Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ogabi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon szeretek panaszkodni. Főleg postban nem. Főleg olyan témában nem, ami csak nekem fáj. Ám mégiscsak arra érdemesnek gondolom, hogy legyen itt erről egy post, mert egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehetséges valamit ennyire szerencsétlenül menedzselni.Ugye történt, hogy…..
ogabi 2009.05.29 22:47:58
@PAStheLoD: Ebben nem tudok neked igazat adni, két okból se.
1. Az indok jelentős, tekintsük át a szereplőket a történetben. Bár most is milliónyi user telepítette az alkalmazást, ha arányiban tekintjük ez a lehetséges végfelhasználók elenyésző töredéke, csak a geek-ek egy részéről van itt szó. Az emberek többsége nem ebbe a kategóriába esik, és a cégek se. Bármiben lefogadom, hogy az utóbbi két kategóriába eső emberek képezik a leendő kliensek elsöprő többségét.
A való világban nem túl sokszor fog az előfordulni, hogy ezek a kedves felhasználók Beta-ról vagy RC-ről, RTM-re frissítenek. Ezzel ellenben a tiszta gépre történő telepítés és a Vista-ról történénő upgrade annál inkább.
Telejsen logikus döntésről van itt szó, azokkal a use-case-ekkel akarnak foglalkozni, ami fontos lesz. Ha ez automatikus lefutna a Windows Update keretében, akkor ez a tesztelési lehetőség kimaradna, buknának marha sok feedback-et, ami ronthatja a termék minőségét.
2. Windows Update: Igenis tesztelik, folyamatosan jönnek rá a frissítések, sőt már volt példa "álfrissítésekre" is amivel kifejezetten a Windows Update rendszert tesztelik. Amennyiben telepítetted ezt Te is láthatod...

Igazából nem értem ezt az egész nyafogást, abszolút elfogadható dolgokról van itt szó, amik mögött normális indokok vannak. Kis rugalmasság kellene ide, és annak megértése, hogy itt az elsődleges cél a termék tesztelése, a hibák felderítése, azok javítása, azaz direkt módon a leendő produktum minőségének javítása.

Uff, én beszéltem!
Csak azt feledte volna, azt a mozdonyvezetőt. Aki már mindkét veséjét eladta, és most télen egy tehervagon tövében, meztelenül, sebes kézzel csócsált egy fagyott marharépát, és amit kidobott mákszemnyi gyomra, menten nyalta is vissza, akár egy kóborkutya. Meg a kizsákmányolt…..
ogabi 2008.12.23 18:11:16
@Közöd??: Kérlek magyarázd el nekem, hogy miért jár ez nekik, mert én eddig sehol se kaptam erre (akár gazdasági szempontból is) racionális választ...