Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Melia Manna (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
testmódosítás Svédek 2009.10.07 11:15:18
Még nyáron az Ozora fesztivál előtt ellátogatott hozzám néhány svéd arc, akiknek méretes scarification-okat csináltam. Nagyon jó elképzeléseik voltak, olyan minták amik igazán mutatósak, mert sok bennük a nyúzás és nagy testfelületet fednek le! A minták időközben szépen…..
Megvolt az első komolyabb önmegtartóztatásom. Haverokkal elmentünk este egy kicsit piálni. Volt a társaságban néhány új arc, új barátnő, és a barátnőik. Na persze a régi ösztön egyből megmozdított, és elkezdtem dumálni az egyikkel. Éjfél körül már ott jártunk, hogy…..
Melia Manna (törölt) 2009.09.17 23:29:36
@retroflexus: Ki tudja? Lehet tücsök... vagy cicus, nyuszómuszó, esetleg cuncimókus. Szerintem a kincs és életem ki van zárva, a drágámmal együtt. De tényleg nem tudom, erről eddig még nem esett szó. :)
Nemrég kimentem kávézni, mert elég nehéz visszazökkenni a melóba. Összefutottam a Kis Édessel, ő szólított meg, miután ráköszöntem. Kérdezte, hogy miért kerülöm, korábban azért még néha látott a folyosón, ilyesmi. Mondtam, hogy nem kerülöm, csak beteget jelentettem,…..
Melia Manna (törölt) 2009.08.17 18:05:02
@SassyGurl: hajjajj! ;D
Melia Manna (törölt) 2009.08.18 20:08:42
@szexblokk: ööö... a mannára? :)
Tényleg édessé lehet tenni. Saját tapasztalatom szerint mindenféle jó gyümölcslé megfelelő erre a célra. Lehet eper, ananász, őszibarack. Azt viszont nem tudom kinek mennyit kell belőle inni ahhoz, hogy érezni lehessen.
Azt hiszem, szakítottunk. Még munkaidőben hívtam, de nem vette föl, aztán írtam neki, hogy mi van, hogy van, este jöjjön filmet nézni. Válaszolt, hogy nem így akarta, de mostanában nem fog tudni annyi időt rám fordítani, és igazából majd szól, ha ráér…   Csak az…..