Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zahnrad_bunker

5 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete csináltam egy ink rubbing-ot, aminek most megnézhetitek a gyógyult verzióját! Szépen megmaradt a piros festék amit beledörzsöltem a vágásba, és így a heg hosszú időn keresztül meg fogja őrizni a szép, élénk pirosságát!   ..
Egy hangulatos képet kaptam ma egy kedves olvasómtól! Még a lány is meglepődik a superman pozícióban csüngő srác teherbírásán. (Jó, ez a mondat egy kicsit Dolák-Saly szerű volt)..
zahnrad_bunker 2010.12.06 16:20:22
Gyakran egy fájdalmas szakítás kell ahhoz, hogy valaki rájöjjön hogy a szeretetet és a gyűlöletet egy nagyon vékony vonal választja el egymástól. Furcsa dolog ez, pedig tényleg igaz: azt tudjuk a legerősebben gyűlölni, akit a legjobban szeretünk, hiszen ez a két legerősebb…..
Az Amazon a Kindle után más területeket is elfoglalna, tucatjával veszi fel a hardware-szakembereket. Több mint hetven állást hirdettek meg, akik audió és videólejátszókat fognak tervezni. Egyes értesülések szerint felmerült egy saját gyártású mobil is, mellyel az androidos…..
testmódosítás Lukas Zpira 2010.06.12 14:13:00
A legtökéletesebb Lukas vágásaiban, hogy tökéletesen illeszkedik minden vonaluk a testhez. Eközben olyan egyedi vonalvezetésű minden mintája, hogy azonnal tudod, hogy ki csinálta.   ..
zahnrad_bunker 2010.06.13 14:09:08
@.Ribbizli.: Valószínűleg, ha találsz egy bevállalósabb fogorvost, illetve fogtechnikust, akkor ők megcsinálják. Mondjuk kérdés, hogy megéri-e kihúzatni az egészséges szemfogakat, hogy pótoltasd ilyenekkel :D
Kinek kellene jegyzetfüzet ha minden fontosabb információ felvéshető vállra is? Geometria, kémiai vegyület, képletek, pacman elől menekülő kék izé (ezeknek volt nevük?).Köszi a képet Rémtündér!..
Fordított pentagramma az ánusz körül. Forrás: http://fecskelaszlo.tumblr.com ..
zahnrad_bunker 2010.05.19 14:42:09
testmódosítás Napkerék 2010.04.10 01:03:31
Ma vágtam egy igen érdekes szimbólumot, ami szerencsére remek geometriai adottságokkal rendelkezik, így maga a művelet különösen érdekes és tudatösszpontosító volt! A minta egy napkorong volt, vagy pontosabban egy fekete nap szimbólum. Szeretem az ilyen típusú geometriai mintákat,…..
zahnrad_bunker 2010.04.11 13:17:42
@...zsiraf....: Én is hasonlóra gondoltam, gondolom ez csak vágva volt, nyúzni nem kellett.
Szláv Virtus Macedónnak lenni 2010.01.09 15:13:00
Vannak-e macedónok?               Ha vetünk egy pillantást Európa térképre, és azon belül is a Balkán térségére, könnyedén rávágjuk a címben megfogalmazott kérdésre az egyértelműen adandó választ: persze hogy vannak,…..
zahnrad_bunker 2010.01.11 18:18:12
@Savigny: "Az ókorban élt makedón nép nyelvi és kulturális közösséget alkotott a tőlük délre élő görögökkel. Két királyuk: II. Philipposz (Fülöp), majd az ő fia, (Hódító, Nagy) Sándor háborúival egyesítette a görögséget, ami végül az önálló makedón lét teljes beolvadását eredményezte az antik görög kultúrába."

"A korai középkorban a vidéket megszálló és fokozatosan benépesítő szláv, majd bolgár-török népelem tehát már csak földrajzi egységnek tekintette az egykori makedón területeket, fokozatosan kiszorítva innen a görög nyelvű népességet."

Ezek után nem igazán értem, miről beszélsz. Nagy Sándornak, akit makedón királyként ismerünk, azt leszámítva, hogy a terület ugyanaz, nem sok köze van ahhoz a néphez, amit ma macedónnak nevezünk. Ennyi a lényeg.
                                                        …..
Nos, tartoztam nektek két bulibeszámolóval is amiket most ömlesztve kaptok meg. Kettő az egy ben akció. Mind a kettőt hirdettük itt a BunkerBlogon is, szóval aki nem volt, az szégyellje magát, és mondjon el ötven miatyánkot. Minimum. Mivel ez egy blog, így természetesen elfogult és…..
zahnrad_bunker 2009.07.14 22:17:21
zahnrad_bunker 2009.07.15 02:59:24
@Dorn: Miért pont Dark Angels?
zahnrad_bunker 2009.07.20 07:05:13
@Machinegunbaby: Természetesen kell :)
Egzisztenciális orientáció a felbomlás korszakábanEvola könyve azt taglalja, hogyan viszonyuljon a felbomlás korszakához az az embertípus, akiben még jelen van a transzcendencia dimenziója, ám aki "nem akar vagy nem tud" elszakadni a világban való léttől. Mindezt Nietzsche,…..
Bunker Darkwood interjú 2009.05.20 00:33:00
A napokban úgy döntöttem, hogy lefordítok egy Darkwood interjút a Heathenharvest.com-ról, egyrészt személyes érdeklődésből, másrészt azért, mert talán vannak még rajtam kívül, akik szeretik őket, de lusták volnának elolvasni angolul egy interjút. Nem egészen illik az oldal…..
Főnix blogja Mi van velem? 2009.03.03 21:59:50
Nem tudom. Sokan kérdezik ezt tőlem aggódva manapság, de én nem tudok nekik választ adni. Mert én sem értem.Az elmúlt egy hónapban rengeteg dolog megváltozott. Emberi kapcsolataim nagyrészét teljesen megszakítottam. Megszakítottam a kapcsolatot egy nagyon kedves lánnyal, akit már…..
zahnrad_bunker 2009.03.09 00:32:23
Bunker The Protagonist - Strife 2009.02.10 23:27:00
Mindig jó dolog, amikor véletlenül olyan remek zenékre találok a merevlemezemen, amiket órákon át újra és újra meghallgatok, mert nem tudok vele betelni. Ilyen ez a The Protagonist szám is. ..
Kevesen néznék ki belőlem, de nagyon szeretem a Star Trek sorozatokat. Azt hiszem nem véletlenül tetszett meg ez a szám:Sajnos csak ilyen Audiosurf-ös változatot találtam, de ez van...
Bunker Von Thronstahl interjú 2009.01.25 20:03:00
  Josef K. – ez úgy hangzik, mint A per (Franz Kafka) hőse… Josef K. (Von Thronstahl): Úgy hangzik, igen, és így igaz. A nevem Josef Klumb, a teljes nevem pedig Josef Maria Willheim Klumb. A művésznevem sokáig Jay Kay volt (angolul J. K.), de visszatértem saját…..