Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anzán

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig alaposan összecsapnak a vélemények, ha pénzről van szó. Hát még akkor, ha gyerektartásról, rokontartásról... az egyik fél mindent akar, a másik adna abból, amennyi van neki, de vagy szeretne megélni ő is, vagy szeretné tudni, hogy mire folyik el a tartásdíj.  Nem…..
Anzán 2015.12.17 10:32:36
@-JzK-: Ezzel csak az a gond, hogy nem mindig fekete vagy fehér, hogy ki a "Vétkes" a házasság felbomlásában. Mondok egy példát: férj nem foglalkozik a feleségével, elhanyagolja, mind érzelmileg, mind szexuálisan. Évek óta nincs köztük szex, pedig a feleség csinos, nem hízott el, stb.; a nő elmagányosodik a kapcsolatban. Aztán találkozik valakivel, aki megadja neki a törődést, szeretetet, és elhagyja a férjét. Ilyenkor ki a hibás? Az asszony, mert kilépett a boldogtalan házasságból...? A bíróság is azért nem folytat általában tényfeltárást, hogy mi vezetett a házasság megromlásához, mert ez sokszor nem vezet sehova. El kell fogadni, ha nem megy tovább. Részemről sajnálom azokat az apákat, akik csak kevesebbet láthatják emiatt a gyereket, de tényleg. Viszont nem tartom jónak emiatt együtt maradni két embernek; előbb-utóbb annak is a gyerekek isszák meg a levét.
Anzán 2015.12.17 10:35:32
@-JzK-: A DNS vizsgálat meg feltételezi alapból, hogy minden nő aljas szemét. Én sem kérnék el igazolást, hogy a leendő férjemnek hány gyerek van már. Hiszek neki. Ha valaki nem tud bízni a másikban, ne kösse vele össze az életét.
A rutinszerű DNS vizsgálat mellesleg a költsége miatt sem életszerű.
 Húzós négy héten vagyunk túl. Maja hazahozott valahonnan (nyilván a suliból) egy remek kis vírust, ami Nála egyész enyhe tünetekkel lecsengett egy hét alatt (hasmenés, köhögés, kiütések, nátha), Samuban viszont hetekre megtelepedtek a kis rohadékok, a tünetek ugyanazok…..
EnyÉn blog Hányós-fosós 2011.12.01 09:47:00
Miközben én szombat éjjel buliztam, L itthon félóránként hányt, és kalapemelés apa előtt, aki nem hívott fel, h húzzak haza : ) Vas. reggel meg versenyt hánytunk a gyerekkel : ) én a piától, najó, csak 1x. És aztán már L se hányt, én se voltam túlzottan másnapos. Hétfőn…..
Anzán 2011.12.05 15:28:54
Hát, én tökre megértem a kiakadásod; szerencsére az én szüleimet legtöbbször le lehet állítani a "túlzott jószándékról", ha nem is mindig. (Apukám pl. ha ő megy a lányokért, akkor egy kész "mozgóbüféként" funkcionál: visz nekik uzsira pogit, Kinder szeletet, üdítőt. Ellenben én "üres kézzel" szoktam menni értük: előtte uzsonnáztak az oviban és bírják ki hazáig. Na jó, nyáron szoktam nekik vinni vizet, de ennyi. :) Csajok meg reklamálnak, mi több, hisztiznek, hogy én miért nem vittem nekik Kinder szeletet. Hát azért, bakker, mert cipelem a saját melóhelyi épp aktuális cuccom - könyvek, jegyzetek, meg a gyerekek ovis szajréját, nehogymá' még mozgó büfé is legyek...! - szóval ilyenek mindenhol vannak....) Nálunk az vált be egyébként ebben a Télapó/Jézuska témában, hogy azt mondjuk nekik, hogy Karácsonykor az ANgyalka tesz a gyerekeknek a fa alá ajándékot, és mi is megajándékozzuk azokat, akiket szeretünk. (ez azárt is volt praktikus, mert úgyis látják, hogy pl. ajándékot veszünk a nagyinak, stb.) Tehát amit mi veszünk nekik, azt hozza az Angyalka a fa alá; hozzá szoktam nekik készíteni én is valami apróságot, amit tőlünk kapnak kézbe (pl. varrok valami plüssállatot, vagy idén egy tündéres mesekönyvet rajzolok nekik, ők is készítenek ajándékot a nagyszülőknek, és amikor megyünk át a nagyszülőkhöz, akkor a nagyszülők, egyéb rokonyok megajándékozzák őket. Így aztán a rokonok heppik, hogy a gyerek tudja, hogy ezt vagy azt tőle kapta, és a gyerekek is heppik, mert az angyalka meg hozott nekik a fa alá ajándékot. :)
EnyÉn blog Lázban 2011.05.30 14:07:06
Méghozzá koncertlázban. Najó, annyira nem, de igencsak szeretnék elmenni. Ezt hallgatom épp, az új COF lemez (2010) és bejön : )) Hát tipikus Cradle, a szövegek is, zene is, néhol teljesen hagyományos heavy metal alapokra helyezve az extrém éneket, effekteket, dehát ezt már…..
Vidrák Beleesünk a vécébe 2010.12.30 02:05:41
A napokban egyik este felmentem az emeletre a két gyerekkel, hogy megkezdjük az esti rutint a fürdéssel. Amíg csobogott a víz, én nekiálltam megvívni legfőbb szélmalomharcom soron következő csatáját a ruhakupacokkal. A gyerekek aranyosan elfoglalták magukat/egymást. Azt is…..
Vidrák Health visitor 2010.08.30 00:58:00
azaz védőnő. Holnapután jön. Gondoltam, sütök Neki egy kis mákos süteményt, hogy kínálhassak valami magyarosat. Az a folt a szőnyegen? Nos szóval az úgy volt, hogy a kutya tegnapelőtt bezabált 800g Celebrations csokit papírostul, most részekben hányja ki a papírokat. Hogy telnek…..
Vidrák Innye 2010.08.17 00:59:00
Samu, a vérbeli leendő birkagazda, az arc már megvan hozzá, a többi meg majd jön magától. Nagyon tetszettek neki a birkák, de hát igazából neki nagyon sokminden tud tetszeni, még olyan hihetetlen dolgok is, mint egy szép naplemente! Tegnapelőtt igazi pasis élményben volt…..
...adunk az élvezeteknek is. A mai napra kértünk egy időpontot 4D babamozira az Istenhegyi Géndiagnosztikán. Azért Dr. H.K. személyéhez most is ragaszkodtunk, egyrészt mert Neki nem kell magyaráznunk, hogy ne rémüljön meg, ha lát valami mást is az élő mazaton kívül, másrészt…..
Anzán 2009.01.17 19:53:29
@Persephone01: Komolyan élvezet belerúgni másokba és kívülről ítélkezni??? Gratulálok a hozzászólásodhoz; ezért igazán kár volt még egy nicket regisztrálnod...
Nagy ember vagy, tényleg.

Uff.