Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyszeriszakacs

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfitársaim! Első receptként íme egy igazi csajozós kaja, ami után csak győzni kell bezsebelni a dícséreteket J Egyáltalán nem ajánlott vega lelkületűeknek, vagyis ha vacsorapartnered nem él hússal, akkor baromira nem jó ötlet ezt megcsinálni. Nem ajánlott megszállott…..
Ezidáig azt hittem, a konyha boszorkányos történések színhelye, ahol látszólag önmagukban ehetetlen összetevőkből valami ördögi bűbáj folytán hihetetlenül finom étkek kerekednek, és nekem ott semmi keresnivalóm nincs – egészen mostanáig. Eddig legkomolyabb saját…..
Akkor is folytatják a vasutasok a sztrájkot, ha teljesítik követeléseiket - mondja Gaskó anyád István. Merthogy szolidárisak a reptéri alkalmazottakkal. Aztán majd a pedagógusokkal meg a közszolgákkal. Teljesen mindegy, csak dolgozni ne kelljen, csak címlapon legyenek.A családban…..
egyszeriszakacs 2008.12.14 23:06:46
Az interneten való vásárlásnak új veszélyéréről szól az alábbi levél. Az univerzális képesítéssel rendelkező vámos kibontja a csomagot, lefuttatja a CD-t, majd megállapítja, hogy jogsértő a tartalom. És elküldi az ügyfelet a fenébe. A Zugügyvéd épp most rendelt egy…..
egyszeriszakacs 2008.04.01 00:46:11
Sziasztok,
én írtam a cikket, köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Sikerült beszélnem a program fejlesztőjével, sajnos engedély nélkül valóban nem terjeszthető a program. De az általam is rendelt interfésszel semmi gond.
Itt van a cuccos :
www.uiftech.com/productInfo.jsp?producttypeid=3&ProID=36&intPage=2
Ahogy látható, nincs kiírva az oldalon, hogy adják hozzá a progit is.
Semmi "speciális" dolgot nem tud a kábel, csak vettem még mellé mást is, amiért már megérte a TNT. Az simán átjött, igaz, hogy nem cd-s cucc volt...