Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kócos cápalány

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Javier Bardem az Esquire magazin legfrissebb számának címlapján! Hiába, nem egy szép pasi, de mégis olyan erős kisugárzása van... Azt ugye már mindannyian tudjátok, hogy a közeljövőben apa lesz Javierből, ugyanis Penelopé 4 és fél hónapos terhes! :) ..
Christina Hendricks-et, a Mad Men (Reklámőrültek) sorozat - bögyös és cseppet sem csontváz alkatú, ám annál gyönyörűbb - sztárját választotta a London Fog, hogy őszi kollekcióját népszerűsítse.Meggyőző... ..
Strange's fashion & gossip Tango 2010.03.23 13:50:00
Karl Lagerfeld "Tango" címmel készített egy fekete-fehér fotósorozatot a német Vogue áprilisi számához szokásos kedvencével, Baptiste Giabiconi-val és legújabb üdvöskéjével, Freja Beha Erichsen-nel. Tetszik, bár a tangó talán a létező legerotikusabb tánc, ezt jobban…..
32 éves vagyok, van diplomám, több tanfolyamom, és több mint tíz év szakmai tapasztalatom, és azért nem kellek sehova mert nincs gyerekem. Az egész 3 éve kezdődött. Közel 10 évig dolgoztam egy nagyvállalatnál, és úgy döntöttünk gyereket szeretnénk. Először alig engedtek el…..
kócos cápalány 2010.03.22 14:47:02
Szinkronicitás vagy bosszú, ez a két magyarázat lehetséges. Volt ugye az előző Soproni-szpot, ami megszólalásig hasonlított egy régi Molson-reklámra, ami egy kanadai sörmárka (erről többet itt), most pedig ugye fut a Soproninak az új filmje (bővebben itt): amire, hát,…..
Lady Gaga ezúttal az amFAR (AIDS-ellen küzdő alapítvány) által rendezett gálára felejtett el felöltözni... legalábbis szerintem egy bugyi, egy melltartó és egy kiskabát nem megfelelő öltözet, ha már egy estélyre hivatalos az ember. És természetesen néhány gyöngyszem, és…..
Néhány nappal ezelőtt belepillanthattunk a H&M tavaszi férfiruha-kínálatába, ma pedig megnézzük, hogy a hölgyeknek mivel szolgál várhatóan az üzletlánc.Első ránézésre semmi jóval. Másodszorra lehet találni egy-két tetszetősebb ruhadarabot, kiegészítőt és szandált...…..
Biztosan a hideg miatt választottam a mai kedvencemnek egy Celine tweed kiskabátot. Ha nem kerülne 1.150€-ba (kb. 311.000 Ft), máris lecsapnék rá... bár szerintem én ma ebben is megfagynék :(..
November 14-től ezekre a holmikra csaphatunk le, ha ellátogatunk valamelyik H&M boltba. A Vörösmarty-téren találhatót ajánlom (úgy tudom, ott szoktak "debütálni" a designer kollekciók) :)..
kócos cápalány 2009.09.18 18:16:29
Újabb fotósorozat készült Mihalik Enikőről. Partnere ezúttal a H&M hirdetésből ismert szakállas, bozontos pasi, Patrick Petitjean.A képeket Mario Sorrenti készítette "On the Road" címmel, és a Vogue Hommes International-ban fognak megjelenni.A teljes sorozatot nem rakom…..
Az Energie az őszi/téli férfi kollekciójának népszerűsítését Jonathan Rhys Meyers-re bízta. Jonahtan-t leginkább a The Tudors (Tudorok) című sorozat főszereplőjeként ismerhetjük, ő alakítja VIII. Henrik királyt - furcsa is viszontlátni őt ezekben a hétköznapi ruhákban :) A…..
Victoria és David Beckham 2003-ban. A kép a Vogue Italia Sport-ban jelent meg.Mennyivel jobb, mint az Armani divatfotók!..
kócos cápalány 2009.09.04 21:44:32
Tudom, szerepelt már ebben a rovatban (talán többször is), de olyan sármos.....
kócos cápalány 2009.09.03 20:30:56
kócos cápalány 2009.09.03 20:30:57
kócos cápalány 2009.09.04 21:43:13
@Ms Groutesque: Divattervező, még jó, hogy stílusos...
...vagy csak pancsol, de annyira cukorfalat.Mindjárt megzabálom :D..
kócos cápalány 2009.07.08 21:15:21
Lady Gaga mindent megtesz és bármit bevállal a népszerűségért. Ezúttal a V magazin készített róla egy sorozatot, és hogy az idióta jelmezein túl mást is megmutasson, hát a melleire esett a választás.....
Beth Ditto, a The Gossip "teltkarcsú" leszbikus énekesnőjét, Kate Moss, Kelly Osborne, Peaches Geldof és Daisy Lowe kebelbarátnőjét stílusikonnak kiáltották ki extrém külsejéért, ruháiért és amiért büszkén vállalja túlsúlyát. Véleményem szerint túl büszkén…..
Victoria Beckham híres arról, hogy mindig tökéletes toalettel lép csak a nyilvánosság elé. Lesifotósoknak azonban mégis sikerült elcsípni a pillanatot, amikor is Vic sportcuccban, smink nélkül látható.Itt a bizonyíték, hogy ő is ember... és nekem ez kimondottan szimpatikus…..
Mi van akkor, ha a kereskedő nem hajlandó tesztelni a visszavitt hibás készüléket, ezért nem is tudja 3 napon belül kicserélni azt? Panaszkönyv. Na de ha panaszkönyv sincs? Öcsém vett egy LCD tv-t a Maglódi új Auchan. 2-nap után visszavitte, hogy nem működik a Tv, ha a…..
A Viasaton megy a Szex és New York maraton, mostanában volt az a rész, amikor Berger rávilágít Mirandának az igazságra, hogy miért is nem keresi az adott pasi. "Egyszerűen nem jöttél be neki." Van ilyen, de ahelyett hogy ezt megmondaná az egyik a másiknak, ilyen hülye…..
Az utazási iroda által gyermekbarátnak nevezett szálloda különösen sok lépcsővel várja kedves vendégeit, de legalább a szobát lefoglalták, nem úgy, mint a következő alkalommal, amikor Éviék rajtuk keresztül intézték a szállásukat. Félretájékoztatott, a reggeli kávé…..
Mindig zavarba jövök, amikor szemét Anitákról kell olvasnom, főleg ha "nem igazán szép de nem is csúnya, és az összhatás igen kellemes" módon írják le a külsejét. A valósággal való egyezés a véletlen műve, én sosem laktam karácsonykor albérletben, én sosem…..
A szakítósblog lelkisegély-szolgálat ma feladat megoldani ezt a nem egyszerű történetet, amiben van egy elhagyott anya+gyerek, egy nyuszikat kúró csalfa férj, és egy le nem zárt történet. Tessék segíteni. Innen loptam a képet Hali! Tulajdonképpen nem is tudom, hogy én most…..