject

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korrupció elleni harc egyik legnagyobb nemzetközi szaktekintélye, a francia vizsgálóbíró Eva Joly is tagja az államfő által ősszel létrehozott Bölcsek Tanácsa nevű konzultatív testületnek. A korrupció legyőzéséhez szerinte új pártfinanszírozási törvényre, bátor rendőri…..
A közszféra szakszervezete kerek perec kijelentette, hogy ne spóroljon rajtuk a kormány, mert ők már eddig komoly terheket viseltek. Készek egyeztetni minden olyan javaslatról, amely a magyar társadalom érdekét szolgálja, állítják.…..
[Ezt az írást Felcsuti Balázs jegyzi. Balázs tíz éve él a massachusettsi Bostonban, ahol egy biotechnológiai cég alkalmazottja.] Két hét sem telt el Barack Obama beiktatása óta és már meg is van, hogy melyik ország vagy népcsoport kapja az első gesztust az új amerikai elnoktől.…..
Veleszületett adottság lehet a ritmus követése és a hangsorok felismerése - állapították meg magyar és holland kutatók. Az amerikai tudományos akadémia folyóirata közli a tanulmányt, amelyben a Winkler István vezette csoport beszámol arról, hogy már az újszülöttek agya is…..
Bizonyos jelek szerint jó néhány bank kábítószer-kereskedelemből származó pénzekkel próbálta megoldani likviditási gondját a pénzügyi-gazdasági válság folyamán, állítja az ENSZ bécsi székhelyű Kábítószer-ellenőrzési és Bűnmegelőzési Hivatalának (UNODC) ügyvezető…..
Timothy Francis Leary,(1920. október 22. – 1996. május 31.) amerikai író, pszichológus, pszichedelikus drogok kutatásának támogatója és használója, az 1960-as évek hippimozgalmának meghatározó alakja, szoftverprogramozó. Ismertté az LSD gyógyászati és pszichikai…..
Az utolsó óra. Ez a címe annak az előadásnak, melyet dr. Hetesi Zsolt fizikus tartott a szolnoki Tisza Klubban. A Fenntartható Fejlődés Kutatócsoport vezetője úgy véli egyre kevesebb az időnk, ha nem takarékoskodunk az energiaforrásokkal. A neves előadó elmondja véleményét arról…..
Tavaly február óta járul hozzá az újbudai önkormányzat egyik irodaépületének energiaellátásához egy naperőmű, ami nyáron a villamosenergia-szükséglet felét, télen harmadát képes fedezni. Az önkormányzat áramköltsége így 800 ezer helyett 400 ezer forintba kerül. Ehhez…..
Maradandó káros hatásokkal jár a klímaváltozás, és legkorábban az évezred végén áll be fordulat a globális felmelegedés folyamatában még akkor is, ha sikerül visszafogni a szén-dioxid-kibocsátást - figyelmeztet egy nemzetközi kutatócsoport.…..