Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nukiito

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Bodies 2008.06.05 13:21:00
 Hölgyeim és Uraim! Itt láthatóak a tudomány jegyében, Kínában, direkt erre a célra agyonlövetett emberi preparátumok! Vér, hullaszag, megnyúzott csecsemő! Tessék csak tessék! Jöjjenek, csak jöjjenek! Erre csak erre! Felnőtteknek hétköznap 3300, hétvégén 3900 HUF!…..
nukiito 2008.11.23 15:41:14
ha megírtad ezt a "cikket", akkor el is kellett menned oda, mert téged is érdekelt valami miatt..akkor ne kategorizáld az embereket ezért meg azért..

A helykihasználásról..kezdjük ott, hogy egyszerre nem csak egy csoport/20ember egyénileg van lent a kiállításon..gondolj bele, ha betették volna a gondolkodó, a kosaras meg a táncoló pár preparátumát abba a helyiségbe, ahol az embriók voltak..2nap múlva nem lett volna belőlük semmi, mert fellökték volna őket (többek között ezért nem lehet levinni kabátot és táskát..)..

jegyár..akinek túl drága, úgy sem fog elmenni, vagy szervez egy csoportot, mert ugy egy ezressel olcsóbb a megtekintése..

ha megnézed a preparátumokat, tényleg műnek hatnak, erre azonban két szó meg is adja a választ, hogy miért: polimeres tartósítás..
olvass utána és rájössz, miért írtam.

Szánalmas a kijelentésed, hogy "direkt erre a célra agyonlövetett emberi preparátumok"..tudtommal az emberek előbb meghalnak, csak aztán lesz (ha lesz) belőlük preparátum. Mellesleg a végén én megvettem a könyvet 3500 ft-ért, mert nem sajnáltam rá a pénzt, ugyan is szerintem egyszer az életben láttam ezt a kiállítást.
Idézek neked belőle:
" A TESTEK...A KIÁLLÍTÁS valamennyi anatómiai preparátumát törvényesen szerezték be és gondos munkával dolgozták ki orvosszakértők a TANULMÁNYOZÁS ÉS AZ OKTATÁS érdekében. A végeredmény olyan emberi preparátum, amely megtekinthető a normálisan végbemenő lebomlás okozta károsodás nélkül."
Kiemeltem a lényeget, nem kell remélem megmagyaráznom..

azok a példák, amiket leírtál, pl:"idegrendszerünk egy hihetetlenül bonyolult rendszer" az alapműveltséghez tartozik, aláírom..de ha egyszer a kiállítás az emberi testről szól, nem írhatják ki az előző évi sporteseményeket..
vér pedig nincs, mert a testnedveket eltávolították..

"Így, ahogyan több mint 30 éves, orvostanhallgatóknak való anatómiatanítás során felfedeztem, a látás elősegíti a megértést, a megértés pedig a testről való oktatás lehető leggyakorlatiasabb formája."
idézet Dr. Roy Glovertől, egy nyugalmazott egyetemi docenstől.
EZÉRT csinálták ezt a kiállítást...