Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szusznyo

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha tudja az ember, hogy a munka, amit vállal, igazából nem kihívás, nem fogja szívesen csinálni, akkor csak a pénzért elvállalja vajh?   Tegnap este ezen gondolkoztam Nyakas barátommal ..
Vélemény blog Moslékot drágán 2009.03.07 11:59:17
Nagyon tele van már a cipőcském azzal, hogy valakik a megrögzött sznobság miatt tejesen értelmetlen döntéseket hoznak: a szomszédnak vesznek autót, a szomszédért mennek magamutogatós éttermekbe. Valahogyan meg kell találni a megfelelő ár/érték viszonyt, még akkor is,…..
Helyes kis "Született feleségek, új évad, még 6 nap" promófelirat bukkant fel tegnap este a Tv2 képernyőjének bal felső sarkában. A 6 napból mára 5 lett, vagyis tutira nem elírás a dolog. A kérdés viszont ez esetben az, ha az eddigi hivatalos március 17-énél egy héttel…..
Vélemény blog Menni vagy maradni? 2009.02.06 11:16:00
Addig mindenkinek nagy a szája (nekem is), amíg nincs konkrét döntés. Ha azonban a saját bőrére megy, sokkal megfontoltabban dönt az ember.Most, hogy lehetne döntnei, packukg und gehen, rögtön fene tudja a helyzet.Hát, majd meglátjuk.Addig is, hajrá hajgumis Attilák! :)..
Vélemény blog Lábadozunk 2009.01.30 23:37:03
A fél csapat beteg, a szerelőnk továbbra is szinte halálán van.Ezzel nem is lenne baj, de közben 300 az euró, hová lesz így a nevezés?Fene, csak ne mindent nekem kéne megoldani :)..
Vélemény blog Beoltva 2009.01.26 19:59:51
Ma megszületett a döntés, szerzünk influenza elleni oltást.Szerezni egyszerű, patikában kiadják, 1200 vagy mennyi. De ki adja be? Menjünk ülni a betegek közé a körzetihez? Magánrendelésre 5000-ért?Ugyan! Beadtuk itthon. Egyelőre nem ájultam el...
De már hányadig legerősebb napról is van szó?A helyzet az, hogy folyamatosan a legereősebb napok jönnek, és megcsillanni látszik a fény az alagút végén. Nem kamu, nem tupír, ezek valódi számok.Még valahogy a hülye reklámszűrősöket meg kell oldani, de hogyan......
Honnan szerezzünk bütykös-gumit? Futózzuk újra... adták a tanácsot. Ennek még utána kell járni, de jó lehet.Hamar megvan, olcsó, bírja. Mi kell több idehaza?..
Vélemény blog Harc az MSN-el 2009.01.14 22:17:02
Újabb érdekes levélváltásba keveredtem a nagyokkal. Ő váltig állítják, hogy nincs megoldás, de ezt már annyiszor hallottam, és végül mégis volt. Most is lesz, nem ráznak ezek le! :) ..
Vagyis inkább állati szombat.Aki most nem akart dolgozni, annak úgy kell, jöhet be a csodálatos márciusi tavaszban. Hurrá, vagyis inkább nem hurrá...
Vélemény blog Újabb nap 2009.01.06 15:05:15
"Ma is felkelt, s lement a nap, de mindhiába, nem jutottunk előrébb" Addig is: ..
Nem egészen értem ezt a vélemény linkesdik. Ki tudom tenni oda is meg ide is? Vagy itt nem tárolja majd...na most kiderül :) ..
Vélemény blog Ja, igen 2009.01.05 20:54:44
El is felejtettem, hogy részben azért írtam, mert egyik "társamnak" is van, és nagyon zavar, hogy neki van ideje minden nap írni bele :)..
Vélemény blog Első komment 2009.01.05 20:54:14
Nem nagyon vagyok blogos típus, de talán ez most érdekes lesz... érdekes lehet :)Majd elválik. Sajnos sok idő kell hozzá, de majd próbálok rá szánni...
Jorgos egy igen sajátos akciót átbaszást fedezett fel az Auchanban. A képen látható Wireless Console még véletlenül sem rokona a Nintendo Wii-jének, úgyhogy ne örüljenek, ennyivel nem ússzák meg a karácsonyt:A "Madaras Tesco" illetékesének a magyarázata szerint ez egy…..