Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MZX11

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szurkolók két csoportra oszthatók: vagy a játékvezető ítéleteiben látják a legnagyobb problémát, vagy egyéni hibák miatt egyes játékosokat említenek a vereség forrásaként. Szerintem az az igaz, ami az igaz: azért vesztettünk, mert lassúbbak voltunk a szlovénoknál. Mondjuk…..
A szlovákok kemény fizikai hokit játszottak, ennél tökéletesebb ellenfelet elképzelni sem lehetett volna a felkészülésünk ezen szakaszában, mondta blogunknak Fekti István edző a magyar–szlovák ifjúsági válogatott mérkőzést követően. Szomszédaink kedden büntetőkkel…..
MZX11 2010.04.07 14:04:38
@Gaudi: ez biztos így van?
sztem ha az U18-asok feljutnanak az A-ba és még ugyanebben az évben kiöregednek (más ország hasonló korú fiataljaival együtt) akkor jövőre az U20-asok között az A csoportban játszanának, nem?

Pl. fociban is az u19-esek jól szerepeltek az eb-n, ezért ezen eredményük miatt a következő évben egy évvel idősebbként ők játszhattak az u20-as vb-n. Hokiban nem így van?
Nehézségek közt indul Szlovénia vb-felkészülése. Máris három játékossal kevesebben vannak a keretben. Anze Kopitar érkezésében már nem bíznak, Edo Terglav, a Briancon csatára térdsérülése miatt hagyja ki a szezon hátralévő részét, a Csehországban légiós Rok Pajic közös…..
MZX11 2010.04.06 10:10:33
@Klko Bibai:

jesszus, ez komoly???
nem tud valaki szlovánul? nagyon kíváncsi lennék, hogy mit történt...

Amit így leírtál, az nagyon durva!!! Ha valaki tud plusz infot, ne tétovázzon!!!
MZX11 2010.04.06 10:32:57
@F. Kapus:
köszi a választ! így elsőre elég elképesztőnek hangzik...
Várjuk mi is a fejleményeket :)

Dany-nek meg csak annyi megjegyzés (nem kötekedés céllal), hogy a két Rodman inkább 2 Palkoviccsal egyenlő - sajnos
MZX11 2010.04.06 14:47:34
@jegib: jól van, csak sajna a Google sokszor úgy tud idegen nyelven, mint én... bár nyilván a semminél persze több

Ha nincs semmi konkrétum, akkor kivárom F. Kapusékat a cikkel. A hat jesenice-i gondolom azért elég "konkrét" volt az edzőjükkel kapcsolatban...
Ideges mérkőzésen húzta be a győzelmet az EBEL-utolsó Jesenice ellen a Sapa Fehérvár AV19. Kovács Csaba és Palkovics góljaival elhúztunk, de a szlovénok még az első harmadban szépítettek. A másodikban aztán ütöttünk még kettőt Mihály és Vas János révén, majd egy…..
MZX11 2010.02.03 10:28:00
@Raon:
ezt magam sem tudtam volna szebben és reálisabban megfogalmazni, teljesen egyetértek!
A Tv közvetítésből is lehetett tisztán látni, hogy a jégen csúszó Gergő fejére/arcára kétszer is ráüt bottal a szlovén gyerek, miközben a korong már rég nem volt ott. NEHOGY MÁR EZT HAGYNI KELLJEN!!! MI AZ HOGY A CSK. LESZÓL EZÉRT EGY CSAPATTÁRSAT!!! Eddig is állandóan ütöttek minket, meg belekorcsolyáztak a kapusba, mert tudták, hogy nincs nálunk tökös gyerek, egy hátvéd sem fog kiosztani egy pofont sem! Pontosan azért (is) kellett kiállnia Gergőnek bunyózni, mert a hátvédek közül eddig SENKI nem tette! Igaz, hogy pár meccs és playoff, nagy a sérülésveszély, de ha valaki kiállt volna eddig bármikor a csapattársaiért, akkor valszeg most nem fajultak volna el idáig a dolgok...

Minden tiszteletem az összes Volán-játékosnak, kedvelem őket egytől-egyig, de mielőtt kritizálunk valakit, jó lenne ha először magunkba néznénk!

Egyébként grat a győzelemhez, jó lenne legalább 7. helyen végezni... Lehet h akkor is Salzburg lesz belőle, de sztem ez a csapat jobb annál, hogy "csak" 8. legyen ebben a ligában.
Nem voltunk kellőképpen alázatosak, sok volt a fegyelmezetlenség a játékunkban, hívta fel a figyelmet a legnagyobb hibákra Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenice elleni győztes mérkőzés értékelésekor. Csütörtökön osztrák tévés meccsen az idén Fehérváron…..
A Fehérvár a szezon eddig meccsein elég sok gólt kapott, panaszkodtak is a szomorú szurkolók, kedd este viszont csak egyet engedett az ellenfélnek a zseniális formában védő Tommi Satosaari. Pedig a tavalyi bajnok Klagenfurt nagyon elhatározta, hogy véget vet pocsék sorozatának –…..
Tizenegyedszer is legyőzték a bécsiek a magyar bajnokot az EBEL-ben. Nem indult jól a találkozó, a 11. percben 2-0-ra mentek a vendégek, de a harmad vége előtt kilenc másodperccel sikerült egyenlíteniük a fehérváriaknak. A gólokat Palkovics és Horváth szerezte, szokatlanul jól…..
Újabb fantasztikus győzelmet aratott az A csoportos világbajnokságra készülő magyar válogatott. A vb-nyolcadik Norvégiát szinte pontosan úgy győztük le 4-3-ra, ahogy négy nappal korábban Finnországot. A rendes játékidőben 3-3-as döntetlennel zártak a csapatok, a büntetőket…..
MZX11 2009.04.07 00:41:36
Grat a csapatnak, nagyon jó meccs volt! Lám egy egyszerű felkészülési, tét nélküéi meccs is lehet hajtós, színvonalas, tetszetős...
A csapat napról napra jobban játszik, egyszerűen élmény nézni azt, hogy 4 éve jobbak voltunk mint 5 éve; 3 éve, mint 4 éve, stb... folyamatosan fejlődnek!!! Nem tudom, hogy ez edző dolga, vagy a játékosok dícsérete (valszeg mindkettő), de le a kalappal előttük!
Azért legyen negatívum is: én két dolgot baromira hiányolok már régóta a csapatból:
1. nagyon kevésszer vagyunk rajta a kipattanó korongon! Kb úgy kéne, mint a finnek ellen a K. Csabi Palkó lövésénél - egy jó kapusnak szinte nem lehet gólt lőni csak kipattanóból!!! ezt sztem erőltetni kellene
2. teljesen kiakadtam az első bekapott gólnál: már többször is láttam, hogy hagyjuk kevergetni az ellen játékosát a kapu mögött, aztán csodálkozunk, ha valami gyors passzal helyzetbe hoz egy társat, ezt a játékhelyzetet kicsit agresszívabban kellen kezelni, nem? - mondjuk az megint más kérdés, hogy hogy lehet lent a botja a jégen egy, a kaputól egy-két méterre álló támadónak?! Az NHL-ben egy center az életéért küzd (szétgyömöszölik a bekkek), nemhogy lent van a botja a jégen...
A két problémám szerintem nagyjából összefügg. És ráadásul ezeket a "problémákat" a válogatott mellett a Volánnál is megfigyeltem...
Én nem vagyok annyira benne hokiban, de valaki jobban hozzáértő megmondhatná nekem, hogy ezt tanulni kell, jobban kell ezekhez tudni korizni, jobb fizikum kell, vagy egyszerűen csak mi kicsit mást stílust játszunk?

bocs a hosszért...

HAJRÁ FIÚK!
és remélem Jánosi Csabi holnap kap még egy lehetőséget a bizonyításra...
Nehéz a koordináció, amikor a kapitányi híd üres, mondta Énekes Lajos, a válogatott edzője. Beszélgetésünk során az emlékezés mellett a jövő kérdései is szóba kerültek. Az is, hogy ki játszhat Palkovics Krisztián mellett centerként a világbajnokságon. Az Alba Volán és a…..
Biztos vagyok benne, hogy Pat Cortina szövetségi kapitány a kialakult helyzetet pszichikailag a csapat javára tudja fordítani – mondta blogunknak csütörtök reggel id. Ocskay Gábor, a 34 évesen elhunyt válogatott csatár édesapja. Az Alba Volán első emberével hosszan…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
A 2009/2010-es NHL-évad első két meccsét október 2-án és 3-án játsszák. Európába:, Stockholm és Helsinki lesz a két helyszín. A Detroit Red Wings a St. Louisszal, illetve a Chicago Blackhawks a Floria Panthersszel találkozik az európai fővárosokban. 71 év után tér vissza a…..
MZX11 2009.02.26 11:16:11
@Káosz Professzor: mi is néztük a honlapot, telefonon, emailen beszéltem a jegyirodával, de a jegyárusítás kezdete örök (negatív) élmény marad: legszívesebben rájuk uszítottam volna a cseh fogyasztóvédelmet, mert horribilis drágák voltak a jegyek. A detroiti főnököm mondta, hogy a Red Wings playoff-meccseire kb fele áron lehet jegyet kapni... Óriási lehúzás volt az egész - a stockholmi meccsek jegyei is jóval olcsóbbak voltak

így sajnos egy élménnyel kevesebb jutott
Sokáig úgy nézett ki, elkaphatjuk megint a Red Bull Salzburgot, de hiába kezdtünk jól, és hiába egyenlítettünk kétszer is – Palkovics Krisztián duplázott –, az utolsó tíz perc az ellenfélé volt, így kétgólos vereség lett a vége. A többi meccs közül pont a…..