Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viccestrio

38 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vicces B(otrány) T(rió) Ünnep 2007.12.24 00:53:31
Mindenkinek boldogságos ünnepeket kívánunk!Aztán majd ha eszünkbe jut valami akkor le is írjuk.Báz..
pedig van mág sztori bőven. csak mikor eszembe jut akkor nem vagyok gépközelben. mikor meg itt vagyok akkor nem mindig jut eszembe. most például az ugrott be, mikor  a dáridózóból egy csütörtök éjszaka, 2 liter pálinkóla után magunkénak tudhattunk egy széket, gyertyát,…..
Vicces B(otrány) T(rió) juhéj 2007.06.25 21:09:00
Megtanátam azta kis kazetát, miko itt votatok vmikor télen és a konyhába felvettük a szorijainkat. megnézem és majd leirogatom őket.......
kéne má irni mer elmarattunk magunktól. az a hejzte, hogy össze kén ülnünk, mer így már nem jutnak eszembe a dolgok. talán egy:1 évesek voltunk, az rk-ban főzött Szabi spagettit (asszem). Arra jött a Debla, benézett a konyhába és így szól fennhagon (mongyuk nem is tudott…..
A The Show Must Go On egy dal az angol Queen együttes 1991-es Innuendo albumáról. Mind a négy tag hozzátett valamit a szerzőséghez. Kislemezként a 16. helyet érte el az angol slágerlistán. Az egyik legnépszerűbb lírai daluk lett. Deacon és Taylor kezdte írni a művet, majd May és…..
Attenzione !!!    Nuovo informazione !!!Ha KEDD, akkor FREE !Mi ott leszünk, ha gondoljátok … Pedro & Legoviccestrio.blog.hu/99-03 NYME-Buli/2007 - 04 – 24Mr. P..
Kedves emberek!Mindnyájótoknak szívből kívánunk kellemes Húsvétolást! Lányok! Ne feledjétek, hogy a locsolkodás nem ellenetek, hanem értetek történik, a népi hagyományrendszerben a termékenységet szimbolizálja! Úgyhogy nem elbújni…..
Vicces B(otrány) T(rió) Ketchup 2007.03.31 18:22:00
Nem tudom pontosan mikor, de asszem tán 2001 május havában történhetett emeeset. A Ferenczy J. u. koliban laktunk még (utolsó évünk volt ott), mikor egy deep-ben töltött éjszaka után hazamááááááásztunk a koliba, A viccestrio teljes létszámban tartott a 0.15 a/b szobába.Hajnali…..
TŰZTORONY Sopron város jelképe a Tűztorony. Alsó hengeres része római falmaradványokra épült, a XIII. századtól a városfalak északi kaputornyaként szolgált. Mai alakját, barokk körerkélyét és sisakját az 1676-os nagy tűzvész után kapta. VÁROSHÁZA A mai…..
végül is azt is lehet, hogy ezt kinyomtatni aztan athuzni a fő vonalakat, vagy mittomén. nah kitanyájjuk...
Vicces B(otrány) T(rió) Kedd 2007.03.22 10:01:00
Ha KEDD, akkor FREE ! Mi ott leszünk, ha gondoljátok …. BUXXX & Mr. P viccestrio.blog.hu /99-03 NYME-Buli/ 2007 - 04 – 24   Sopron, Ágfalvi út 2. info@free-style.hu www.free-style.hu…..
Mikor első évesek voltunk, volt egy végzős ovpedes srác, akit Zsoltinak hívtak. Mi persze csak Zsófinak. Volt idő, mikor egy szalon nevezetű vendéglátó egységbe jártunk szórakozni. Zsófinak megcsörrent a mobilja (1998!!!!), az anyja hívta. Rövid beszélgetés mindenféléről…..
Vicces B(otrány) T(rió) Spór 2007.03.19 23:54:39
Spórról is van nem egy sztorink. Ime egy:Egy időben minden szerdán nagy kajálást tartottunk Szabi akkori barátnőjének albérletében, ahol tröténetesen ott lakott Spór a barátnőjével. Érdekes kis párocska voltak. Több éve voltak már együtt, mégis mikor elmentek vásárolni,…..
Vicces B(otrány) T(rió) Szalai 2007.03.19 23:41:14
A Szalai kérem szépen egy étterem az óvárosban. Talán egy kósza poroszkálásunk alkalmával fedeztük fel, mikor is betértünk enni valamit, aztán kiderült, hogy igen nagyon olcsó a sör. És hát akkor mér ne járnánk oda? Azér mer étterem? És? Így hát elkezdtünk oda járni.…..
Tisztelt nagyérdemű!Nemrég kaptam azt az elszumorító hírt, hogy az Európai Unióhoz történt csatlakozásunk óta, bizinyos uniós szabályozások miatt, a KÓMA nevű egység nem forgalmaz élelmiszert, így hurkát sem, és tök mindegy, hogy kovászos, vagy csemege az az uborka, azt…..
Itt az idő, hogy megemlékezzek T.A. másik akciójáról. Így legalább megszabadulunk tőle... egy időre. Mert még mindig van a tarsolyomban sztori róla, de az zártkörű.Gerontológiát (is) tanított nékünk a "kedves" T.A. tanár úr. És bizony abból (is) vizsgáznunk…..
Vicces B(otrány) T(rió) HÍREK 2007.03.11 22:24:00
KEDVES ÉS IGAZÁN MÉLYEN TISZTELT EMBEREK!Mr. P. és jómagam voltunk olyan bátrak, hogy készítettünk egy előzetes tervet 2007. ÁPRILIS 24-REamely a következőképpen néz ki:- 14.00-tól találkozó az alapbázison, az Y borozóban- 15.30 és 16.00 között indulunk és megfürdetjük…..
Ez egy kellemes kis sztory, bár kicsit tisztás jellegű. És sajnos már a soproni évek végét idézi.Szerenádkor történt meg velünk, Mr. P-vel és velem.Egy nagyan "kedves" és igazán "szeretett" (az idézőjelek nagy szereppel bírnak a szöveg értelmezésekor, mint…..
Mr.T.; Mr. P; Lajos; (fekszik) SüniTermészetesen a Freeben, a sikeres államvizsgánk estéjén....
Vicces B(otrány) T(rió) Cézár 2007.02.27 22:01:27
A cézár pincében töltött időnkről külön blogot lehetne nyitni, de ki emlékszik már azokra! Minden esetre külön kis csücsköt jelent a szívünkben a hely és az ott töltött idő. Egy rövidet ami most eszembe jut. Az egyik volt fesztiválra való 3 hetes felkészülési tréningen…..
Kemények vagyunk mint a Rambo 3. Nah nem úgy a Volt fesztivál (ami akkoriban még a sportcsarnokban volt) végére. Persze itt is van kötekedős, miegymás sztori, de ezt meghagyom az illetékes elvtársnak...
Vicces B(otrány) T(rió) Sztrip10 2007.02.27 21:30:31
Nah kérem szépen. Az alábbi képen a BT látható. Ez volt a mi kis búcsubulink Soprontól, a főiskolától, meg egyátalán. Persze nem magunktól találtuk ki, hogy a 4 éves hüjeségeinket ilyetén módon koronázzuk meg. Egy szórakozó helyen dolgoztunk mind a 3-an (Free Style), ahol…..