Regisztráció Blogot indítok
Adatok
echinea

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittük, ilyen képeket csak vicces képmegosztó oldalakon találni, de már a Homárt is utolérte az utolérhetetlen útépítős humor. A munkafázisok  összehangolásáért gratulálunk. Anyukám küldte ma reggel ezeket az általuk készített képeket - a Havi-hegy és környéke…..
echinea 2009.10.14 13:48:58
:)
Csak gyorsan, mert drága a bit: a Lemmy-projekt egyelőre jegelve lett, mert az alany jelenlegi gazdája "csak be volt baszva és hülyéskedett" az örökbeadást illetően, egyem a kis szívét neki, kanállal. Sebaj, az udvaros populáció múlt héten gyarapodott három db…..
echinea 2009.08.01 19:34:46
Ki vagyok én? Hol élek? Eme poszt írója teljesen tanácstalan ezeket a kérdéseket illetően. A kép készítőjétől semmilyen információt nem kaptunk...
Zseniális megoldást eszeltek ki az ELMŰ-nél a válságra. A 2009-ben leolvasott 2008-as fogyasztás töredékét küldik csak ki "becsült" számlaként, majd a nagyobb részt 2009-es fogyasztásként számlázzák ki, idei áron: Valószínűleg egy sokakat érintő problémával…..
echinea 2009.03.05 13:12:41
Lassan egy hónapja élünk együtt Mötley-vel, a fekete-fehér nősténycicával, és az első hetek rácsodálkozása után mostanra jutottam el odáig, hogy engem már nem nagyon lehet semmivel meglepni. Illetve de, így, hogy a lakásban ott van velem egy 4 hónapos kölyökmacska, az udaron…..
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..