Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tozonborz (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átmentem a piroson. Megállított a rendőr, meg akart büntetni, majd kezdődött az alkudozás. Alkudjon ön is, ha van érzéke hozzá! Van értelme! Vélemények az azonos című írásunkról...
...akkor mindenképpen érdemes félreállni egy pihenőhelyen és megpróbálni kideríteni, vajon mi történhetett. Lehet, csak egy gallyat húzunk magunk után, rosszabb esetben a vonóhorog szakadt le vagy a tetőcsomagtartó. Ezeket jó eséllyel észrevesszük. Fene tudja, mennyire…..
Tozonborz (törölt) 2011.03.30 19:39:07
A Viasat3 sem akar lemaradni a Való Világ 4 mögött, és ugyan az Éden hotelt szappanoperaként meg stratégiai játékként harangozzák be, mindenki tudja, hogy ez a műsor méginkább a csöcsökről és a kockahasakról fog szólni, mint az RTL Klub valóságshowja. Itt egy videó a tétel…..
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
A Filmvilág szerzői közül elsőként Géczi Zoltán veszi lajstromba 2010 legfontosabb filmjeit és trendjeit, külön kitérve az ázsiai, az európai, illetőleg az amerikai térségre, de szó esik a kiemelkedő televíziós sorozatokról, a legvégén pedig az is kiderül, melyik produkció…..
Belsőség Kedves, integető barmok 2010.11.17 06:50:58
Tényleg jó emberek, akiket nem akarnék megbántani. De muszáj, mert egyre rövidebbek a nappalok. Vélemények az azonos című írásunkról...
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..