Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KONTROLL

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ORFK különleges nyomozócsoportja talált egy olyan bűntényt, amelyet Hunvald György biztosan nem követett el - adta hírül az MTI. A VII. kerület polgármesterét így már csak fontosabb ügyekben intézkedő hivatalos személy által kötelességszegéssel, üzletszerűen,…..
KONTROLL 2009.07.31 21:02:53
Ahogy a média híreit figyelem, már egyre biztosabb, hogy egyedül Hunvald szavazta meg a panamás ingatlan-üzleteket. Mert úgy tűnik a képviselőknek, az előterjesztést készítő vagyonkezelőknek és tisztviselőknek fel sem tünt, hogy a szerződésekben a vételárnál egy-két nulla lemaradt. Vagy valóban nem voltak ott a bizottsági vagy a testületi zárt üléseken.
Hunvald összehívott magának egy testületi ülést, elment rá, bezárta az ajtót, csendre intette magát, megnyította az ülést, megadta a szót magának, előterjesztett, vitázott, befogadta a saját módosító javaslatát, majd megszavazta az előterjesztést, megírta a jegyzőkönyvet, aztán aláírta a szerződést.
Ügyes, mondhatnám király!
Akkor minek is vannak önkormányzati képviselők? Miért van az ERVA vagyonkezelő Rt? (Inkább maradt volna az IKV!) Minek a hivatali gazdasági és pénzügyi iroda? Minek a 10 fős polgármesteri tanácsadó kabinet? Minek az Önkormányzás? Minek a rendszerváltás (már ha volt!)? Minek? Ja, hogy a gazdasági bizottsági elnök csak nyolcosztályos volt. Hogy a volt cukorkaárus pénzügyi bizottsági elnök is nyolcosztályos? (Kettőjüknek már 16!) Különben is a Kardos már 1993-ban a kerületi vagyonkezelő elnök-igazgatója volt. Szegény nem tehet róla, az IKV felmondta a segéd- (vagy fő-) házmesteri állását, muszáj volt valahol elhelyezkedni.
Na nem kell azért megijedni nem minden képviselő volt, akik lakásokat kaptak azok között volt ott professzor is