Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C00ler

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
C00ler 2020.11.23 09:41:19
@Xezs7: Sok lúd disznót győz. Egyébként ugyanazt csinálod online, csak észre sem veszed.
Megköszönheted a technikának, hogy leírhatod a véleményedet.
Nem csodálom, ha élvezted ha mást ütnek, pontosan illik a nőgyűlölő, pszichopátiás énedhez. Érdemes olvasni a korábbi retteneteidet, a klasszikus beszólogatós troll mintaképe.
C00ler 2020.11.25 09:27:26
@Xezs7:
Vagy csak idefostad a kilométernyi szösszeneted és mikor körbenéztél, hogy mások is látják -e hogy milyen okos vagy, nem volt ott senki. Aztán sopánkodsz, mert a fejedre olvassák hogy troll vagy. Olvasd vissza mindazt a fosadékot, amit az évek alatt ideokádtál.

Aztán meg kifejted hogy milyen rossz a közösségi tér és az, hogy az emberek csak online beszólogatósak, majd átmész egy másik topikba beszólogatni. :D:D
Súlyos.
C00ler 2020.11.26 08:12:16
@Xezs7: Nagyon sok a melléduma, hirtelen nagyon feledékeny lettél. De a net nem felejt, az ezernyi trollkodásod itt van és itt is marad, csak eddig nem olvasták a fejedre. Szar ügy.
A „normál” törvények egyszerűek: ne lopj, ne ölj. Ezekkel nincs is gond. De mi van a különlegesekkel? Ha minden törvényt be akarsz tartani akkor ezeket is ismerned kell – ezeket szedte össze Hollandiából Vera...
Peruban hatalmas felháborodást keltett az a bírósági ítélet, amiben azzal mentették fel a szexuális erőszak vádlottját, hogy az áldozat vörös színű intim alsóneműt viselt.A Peru déli részén, a festői Huacachina oázis szomszédságában található Ica városában tartott eljárás során a bírók szerint az…..
C00ler 2020.11.09 07:43:22
Tulajdonképpen a nők így a gyerekekkel vannak egy szinten, ha az egyéni felelősséget nézzük.
A tetteikért nem felelnek, hiszen ihatnak akármennyit, úgyis a pali lesz a hibás, ha dugnak. Akkor is, ha a pali részegebb a nőnél. A pali dolga azt is felmérni, ittas -e a nő, vagy csak tüzel és azért mászik rá. A társadalom szerint áldozathibáztatás ezt megkérdőjelezni, hiszen a nőknek nem lehet semmi negatív szerepük ebben az esetben sem. Ők csak passzív áldozatok lehetnek, hiszen jogilag ittas állapotban teljesen cselekvőképtelennek számítanak, akkor is, ha 2 órán át lovagolták a faszt, miután 1 órán át dörgölőztek a palihoz a dizsiben.
Azt kell nézni amit a nő mond, nem azt, amit csinált. Ha tehát azt mondja, hogy ez erőszak, akkor az erőszak.
Zsarolási alapnak sem utolsó, de még válásoknál is príma fegyver, hiszen a nő nem lehet hibás ilyen esetekben, szóval nyert ügy.
Persze nem is lehet máshogy, hiszen elég szexuális zaklatást kiáltani és a férfit ki is rúgták. Bizonyítani ráér később, akkor meg már senkit nem érdekel, igaz volt -e vagy sem.
Persze egy diktafonos felvétellel pillanatok alatt le lehet buktatni az ilyen kamu ügyeket, ezért tiltják is a felvételkészítést, ahogy csak tudják. Személyiségi jogok! Még a végén rossz fényt vetne az áldozatra, ha a felvételen a borzalmas erőszakolás helyett az lenne, hogy "bassz meg te állat, erősebben!"
Ja és nem kell a kamuduma, hogy a pali ugyanúgy felnyomhatja a nőt erőszakért, mert még a portaszolgálaton kiröhögik, ha azt mondja, hogy megerőszakolta egy nő.
Ezen kívül az ilyen felfogás szerint mindenki erőszakolónak számít, aki hívott már fel magához nőt és előkerült az üveg pezsgő, bor vagy vodka. Szar ügy.
via GIPHY Olvasónk sok sok csata után nyert háborút az iStyle szervizeseivel. Hiába kötött monitort a Mac Mini-re, kép semmi, a megoldás újra és újra semmi, végül 3 szervizelés után kapott egy tanácsot, ami működni látszik. Mellé pedig ajándékként egy átbökött borítást. 2019 márciusában…..
C00ler 2020.03.31 14:52:45
@Szubrina: Nem kell nőnek kiadnod magad csak mert egy orosz társkeresőről nyúlt kép torzított mását használod. :D :D Nővel akkor kerültél utoljára szoros kapcsolatba amikor anyád kirakott a Heim Pálnál. :D Isten barma.
A Mikulásos gyerekfényképek a legtöbbször cukik. Néha viszont nem. Néha viccesek. Vagy meghökkentőek. Vagy egyenes félelmetesek... A bácsi a Mikulás vagy egy horrorfilmből érkezett?   Az idén a krampusz és a szarvasok szabin vannak...   Menekülééés....   Balhés…..
A hivatalos bejelentés előtt szellőztette meg a The Hollywood Reporter, hogy Alex Kurtzman producer (Star Trek-filmek, Hawaii Five-O, százezer más) újra befogja durrantani a világ legjobb tévés sci-fi-univerzumát. Egyelőre írókat keres hozzá. A THR szerint pont menő lenne, ha jövőre…..
Érdekes gondolattal vágott neki egy nevadai túrának Marc McAndrews, aki úgy döntött, végigfotózza az állam bordélyházait. Az ötlet persze nem feltétlenül eredetisége miatt érdekes, hanem azért, mert a fotós saját bevallása szerint korábban még sztriptízbárban sem járt, azaz…..
C00ler 2015.11.02 10:07:34
@A megvalósult amerikai ólom..:
Ha az ember kifizet egy halom pénzt egy nőért, akkor nem egy átlagosat akar (nekem ettől eltekintve rondának számítanak). Piroslámpán, vidékilányon is sok az olyan aki nagyon nem való prostinak, de azért vannak brutálisan szépek is. Persze kereslet mindegyikre van, akinek elég egy bármilyen lyuk csak olcsóbb legyen, annak az ilyen nők tökéletesek.
C00ler 2015.11.02 17:36:35
@A megvalósult amerikai ólom..:
Na és pont ezért kell szuper igénytelennek lenni egy ilyen helyhez. Vannak igazán szép nők is, csak a fotógaranciásat kell választani, de csetoldalakon is van pár egyetemista csaj akiknek kell a tandíjra vagy csak utazgatni. Ezek nem is luxusárban vannak, csak keresni kell ha arra van igénye valakinek.
A Kelemen Anna-féle prostik túl vannak árazva, miközben nincs bennük egyeredeti alkatrész sem. Amatőrök között vannak a gyöngyszemek, ki kell fogni.
Például lehetetlen érdemben fellebbezni, ha valakinek a pszichiátrián elrendelik a sürgősségi kötelező gyógykezelését. Nem azért lehetetlen, mert ilyenkor nincs helye fellebbezésnek, hanem azért, mert az eljárási szabályok szerint akár 27 napba telhet, mire valakinek a lakásába kipostázzák a…..
Az Éden-botrány fényében érthetetlen, hogy lehet ennyire érzéketlen fasz az a Borsnál dolgozó újságíró aki úgy gondolta, hogy a szexuális erőszakkal szemben tanúsított közömbösségre felhívó akció miatt meztelenre vetkőző nővel kóser viccelni. Nem ez az egyetlen necces…..
C00ler 2015.05.01 12:52:23
@pythonozok: Fordítva akkor ülnék, ha szerintem a nyilvános meztelenkedés elfogadott lenne, miközben a világon mindenhol elítéli a többség, nagyon helyesen. Köze nincs a valláshoz. Kizárólag olyan helyen elfogadott ez, ahol a nyilvánosság kizárható (külön erre kijelölt strand és privát helyek). Már nem az ősidőkben élünk ahol szabadon pucérkodott az ember, ez a többség által kívánt és elvárt civilizáció eredménye. Aki naturista akar lenni az legyen otthon, vagy a kijelölt helyen az. Nem a többség fog alkalmazkodni az elenyésző kisebbséghez, ezt a hölgy is megtapasztalja majd a saját bőrén, hiába indokolta meg magának a dolgot.
C00ler 2015.05.01 14:10:28
@pythonozok: Nem baj, úgysem tudtál értelmes érvet felhozni, a devianciáidat majd kiéled máshol. Csak el ne vigyenek a hűvösre a ráncos segged miatt. :D
A társkeresés sokaknak nem szórakozás, hanem sokkal inkább kínszenvedés. Szeretnének társat találni, de nem nagyon megy nekik. Hiába online naphosszat valaki és van regisztrálva szinte mindenhova, ha hátránnyal indul a társkeresésben. Sajnos manapság egyre több minden miatt kerülhettek hátrányba. De…..
C00ler 2015.03.24 09:20:17
A kövérségnek is vannak fokai, és ennek igazából csak a végletei szoktak nagy problémát jelenteni. Van olyan kombó ami miatt eleve kudarcra van ítélve az ember, pl túlsúly + csúnya arc. A nők még így is előnyben vannak a férfiakkal szemben, mert még a legvisszataszítóbb nőnek is van pár udvarlója. Ahogy itt már leírták a gond ott kezdődik, hogy ezek az emberek nem a saját kategóriájukból válogatnak hanem klasszisokkal jobból, így borítékolható a kudarc. Pont ezt fejezi ki az utolsó kép, egy szexi szőke és egy elhízott pacák, ez a legritkább esetben jön be. Aki magán nem akar vagy tud változtatni, annak el kell fogadnia hogy lejjebb kel adnia az igényekből. Kegyetlenül hangzik de van egy réteg akik nagyon keresik az önértékelési problémás ducibb-csúnyább nőket, a skalpvadászok. A ducikkal nem kell annyit vacakolni ha könnyű numerát akar a férfi, mert a legtöbbjük kapva-kap az alkalmon hogy valaki végre elhívja őket randizni és amikor többre kerül a sor akkor nem fognak nemet mondani, mert tudják hogy meg kell becsülni azt ami van. Egészen jó pasik is űzik ezt a sportot, mert nekik a könnyű szex számít, a nő meg csinál egy hátraszaltót örömében akkor is ha csak használják. A duci nő nagyobb eséllyel lesz odaadó az ágyban, mert technikával kell kompenzálnia a külsőt. Inkább a szép nők azok akik elvárják a törődést, hiszen tudják hogy a férfi oda meg vissza van értük, azaz ott a nő a domináns. Itt fordítva van. Nem egy duci nővel kavartam és mindegyik vadmacska volt az ágyban. Akkor tudod meg igazán hogy ki hogyan áll a (szex)kapcsolatban, amikor a nő veszi meg a söröd hogy átmenj dugni.
Kegyetlen dolgok ezek? Persze. Nekem is illeszkednem kell a szabályokhoz miszerint sosem lesz modell barátnőm, a kövéreknek pedig ahhoz hogy vegyék észre a hozzájuk illő pasikat, amennyiben nem akarnak kizárólag szexuális tárgyak lenni.
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
C00ler 2014.10.01 08:35:00
Látom itt aztán minden téma érintve lett A-tól Z-ig, az álláspontok mégsem közeledtek, pedig a kommentelők szinte mindegyikének igaza van legalább egy dologban.

1. Meg kellett volna győződni kiszállás után a hátulról látható tábla tartalmáról főleg akkor, ha annak jellegzetes alakja van? Igen.
2. Hiányosak és kopottak sokszor a felfestések, amiket javítani kellene a büntetésekből? Igen.
3. Mentesíti az autóst, ha a két jelzésből az egyik hiányzik? Nem.
4. Aránytalanul magas a büntetés az első alkalommal szabálytalankodónak? Igen.
5. Meg kellene hatnia a hatóságot annak, hogy az autóst elvakította a nap/sietett/valami takarta a jelzést/sötét volt? Nem(lásd 1.).
6. Igazságos az a rendszer, hogy a vagyonosokat voltaképpen ugyanazzal a tétellel sújtják, mint a szegényebbeket, így őket annyira nem érdekli az egész? Nem.
7. Több kisautót vezető szabálytalankodó van, mint luxusautót vezető szabálytalankodó? Igen.
8. Ha a belvárost kivesszük a képletből, akkor elmondható az, hogy az ország kevésbé zsúfoltabb részein a rokkant helyre való jogosulatlan parkolás elsősorban a nemtörődömség(értsd úgysem büntetik mert alig van rendőr), és nem az észre nem vett jelölések következménye? Igen.
9. Megérthető egy rokkant elkeseredése, ha esélye sincsen leparkolni egy adott helyre, mert még azt a két helyet is elfoglalják jogosulatlanul? Igen.
10. Ha rokkant lennél, te arra gondolnál, hogy a rokkant helyen álló illető csak tévedésből állt oda? Én nem.
11. Használható megoldás lehetne az, hogy a büntetés mellett tréler vigye el a szabálytalanul parkoló autót, ahelyett hogy kerékbilincset raknának rá, amivel a probléma nem oldódna meg? Igen.
12. Megvan arra a kapacitás, hogy az EGÉSZ ORSZÁG(mert BP-en az egész lakosság 20%-a él csak, de sokan hajlamosak Budapestet az egész országnak tekinteni) területén bevezessék a trélerszolgálatot úgy, hogy 10-20 percen belül reagálva vigyék el a szabálytalankodó autót? Nem, még a festéseket sem tudják megcsinálni.
13. Működhet az a módszer, amivel a büntetési tételeket fokozatosan emelnék figyelmeztetéstől a csillagos égig? Igen, más esetnél ezt alkalmazzák is.
14. Azért ekkora a felhajtás a rokkantparkolók ügyében, mert ez az Unió egyik fő vesszőparipája, ahol már lassan külön rokkantjárda is kell(mint pl Párizsban néhány helyen)? Ezt mondja meg más.
15. Igazságos az a rendszer, ahol a fellebbezéseket egyéni vélemények alapján bírálják el és nem pontba szedett szabályok alapján, és emiatt két egyforma esetre különböző ítélet is születhet? Nem.
16. Hőbörgés helyett próbálta valaki azt, hogy a hiányzó, lekopott, vagy hiányos felfestéseket bejelentse írásban,tértivevényes formában az adott terület illetékes hatóságának? .............
17. Volt arra kezdeményezés, hogy az autós társadalom összefogva, lobbizva, országszerte aláírást gyűjtve álljon ki a hanyag jelzések javítása, a büntetési rendszer megváltoztatása, az igazságtalan elbírálások kivédése céljából? Aligha, talán helyi szinten.

Nagyjából ennyi jutott eszembe így hirtelen, csak hogy a savazás mellett legyen néhány használhatóbb pont is összegyűjtve. Ha valami rossz, akkor azt meg kell változtatni, de ez nem fog menni egyedül és úgy, hogy minden autós csak magára gondol. Itt bizony az újságíróknak is komoly szerepük van, és nem szabadna leragadniuk annál, hogy a sérelmeiket sorolva fedik fel a rendszer nyilvánvaló hibáit, amikről úgyis mindenki tud. Inkább példát mutatva kellene elindítaniuk egy kezdeményezést ami pozitív irányba mutat, amihez azok is csatlakozhatnak, akik egyébként a dolgokba már beletörődtek. Idehaza több millió autós van, akiknek ha csak a 10-20%-a csatlakozik, már eredményt érhetnek el. Nem mindent egyszerre, hanem fokozatosan. Nem lehet mindig felfelé mutatni a politikusokra, néha fel kell kelni és tenni is valamit.
C00ler 2014.10.01 12:20:06
@Válasszunk: Érdemes böngészni ezt a táblázatot:
kalkulatorlap.hu/kozlekedesi_szabalysertesi_birsagok.html
Itt az egyik legmagasabb tétel a rokkanthelyre parkolás, még az ittas vezetést és a jogosítvány nélküli vezetést is előzi, amik azért annál jóval súlyosabb szabálysértések, mint hogy egy rokkant autós nem tud közelebb parkolóhelyet találni. Érdemes ezt böngészni, mert a potenciálisan életveszélyes szabálysértések ehhez képest szinte aprópénzzel vannak elintézve. Mondom, az nem potenciális életveszély, hogy egy rokkant nem talál parkolóhelyet közelebb, hiszen akkor is ez áll fenn amikor a rokkantparkolókat tényleg rokkantak foglalják el. Kellemetlenség, de nem életveszély.
C00ler 2014.10.01 13:34:28
Az ittasság az egy dolog volt ebből, bár azt megjegyzem hogy 0,8 ezrelék valakinél komolyabban hat mint annál aki jobban bírja, ez csak egy generált közelítő érték, de nem határozza meg, hogy az adott illetőt ténylegesen mennyire befolyásolja a vezetésben.
De ez csak tényleg egy dolog, az összes többi is ott van ám amit 3-5-öd annyira büntetnek, pl megállás veszélyes helyeken.
Hiába próbálkozik valaki elmagyarázni azt, hogy ez egy kategória egy rokkantparkoló elfoglalásával, mert nem az, csak azt könnyebb kiszúrni mint az egyéb szabálysértéseket, tehát nagyobb eséllyel lesz belőle bevétel. Magasabb bevétel. Ugyanez az álló helyzetben trafizás, az is könnyű pénz, magától termel. Hogy most a rokkantnak nehézségei lesznek vagy sem az nem téma, mert itt a büntetés mértéke volt a vita alapja, nem pedig Magyarország helyzete a rokkantak szempontjából. Munkahelyem előtt pl. van rokkantparkoló, de a polgármesteri hivatal kivételével egy darab üzlet vagy létesítmény sem rendelkezik feljáróval, szóval a parkoló eredményessége ebben ki is merül. Persze be lehet vezetni a büntetéseket mindenhol, ahol nincsen akadálymentesítés, biztosan csinálnak feljárókat a sok kisboltba, ahol még egy bejárat is alig fért el. Na jobban nem megyek bele.
Én hónapokat ültem egy olyan sofőr mellett kényszerből, aki tényleg nem alkalmas a vezetésre, felelőtlenül vezet, és figyelmetlen. Igaz hogy nem Budapesten hanem vidéken, de sok piroson mentünk át, sok záróvonalas előzés volt, és sorolhatnám. Kapott ezalatt egy büntetést is? Nem, mellette(mellettünk) volt a szerencse, mindig megúszta. Amikor már nem utaztam vele akkor volt egy 5000! Ft-os büntetése amiatt hogy nem állt meg a STOP-nál. Na akkor könnyű kiszámítani, hogy miért akkora üzlet az álló autókat nagy összegre büntetni. Errefelé mozgó rendőrautót látni szinte ritkaságszámba megy, pedig nem szegény a régió. Ha mégis előkerül egy(mozgó vagy álló), akkor arra az egyezményes jel a villogás a szembejövőnek, és mindenki megy mint a kisangyal. Abból sincs bevétel. Kamerázni civil kocsiból könnyebb, álló autót büntetni könnyebb. De miért annyira kirívó a büntetés rokkantparkoló ügyben, és hol az alsó büntetési tétel?
Szexbarátság, szexkapcsolat, szexpajti, ezek a keresett árucikkek a társkeresős részlegben. De ténylegesen mit fednek ezek a szavak, egyáltalán tisztában vagyunk hogy mit is akarunk, amikor ilyesmiről ábrándozunk. Nekem olyan benyomásom támadt, hogy sokan valami olyasféle kapcsolatra…..
C00ler 2014.09.15 08:57:27
@D. Maylo: Nehéz kérdés ez, mert egyáltalán nem ismerlek, érzéseket leírni pedig nehéz. Korábban leírtam, hogy én már a legelső kapcsolatom elején éreztem ezt, és akkor engem épp úgy zavart, mint most téged. Igazán szerelmes voltam, nem voltam érzelmileg csökött, nem értek előtte letaglózó csalódások, mégsem tudtam elhessegetni a változatosság iránti vágyat, és a bezártság minden áron való megszüntetését. Akkor még betudtam ezt véletlen események következményének, de a következő szintén nagy szerelemnél ugyanúgy előjöttek az érzések, sőt, nem csak előjöttek de brutálisan meg is erősödtek, akkor történt az első megcsalásom is. Nem akartam elfogadni még magamat, próbálkoztam a kapcsolatokkal, de néhány hónap után mindegyiknél bekapcsolt az "állj tovább, fogj meg mást" program. Négy év után lett az első szexbarátom, és vele végre sikerült elfogadnom azt, hogy én nem vagyok a társadalmilag elfogadott normák híve, mert másra vágyom. Én így fejlődtem érzelmileg, mert nem csak az a fajta fejlődés van, amit a csőlátású emberek harsognak. Változtatnom kellett, mert így nem csak magamat bántottam, de a nőket is akikkel összejöttem és később elhagytam/megcsaltam. Nem volt egyszerű a váltás, de ösztönösen sikerült, végre olyan terepen voltam ami jól feküdt nekem. Előfordultak "balesetek", elkezdtek kialakulni érzelmek is, de szerelem sosem mert pontosan tudtam hogy annak mi lenne a vége: dráma. Azt sosem bírtam, és sosem bírtam a rossz házasságban vergődő barátaim sztorijait sem, mert annál nekem nincsen szomorúbb, mint amikor egy ember be van zárva egy vagyonközösségi/szülői kapcsolatba egy hozzá nem illő partnerrel, és mégis tehetetlen az egésszel szemben.
Az többször fordult elő, hogy a nő kezdett el többet érezni, de aki ebben az életstílusban mozog az már idejekorán megérzi, ha a partner kezd mélyebben érezni. Ilyenkor én bizony falnak rántom azt a bizonyos szekeret, mert egy szerelmes nő elutasítása megint csak drámával járna. Ha az elején megbeszéltük hogy az egész csak a szexről szól, akkor az maradjon is meg csak szexnek.
De tényleg nem ismerem az érzéseidet, nem tudom hogy mennyire erős benned a "mennem kell" érzés, hogy el tudod -e nyomni, el akarod -e nyomni, úgymond jó monogámiára akarsz -e törekedni, vagy fel akarod -e fedezni a másik énedet is. Ha neked fontos a mindent elsöprő szerelem és az sem zavar, hogy idővel az csillapodik és néha barátsággá alakul, ha vállalod egy kapcsolat minden nyűgjét és elfogadod, hogy a vágyaid egy részét mindenképpen fel kell adnod, akkor a szabad szex nem neked való. Ha viszont kapcsolatban úgy érzed, hogy neked nem elég az egyetlen partner, és emiatt állandó frusztrációt érzel, ha azt érzed hogy nem tudsz kiteljesedni a kapcsolatban, akkor érdemes elgondolkodni a dolgon.
C00ler 2014.09.15 08:58:08
@Star Lord: Kihagytad a harmadik típust, akinek tökéletesen megfelel a szabad szexuális élet, és esze ágában sincsen lekötni magát kapcsolatban. Ne aggódj, mi ugyanúgy leszarunk titeket, és mosolygunk azon amikor sorra jönnek a problémák a kapcsolatotokban/házasságotokban, nyavalyogtok is róla állandóan, de aztán mégsem tudtok tenni ellene semmit. Mindeközben mások előtt úgy tesztek, mintha a tiétek lenne a legharmonikusabb kapcsolat a Földön, és mennyire szerelmesek vagytok még, hozzátok képest egy moziprojektor csak diavetítő. Azt a bizonyos tükröt mindenki tarthatja szépen maga elé, és egyáltalán nem biztos, hogy "az érzelmileg fejlett" azt fogja látni, amit szeretne. Beismerni sosem fogja, mert annál nincsen rosszabb felismerés, hogy az ember voltaképpen olyasvalakivel van összezárva egy életre, akivel nem is maradéktalanul boldog, csak kompromisszumok halmazával fenntartja annak látszatát. Na pont ez az ami elől én és a hozzám hasonlók menekülünk, és köszönjük szépen nagyon jól érezzük magunkat a változatos szexuális életünkkel, és külön örülünk, hogy a nap végén nem kell egy puffogó nővel ágyba bújni, nem kell átélni a veszekedéseket, a hanyatló libidót, a megszokottságot, az ellustulást és annak a tudatát, hogy most már mindig csak vele lehet szeretkezni akkor is, ha mondjuk csak heti egyszer hajlandó és csak olyan módokon ahogy megszabja. Ezután én tartom a magam kis tükrét és kurva jól esik azt látni benne, hogy nem függök egy nőtől sem, hanem mindenki megkapja azt, amire vágyik. Ha magamra nézve kötelezőnek venném az általad vázolt fejlődést, akkor bezárnám magam egy kapcsolatba, elnyomnám a változatosság iránti vágyaimat, és elkezdeném feladni azt, aki vagyok. Sok férfi teszi ezt meg, és megy a csodálkozás, hogy mégsem sikerült annyira elnyomni a vágyakat, onnantól pedig egyenes az út a megcsaláshoz. Mindenki tesztelheti tökéletesnek tartott férjét, elég ha felemlegeti neki a szex hevében hogy mi lenne ha bevonnátok az egyik dögösebb barátnődet is.. Szerintem sok nőben omlana össze akkor a férfiról fejben felépített hitvilág. Ezt a választ egyébként a stílusod miatt írtam, mert aki fejletlennek, sivárnak, kiégett balfasznak nevez másokat, az jó ha tudja hogy jobban kiég egy férfi egy szar kapcsolatban, mint a változatosságban. De tudom, mindenki kapcsolata tökéletes és rá ez nem igaz, és 40 év házasság után is rózsaszín elefántokkal járnak körtáncot egész nap. :)
C00ler 2014.09.15 08:59:48
@tájfun: Egyetértek minden szavaddal, különbözünk, de nem baj.
Ahogy már korábban írtam, egy másik országban vagyok. Minden szép és jó, csak az az igazság, hogy rosszul vagyok a gondolattól, hogy csak költök, de nem dolgozom. Viszont a lehetőségeim eléggé beszűkültek. Egy egyszerűbb munkához nem elég az itteni nyelvtudásom, egy olyanhoz,…..
C00ler 2013.09.05 17:03:09
@Playman123: Nem nézem le, csak meg akarom ismerni, meg akarom érteni. De teljesen sosem fogom. Tisztában vagyok vele, hogy nem ez az egyetlen veszélyes szakma, de ez az egyetlen szakma, aminek negatív a megítélése. Ennek pedig oka van.
Igen, a neveltetésem miatt sem tudok ezzel azonosulni, de a józan eszem is azt diktálja, hogy ez nem helyes. Csak logikusan tudom szemlélni, ez nem lenézés.
Kizárólag a magam nevében beszélhetek, márpedig hatalmas csalódást okoznék a szüleimnek, esetleg a később megszülető gyerekemnek, ha én ilyesmivel foglalkoztam volna valaha is. Ez belülről jövő dolog, szégyenérzet. Mindig felnéztem a szüleimre, mert dolgos emberek, akik mindent tanulással és munkával értek el. Nem, nem azonnal, hanem fokozatosan. Talán könnyebben boldogulhattak volna úgy, hogy kiskapukat és levágásokat keresnek, de nem tették, és éppen ezért nézhetek fel rájuk minden nap büszkén. Nem kell takargatniuk az életük egy részét, ahogyan a prostinak kell, mert nincs mit takargatni. A prosti sosem nyugodhat meg, mert a múltja bármikor visszaköszönhet. A karrierjét is érinti, hiszen egy titokban készült felvétel, egy részeg állapotban csinált videó a legrosszabb pillanatban is előkerülhet, és tönkretehet mindent.
A prostinak el kell mondania a későbbi párjának mindent, márpedig akkor eleve kiszolgáltatott lesz, mert egy esetleges vita hevében máris a fejéhez vághatják, hogy ki mivel is foglalkozott korábban.
Olyan ez, mint egy stigma.
Azt gondolnád, hogy az egész sosem kerül elő, hogy senki sem tud róla, csak a prosti és a kliensek. Aztán valahogy mégis elkezdődik a szóbeszéd, előkerülnek a kliensek, exbarátok... És máris mindenki tud az egészről.
Nincsen annál felemelőbb családi pillanat, mint amikor a szülők, gyerekek, unokák, barátok, ismerősök, kollégák megtudják, hogy xy mit is csinált fiatal korában.
Larának sikerült hűtőben megrohasztania a teszkós salátamixét egy nappal a rányomtatott dátum előtt. Kínkeservesen visszaszerezte az árát, bár egy megmondásra jogosult alkalmazott szerint erre igazából nem jogosult, mert 24 óra a friss termékek eltarthatósága. Szeretném…..
Jóhiszemű fürdőző a Rudasban annyit látott, hogy két beszélgető külföldit szétültetett a fürdőmester egymástól 50 centire. Reméljük, tényleg csak ennyi történt és jogos a felháborodás. De az is lehet, hogy nem jó szögből nézte a jelenetet.A minap a Rudas fürdőben…..
C00ler 2011.12.08 01:32:36
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
„Azokon a területeken, ahol a fegyvertartás szabadabb (USA; Svájc), a racionális bűncselekmények gyakorisága általában alacsonyabb” Get off my lawn!   Az Alsóörsön történt tragikus kettős gyilkosság megrázta az országot. A blogvilágban ismét előkerült,…..
C00ler 2010.08.24 16:49:53
Hű, mennyi komment. Van egy rakás baromság is, vannak jó dolgok is.
Be kell látni, hogy minden éremnek két oldala van.
Ugye ha szabadon lehet fegyvert viselni, akkor az minden állampolgárra vonatkozik, bőrszíntől függetlenül. Meg lehet próbálni kiszűrni orvosi és pszichológiai tesztekkel az alkalmatlanokat, de sikerülne maradéktalanul megoldani? Aligha. Az elmeállapot olyan, mint a folyadék. Az egyik pillanatban ilyen, aztán hirtelen megváltozik. Egy totális elmebajosnak is vannak tiszta pillanatai, és ha az alkalmassági vizsgán éppen ilyen tiszta állapotban van és megkapja az engedélyt...
Ez benne van. De emiatt semmiképpen nem szabad megfosztani MINDENKIT az önvédekezés lehetőségétől. Érdemes tehát a törvényeket és szabályokat szinkronba hozni. Ma egy gyilkosság elkövetője 15-30 évre számíthat(mínusz jó magaviselet). Ez nem annyira elrettentő, mint például a többszörös életfogytiglan egy gulág szintű telepen.
Olyan, hogy én következmény nélkül lelőhetek valakit mert a házamba lépett, ne létezzen. A következmény pedig egy olyan rendőrségi vizsgálat legyen, ahol megállapítják, hogy a fegyverhasználat miért is következett be. Ha fegyveres volt fegyveres ellen, nincs gond. Ebbe bele lehet venni bármilyen fegyvert, kést, bunkósbotot, hiszen azok ugyanolyan veszélyesek. De ha a csóringer bejön egy zsákkal, mert akkora lúzer, akkor ugyan ne lehessen már agyonlőni, mert ezzel az erővel én áthívom a haragosomat és lepuffantom, majd azt mondom, hogy betört. Paff neki. Azt pedig ne mondja senki, hogy ha egy gyengén felfegyverzett rabló lába elé lövök egy 44-essel, akkor az majd nekiáll arcoskodni. Inkább hanyatt-homlok menekül.
Egy biztos: ha a fegyvertartás(nem viselés!) általánossá válik, akkor a betörő is azzal fog kalkulálni, hogy odabent fegyver is lehet. Majd ő is beszerez valamit, legalább egy gázpisztolyt. A gázpisztolyban az a kellemetlen, hogy amint elsütnek zárt térben egy pepper töltényt, az eléggé megviseli az ember tüdejét, szemét(magyarul taknya-nyála összefolyik) stb. Elég nehezen tud valaki éles fegyverrel lőni, ha nem lát, és köhögőrohamai vannak.
Tehát ha valaki otthon van és betörnek, nem feltétlenül a fegyveres védekezés a legjobb, hanem a zajkeltés és elriasztás. Például a pánik gomb a riasztón.

Még valami, amivel nem kalkuláltak a legtöbben: ha én, mint fegyverviselő megölöm az ellenem törő 120 kilós kancigányt, akkor azt a rokonai később szűnni nem akaró szeretettel fogják honorálni. A rendőrség kiadja az adataimat, 20 perccel később 15 lada érkezik a házam elé 150 cigánnyal és kellemetlenkedik. Ha pedig el is oszlanak, akkor később fogják bosszúból agyonkéselni a reggel iskolába induló gyerekemet. Ezek azért nyomós érvek.
A támadási helyzetekről: valaki már írta, hogy ha megtámadnak, akkor 2 másodperce van reagálni az embernek, letenni a szatyrot, táskát, fegyvert kibiztosítani, rántani, célozni, lőni. Ebbe még bele sem tartozik az, hogy meg kellene azt is nézni, mi van a cél mögött, hogy nehogy a Postáról épp kivánszorgó nénit lője szemen a gaz rablón átszaladt golyóbis. Máris nem olyan szimpla a védekezés. És akkor csak képzeljük el azt a szitut, hogy nem jött össze az önvédelem, ott a zsebben a stukker, miközben a rabló már nyúl is be... Nini, nálad fegyver van? Akkor megszúrlak. Ennyi. Ekkor már nem jobb az, ha elveszik azt a néhány forintot meg mobilt? Hű, mekkora értékek.
Az a sajátos helyzet van, hogy a fegyvertámogatóknak és ellenzőknek egyaránt igazuk van. Mivel az ember alapvetően erőszakos lény, ezért mindig lesznek olyanok, akik rabolnak és ölnek, és mindig lesznek áldozatok. Ha pisztoly van, akkor azzal ölnek. Ha kés, akkor azzal. Ha puszta kéz, akkor azzal. Maga az eszköz nem garancia a halálozási arány negatív vagy pozitív változásaira. A szegénység, tanulatlanság, igénytelenség, munkahelyek hiánya, kilátástalanság inkább kiváltói a bűnözés megélhetési részének. A hirtelen felindulásból elkövetett része megint más dolog. Mennyi baltás/késes gyilkosság van falun! Mert néhány településen ez a maximális igény: jól berúgunk, összeveszünk, szúrunk. Ide fegyvereket adni értelmetlen. Ezek nem gondolkodnak, hanem isznak. Márpedig meg fogja kapni a fegyvert, mert látszólag normális, csak éppen falusi. Ha épp józan, az isten se mondja meg róla, hogy egy részeges állat, akinek még vajazó kést sem szabadna a kezébe adni. Hogy nem telik neki? Dehogynem, vesz egy használt FÉG-et 20-ezerért. Kész. Aztán ott csücsül a fegyver évekig, amíg egyszer részegen rá nem talál...
Erre nincs jó megoldás, az amerikaiak ugyanúgy szenvednek ettől, nem lehet kiegyensúlyozni az őrültek és normálisak arányát. Egy viszont biztos: Egy pisztollyal könnyebb megölni 10 másodperc alatt 10 embert, mint egy késsel vagy baltával.
Mivel Magyarországon sok az öngyilkosság, a könnyebben megszerezhető fegyver alkalmat nyújthatna arra, hogy az öngyilkosjelölt még távozása előtt elégtételt vehessen néhány ártatlanon.
A gumilövedékes fegyverek viszont ma is elérhetőek, bár nem viselésre. Otthoni védelemre jók. Viselésre szerintem több értelme lenne, mint éles társának, de nagyobb torkolati energiával, hogy igazi védelmi fegyver lehessen. Így ártatlanok sem kerülnek veszélybe, a rabló is földre kerül, de emberélet sem veszett el. Taser gun ugyanez. Na azt tiltani az igazi baromság. Igen, tényleg vannak itthon értelmetlen jogszabályok, és tényleg önvédelem ellenesek. De ki az a hülye, aki jogszabály szerint védi a saját és családja életét? ;)
C00ler 2010.08.25 06:59:47
www.napiszar.com/video/2010/07/13/classic-shit-5/
Ha alanyi jogon járna, akkor nekik is járna... Ezt azért senki se felejtse el.
Több sztorink volt már arról, hogy milyen lassan építi a Digi a hálózatát. Hát legalább építi, nem? Viszont van, ahol egyáltalán nem épül, és csak a szutyok-ADSL érhető el. Lacinak  még ez sem lenne baj, ha nem hónapok alatt derítené ki az ügyfélszolgálat,…..
Kedves szerkesztőség! Mivel csak most találtam rá az oldalukra, most tudok beszámolni 5 évvel ezelőtti gyorséttermes „kalandommal” kapcsolatban! Nos az egyik budapesti pláza gyorséttermébe vettek fel még anno 17 évesen! Ugye mint diák, sok kisebb hülyeséget csináltunk,…..