Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netuddgi Neiskérdezd

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyes búcsút vesz tőlünk az iWiW, nyugodjon békében. Nekünk sajnos reagálunk kell a változó időkre, és lecseréljük a külföldi rokonra. Szaporodó pokróc Kurva feleség Imádom a hasam Védekezem Marcsit A menyasszonyom Pavlon Zsuzsanna haza hívása Mozgalom"Tisztelt"…..
Netuddgi Neiskérdezd 2011.04.08 15:29:18
Az ilyenek miatt kár volt elhagyni a ziwiwet iwiw.hu/hitelkolcson

Faszkorbács Nektek ezért, már ha meg nem sértelek Benneteket.
A jól védett erődnek az előnye támadáskor mutatkozik meg: bárhonnan jön az ellenség, túl lehet élni, nem fogják elfoglalni. De a jól védett erőd egyben hamis biztonságot és mindenekfölött röghözkötést is jelent: ha megvan az erős védelem, vajon ki akar majd tiszta szívvel…..
A labilis égköri viszonyok és három óra alvás után kissé nehezen indult a hagyományos Winterschlaf évzáró túránk, de annál jobban ért véget. V-nak és egy post-it-nek köszönhetően a szokásos társaság Z-kával egészült ki.2009. november 7-én, szombaton borongós, magas…..
Netuddgi Neiskérdezd 2009.11.17 16:59:30
Majd elpusztít valami fura mellfájás, úgyhogy extra röviden: kaptam pár fura ugróhivatkozást ismerősöktől, kattogtatni kezdtem, a végére meg kiderült, hogy az ex pestiestes Melis András és a volt palya.hu-s és iwiw-es Cseh Gábor indítottak a vadiúj, kinézetre semlegesen kellemes…..