Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kupabass

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
atom A Renault, aki BMW akart lenni 2009.03.07 07:00:00
Megannyi variációt taláni a neten arra, hogy egyesek miképp próbáltak hasonlót csinálni egy bizonyos autóhoz egy adott autóból. Na most nem arra gondolok, akik replikákat építenek és nem is azokra a széria-autókra, amelyeket valaki beadott egy Halálos Iramban-on szocializálódott…..
M.I. fájdalmas története túl sokadszor emlékeztet minket arra, milyen jó lett volna annak idején felszabadítani a távközlést a Matáv rémuralma alól. Ehelyett az utódcég egyik szolgáltatásáról (ADSL) másikra (kábelnet) váltás is heteket vesz igénybe, másik szolgáltató…..
Aki gondolkodni mert - 2009.01.01 04:53:00
Üdv!Életem első blogja, vagy talán a második, a lényeg, hogy viszonylag friss vagyok e téren. Indításának az oka, hogy egyedül érzem magam, egyedül a gondolatoktól mentes érzelemszegény embertársaim között. Félreértés ne essék, nem vagyok emo, vagy túlérzékeny…..
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..
kupabass 2008.11.24 00:39:26
Az élet nem csupa nagy kérdésből áll, sőt. Éppen ezért fogadják nagy empátiával Hey problémáját, aki kukát akart venni, de kiszedették belőle a benne található pótkereket, az esővizet viszont ingyen odaadták. Hey még nagy bajba is kerülhet emiatt, ha például kerékcserére…..
kupabass 2008.11.24 00:38:16