Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabriel (B)

131 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy két hete, véletlenek sorozataként lekeveredtem valamiféle gót buliba, a Gyárba. Ott volt szerencsém találkozni Szőkével, akivel beszélgettünk egy keveset, aminek a vége az lett, hogy csaknem visszautasíthatatlan ajánlatot tett nekem. Konkrétan azt, hogy szervezzek bulit júni.…..
Bunker Agonoize - Bloodqueen 2010.05.30 06:53:35
Bunker Zeneelmélet kezdőknek 1 2010.05.27 00:33:40
Ezennel új cikksorozatot indítunk a blog.hu-n, Zeneelmélet kezdőknek címmel. Igazából fogalmam sincs mit értenek a hozzáértők zeneelmélet alatt... mindenesetre az ilyen cikkekben lehet majd hasznos dolgokat olvasni arról, hogyan kell zenét csinálni, meg hogyan nem. Kezdjük ma…..
gyerekek ezt kurvára nem hiszem el. mindig, direkt mindig egy .txt fájlba írom a blogot, és onnan másolom át ide, hogy tuti ne vesszen el. mondom ma jó napom van, írom egyből ide. erre nem megzabálta a kibertér a gondos munkával összegereblyézett gondolataimat és zenéimet? A…..
Bunker Eső, vihar, Combichrist 2010.05.17 02:12:00
Éjjel egy óra. Szemerkélő eső. Őrjöngő vihar. Földig hajló fák. Sötét külváros. Kihalt utcák. Egy srác. Egy fekete pioneer fejhallgató. Combichrist - Dawn of Man. Maximum hangerő. Én nem tudom mi a legjobb dolog az életben. De ez közelít hozzá, az biztos. Közel egy órát…..
Gabriel (B) 2010.05.26 23:22:56
@Celeronikus: Én annak a híve vagyok, hogy lehessen kritizálni az egyházat. Az azonban alap dolog, hogy ezt nem a templomban tesszük. Látod az összefüggést ugye? :)

Egyébként szerintem a hardstyletól nagyon messze áll ez a szám, meg a diszkótól is. Industrial ez, méghozzá az az igazi monoton gépzaj. Persze ha a szobában ülve youtubeon hallgatod, az merőben más mint aláfestő zenének egy tomboló viharhoz az utcán :)
Vitán felül áll, hogy az Aesthetic Perfection bizony kurvajó zene. Nem véletlenül választotta a Combichrist 2009-es turnéján előzenekarának Daniel Graves projectjét. Gondban lennék ha valaki megkérne rá, hogy válasszam ki az AP legjobb számát. Daniel Graves tipikus példája…..
Bunker Arise-X Nekromanie 2010.04.07 17:12:01
Ahogy azt az egyik kommentáló megmondta "Hihetetlenül noob borító, viszont meglepően jó zene." Igaza van. ..
Gabriel (B) 2010.04.07 19:26:50
üdv

Munkavédelmi boltokban nézz körül. Azon belül légzésvédelem.

Például:
www.lumaxpro.hu

De sok ilyen bolt van. Egyszerű pormaszkot pedig a teszkóban is kaphatsz filléres áron.
Gabriel (B) 2010.04.07 19:29:26
A bringások meg például ilyet használnak.

www.canga.hu/?p=p_160&sName=RESPRO-MASZKOK

Pózerkedéshez kicsit drága, de viszont ez a funkcióját is ellátja, azaz megszűri neked a levegőt jól, meg amúgy faszán is néz ki. A Mortal Kombatban volt ilyenje a ninjáknak.
Bunker Futuredream ma a Gyárban 2010.03.27 02:37:00
GYÁR (Bp. IX., Soroksári út 160.) Nagyterem: synth-pop / future-pop / aggrotech / industrial / ebm Vetítés (20:30): Dogma DJ: Liquid; Vendég DJs: Pilu, Sick-Ram, Cadeyrn Kisterem: goa / psytrance - hardtrance / hardstyle - electro / electroclash DJ: Sis; Vendég DJs: Félix,…..
A BunkerBlogon is említést tettünk az immár harmadik alkalommal megrendezett chiptune fesztiválról. Sőt, jelen is voltunk, de örülésen kívül mást nem nagyon csináltunk. Szerencsére a Bombahír stábja nem csak szórakozni jött le, úgyhogy az ő jóvoltukból megtekinthettek most egy…..
Végeztem a vágással, 10 percnyi anyag jött össze a szerdai Combichrist koncertről. A hangminőség hagy némi kívánnivalót maga után, de aki ezen túl tudja tenni magát, mindenképp tekintse meg a videót. Képek és beszámoló valószínűleg este, addig nézzétek ezt! Bónuszként…..
Gabriel (B) 2010.03.19 22:37:56
@gosford: Nemtudom ki vagy, de akkor én ezért most utállak. Nekem Sis volt olyankedves és hozott egy dobverőt, majd odanyújtotta nekem és még két lánynak hogy "ez az egy van, verekedjetek meg érte"

Namármost a jobb vállamon a kisangyal felemelt mutatóujjal monoton hangon magyarázta hogy "nőtaztbizonynemütünkmeg, legyéluriember" míg a kisördög Combichrist pólóban üvöltötte hogy "te vagy az erősebb, a tiéd bazdmeg!" Végül a vitát ez a raszta leányzó döntötte el azzal, hogy egy határozott mozdulattal kirántotta a dobverőt Sis kezéből.

Mindegy, nekem meg van közös képem Andyvel. Blö.
Gabriel (B) 2010.03.20 01:07:06
@Lonci.: Persze hogy akarom basszameg. Mit kérsz érte? Betöltötted a 14-et ugye? Mert akkor a lehetőségeid ha-tár-ta-la-nok!

*wink-wink*
Igen, végre kész van, jó hosszú lett, és vannak fotók is, méghozzá igen faszák. Azonban ehhez át kell fáradnotok a Bombahírre. Egyrészt azért mert a blog.hu nem szereti a sok nagyfelbontású képet, másrészt meg azért, mert ezt a beszámolót főleg a Bombahíres…..
Bunker Helyzetjelentés 2010.03.18 15:19:50
Tegnap előtt megvolt a Rammstein koncert, tegnap pedig a Combichrist. Én pedig épp vágom a videókat, merthogy csináltam nektek sok-sok felvételt. Meg persze képeket is, de azokat majd a Bombahíres kollega fogja feltölteni a Bombahírre, ugyanis az ott úgy jobb meg egyszerűbb. Persze majd…..
Nagyon sietve gépelem most nektek ezt a bejegyzést, azt ugye mindenki tudja hogy ma Combichrist koncert az A38-on 8 órakor?4500.- a beugró, gyertekgyertek, én is pont indulok.Ott találkozunk electroheadek!Bővebb infó itt!..
Hihetetlen volt a koncert. Nagyon bánhatja aki kihagyta. Én meg azt bánom hogy nagyon messze voltam a színpadtól, és ülőhelyem volt. Ennek viszont előnye, hogy tudtam sokat fotózni, meg videózni. Ennek pedig örülhettek, mert hamarosan teszek majd fel képeket meg videót is, csak ki…..
Ugye senki nem felejtette el? Aki mégis, az egyrészt köszönje meg, hogy szóltunk, másrészt pedig nagyon gyorsan kezdje el feltúrni az egész lakást, a hónapokkal ezelőtt "biztos helyre" eltett jegyéért. Bizony, ma Rammstein koncert. Elnézést kérek a zavaros…..
Bunker Elektronéger 2010.02.07 14:30:00
Lehet azt mondani a rasszizmusra, vagy a faji megkülönböztetésre, hogy csúnya dolog, de az pédául tény, hogy bizonyos rasszok bizonyos zenéket egyszerűen nem hallgatnak. A zenei szubkultúrához aztán meg főleg nem csatlakoznak. Szembetűnő például - ha hazai pályát nézünk - hogy…..
Gabriel (B) 2010.02.10 13:25:56
@sorger: Igen, lehetne erről hosszabban is írni, de én csak így futólag megemlítettem, mert aznap ezt láttam, és meglepődtem hogy jé, néger rivethead, ilyet se láttam még. Bár ez ugye nem jelent semmit, mert én sok dolgot nem láttam még. Például tapírt sem. Azon is meglepődnék, és ha Combichrist szólna alatta, fel is tenném ide.
Gabriel (B) 2010.02.11 09:56:08
@sorger: Persze hogy magas labda, hiszen annak szántam. :)
Gabriel (B) 2010.03.13 16:58:47
@worker: Minket az lepett meg egyszer nagyon, amikor a K2-ben voltunk valamiféle industrial bulin és - megjegyzem voltunk összesen öten rajta - letévedt egy nagydarab fuxos cigány rózsaszín öltönyben, szultáncipővel. Érdeklődve körülnézett, feketeruhás emberek, kivetítőn zombifilm, hangfalakból gépzakatolás. Konstatálta hogy ő most kicsit eltévedt, aztán csettintgetve táncolni kezdett a Combichristre. Vicces látvány volt.
A Bombahír hírportál ugyan csak nemrég indult, de az már biztos hogy rendes emberek dolgoznak ott. Egyrészt azért, mert a kultúra rovatukban megemlítették a Combichrist koncertet, másrészt meg azért, mert olvasnak minket, ugyanis tőlünk vették át a cikket! ..
Nintendo-szimfóniák és ajtócsengő-balladák, kvarcjátékdobfutamok és fehérzajdiszkó szombat este újra a Tűzraktér falai közt. Két telt házas buli után a Budapest Micro harmadszorra is összegyűjti a világ legbetegebb 8-bit komponistáit. Ez alkalommal öt országból érkeznek…..
Kezdjük az elején a dolgokat. A Cyberradio (ugye nem muszáj úgy írnom ahogy ti írjátok?) bulit szervez. Mivel a csak nagyonhosszan kimondható nevű xFirstxBlooDx mindkét tagja szerkesztője a Cyberradionak, így kényelmesen meghívták magukat zenélni a saját bulijukra. Nincs is ezzel…..
Gabriel (B) 2010.03.11 00:23:18
@deadsouls: Jó hát azt azért vegyük figyelembe, hogy te használsz bizonyos tudatmódosító szereket. Ráadásul azokból akkora mennyiséget, hogy ha a veresegyházi asszonykórus énekelne katonadalokat arra is tudnál bulizni.

Én meg nem, úgyhogy nekem jó zenét adjanak, különben nem indul be a kontrollálhatatlan mozdulatsorral történő tömegoszlató programom.
Gabriel (B) 2010.03.11 00:45:05
@deadsouls: ~Keresztet mutat neki, mire az földöntúli üvöltést hallatva elkárhoz~
Gabriel (B) 2010.03.11 01:22:12
@deadsouls: Mégegy hétszájjal röhögő ikszdé vagy egyéb marhaság és te leszel az első akit kimoderálok a BunkerBlogon. :)

IKSZ DÉ
Aki ezt a blogot olvassa, annak biztosan nem kell bemutatnom a Combichristet. Túlzások nélkül állítható, hogy napjaink legnépszerűbb electro-industrial / aggrotech / ebm bandájáról van szó. Aki sokallta a Rammstein jegyárait azért, hogy megtekinthesse az német industrial-metal…..
Bunker Faszfej 2010.03.08 01:46:53
A koncert után meghalt a gépem. Elvittem a monitort, és pont akkor úgy döntött az egyik memóriaslot hogy ő felmondja a szolgálatot. Nem, valóban nincs összefüggés. Fura. Most sikerült csak Solaris és Csaba segítségével feltámasztanunk a masinát, úgyhogy ma már nem fogok írni.…..
Bunker Fotós? 2010.03.04 12:52:00
Kérdés az olvasókhoz:Lesz olyan aki a pénteki bulin fotózni fog? Nekünk (I'Organic) és a xFirstxBlooDx-nek is jól jönne ha valaki megörökítené a show-t pár képben. Szóval ha valaki fényképezőgéppel felszerelkezve jön, az jelezze nekünk, és akkor örülni fogunk.update:…..
Gabriel (B) 2010.03.05 01:04:53
@melinda sixx: Hu, köszönjük, Melinda Sixx rulez. ;)
Az utolsó pillanatban való szervezésnek köszönhetően úgy néz ki mégse lesz projektor a bulin. Ami szomorú, egyrészt mert fasza lett volna, másrészt pedig azért, mert így feleslegesen dolgoztam majdnem egy teljes napon át. Viszont SOLAR1S és én nem vagyunk elveszett gyerekek, ha…..
E hét pénteken, azaz március 5-én a CY83RR4D10 közösségi portál immáron harmadik buliját szervezi a Gyárban, mely a CY83RR4D10 v3.0 nevet kapta. A buli több szempontból is említésre méltó. Kezdetnek mindjárt azért, mert CY83RR4D10 buli rossz már nem lehet, és ezt a selectorok…..