Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sodomizer

20 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan 1 hónap eltelt, mióta nem írtam. Hát igen, mint már többször is írtam... a lustaság nagy úr. Meg igazából mostanában semmi különös nem történik velem. Az iskolában alig tanulunk ... ezen a héten is a heti 30 órából kb. 4-en ha tanultunk. Nem is értem miért nem adták…..
Nos rászántam magam, hogy elkezdjek belehúzni év végére. Szerdán irodalomból fogunk írni egy témazárót, amire már csak holnap lesz időm tanulni. Aztán 25.-én lesz a húzós dolgozat, ugyanis a "kedvenc" tárgyamból a Vti. - Vendéglátóipari és turisztikai ismeretek -…..
Kain 2.0 Calici 2009.04.15 13:07:54
Nem tudtam elmenni Kvárra, mert... Nem tudtam és kész! Helyette hazajöttem Kéthelyre és elmentem a háziorvoshoz. Calicim van. Juhú!Ennek örömére, egész hétre kiírt a doki. És múlt hét csütörtök, péntekre is. Szóval megvan az igazolás. Itthon valamiért nem akar összejönni…..
Nos vége a szünetnek. Sajnos. Az út csütörtökön hosszú volt, legalábbis amíg Debrecenbe nem értem, mert ott szállt fel Noémi is a vonatra. Onnan már repült az idő, hiszen mint mindenki tudja, hogy - jó - társaságban csakúgy szalad az idő kereke. Miskolcon átszálltunk egy…..
Patrik blogja 1 nap ... 2009.04.08 18:45:38
Ismét jelentkezem, innen Székesfehérvár city-ből.A hétvégém többi részére szerintem nem vagytok kíváncsiak, ugyanis egész nap itthon punnyadtam.Hétfőn a suli szépen komótosan akart csak eltelni. Olyankor amikor az ember sietne valahova, akkor az idő relativitása sajnos életbe…..
Mint kedden is említettem, most kicsit ritkítottan írogatok majd. Nos... hol is kezdjem ?A szerdai napunk szépen alakult ugyanis elmaradt 2 óra így csak 4 volt megtartva. Az egyikről hiányzott a tanár a másikon meg elment a tanárnak a hangja. (HÁHÁH! Április 1.-jére ezt kapta...)…..
Nos, csodák csodájára... visszatérek. Nem tudom meddig, mert lehet megint elhatalmasodik majd rajtam a lustaság. Igen... egészen eddig, puszta lustaságból nem írtam blogot. Aztán a minap -mint azt drága anyám elmesélte- anya arra vetemedett, hogy beleolvasott a blogomba. Vagyis nem csak…..
A tegnapi napot nagyjából csak a gép előtt töltöttem. Volt azért gitározás is, de most inkább játszani volt kedvem a haverokkal. Erről szerintem nem kell mit mondani... számotokra úgyse lenne érdekes.A mai napot energikusan kezdtem... ami körülbelül addig tartott amíg eljutottam a…..
Patrik blogja Visszatérés... 2009.01.27 11:42:13
Nos ... hol is kezdjem? Először is ott, hogy miért nem írtam ennyi ideig. Hát ... fő ok az eltiltás volt. Ha a bizonyítvány nem tetszik a szülőnek, akkor jön az eltiltás... pedig nem panaszkodhat anyám, mert 3asra kijavítottam azt a bizonyos szakmai tantárgyat, amiből bukásra…..
Az utóbbi időkben gondolom ti is észrevettétek, hogy nem ment a blog. Ez különböző okok miatt történt. Például december 1. óta beteg vagyok és elég fáradt vagyok mert nem tudok normálisan aludni tőle. Még mindig elég beteg vagy ... szombaton hajnali fél 5kor arra ébredtem, hogy…..
Hát, a hétvége nem úgy telt ahogy terveztem. Legalábbis a szombat. Dávidnak eltört az egyik ujja így tényleg egyedül voltam a konyhán. Ami önmagában nem is lett volna rossz, ha még vendégek is jönnek. Az első 3 órában mondjuk végig volt munkám, jöttek is rendesen a vendégek,…..
Nos hát a keddet szinte végig aludtam. Jól esett. Szerdán úgyis korán kellett kelnem de így legalább friss voltam és üde aznap reggel. Hátamon a gitárral, vállamon a könyvekkel és a váltás ruhával meglendültem reggel fél 7kor a buszpályaudvar felé. Annyira örültem neki, hogy…..
Az utóbbi napok nagyrészét itthon töltöttem és gyógyulgattam, igaz nem sok sikerrel, mert még mindig olyan hangja van a köhögésemnek mint, amikor egy Wartburg sebességet vált. Szóval a szerdát és a csütörtököt - utóbbinak csak egy részét - itthon töltöttem. Csütörtökön…..
Patrik blogja Betegesen... 2008.12.02 22:33:00
Úgy tűnik sikerült valami vírusos szennyet összeszednem egy kis megfázással vegyítve. Hétfőn még voltam suliba, de onnan kajálás után azonnal az orvoshoz mentem. Igaz időpontra voltam, de ettől függetlenül a kijelölt időpontomhoz képest még 1,5 órát kellett várnom. Éljen a…..
2 napja nem írtam, mivel nem is voltam gépközelben. De az a 2 nap vaddisznó volt. Csütörtök este lementünk a haverokkal - 3an kezdtük - az egyik Veszprémi kocsmába névszerint a Texasba, mint minden csütörtökön. Lent a 3 fős csapatunkból körülbelül 10 perc alatt 10 fő lett. A…..
Patrik blogja Számtekről ... 2008.11.27 08:39:00
Ismét iskolámból írok, igaz most számtek óra van. Tegnap összejött minden tehát el tudtunk menni füredre kipróbálni a barátom gitárját. Nem is volt rossz. Igaz a torzításon majd még allítani kell de az megmarad legközelebbre. Fél 7 lehetett mire visszaértem a koleszba, szóval…..
Patrik blogja Iskolából ... 2008.11.26 11:15:00
Nah, most innen írok fergeteges iskolámból. A SÉF Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakközépiskolából. De rühellem ezt a helyet. Éppen testnevelés órám volna de mivel "véletlen" elfelejtettem elhozni a cuccomat most van 2 szabad órám. Úgy tervezem, hogy gyakorlok a…..
Noémi megérkezett ahogy vártam. A képek pedig elérték a kívánt hatást. Közben egyik barátommal, vagyishát inkább kettővel jót beszélgettünk. Na meg persze Sziszivel is, aki Noémi legjobb barátnője. Hihetetlen hogy a nők mennyire perverzek tudnak lenni... még néha a…..
A mai napot itthon töltöttem / töltöm. Keddenként tulajdonképpen mindig itthon vagyok mert az iskolában gyakorlati nap van csak az én gyakorlati helyemre szombatonként kell járni mert hétköznap nincs nyitva az étterem. Igen egy étteremben dolgozok. Őszintén bevallom, hogy nekem…..
A mai nap valahogy iszonyatosan lassan akart eltelni. Vti (Vendéglátóipari és Turizmusi Ismeretek) órán majdnem bealudtam amikor a tanár a Gazdasági körforgásról áradozott. Szeretem a tanárt mert lelkesen tud magyarázni és még érti is az ember amit mond csak a tantárgy nem a…..
Az utóbbi hetekben nyomon követtem egyik barátom blogját és ahogy belegondoltam, hogy milyen is lehet tudtára adni másoknak, hogy mit is érzünk úgy döntöttem, hogy indítok én is egy blogot. Rengeteg dolog van amit nem tudok megbeszélni a barátaimmal vagy a szüleimmel, ide…..