Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piroshetes

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs tiszta lap Szezonnyitó 2009.03.15 23:20:00
Tegnap volt 2009. első repülése részemről. Ilyen volt pont előtte: Ahogy Feri fogalamazott pár héttel ezelőtt, amikor mentőernyőt hajtogattunk; kezdődik az idei őrület! Stílszerűen tehát tegnap se ment semmi zökkenő mentesen, vagy elgalább a tervek szerint. Pénteken Gyilkos…..
Érdekes elemzést tett közé a minap az International Correlation Resource Center (ICRC), amit legjobban talán Nemzetközi Összefüggéskutató Intézetként  (NÖKI) lehetne lefordítani. Az Intézetet 1979-ben hozták létre kanadai Montrealban, hogy a számítástechnika segítségével,…..
piroshetes 2009.03.04 15:59:57
Nincs tiszta lap Nyugati 2009.03.02 21:05:00
Nem a Nyugati az egyetlen olyan közlekedési csomópont, ami már szinte tolerálhatatlan mértékben tele van orkokkal, de dobogós a helyszínek közül, ráadásul gyakran megfordulok arrafelé. Mondjuk szinte minden nap. Az, hogy koszos és büdös, az a világ legtermészetesebb dolga, mert…..
Nincs tiszta lap Ónoss esső 2009.01.14 15:57:00
Mindig eszembe jut az a Hofi kabaré, ami az induló kertévék teljességgel alkalmatlan, beszédhibás bemondóiból csinált hülyét. Meg a SSSága ssselyem sssonka. Nehéz szó, de akkor miért nem reklámozol inkább hurkát! Mennyit röhögtem rajta.Viszont most helyzet van! Nyakunkon a…..
Voltam ma is jégkorongozni, aztán meg lelkisegély szolgálatot játszottunk, úgyhogy ma se mostam ki a benti cuccomat. Pedig holnap menni kell a tetves munkahelyemre, és nem maradhatok utcai ruhában, mert okádni fognak a szagomtól a metrón. Nem voltam bent dec. 20. óta, és nem tudtam…..
Nincs tiszta lap Év eleji hokizás 2009.01.02 23:27:30
Csak sikerült megadni a módját a szilveszternek ezúttal is. Nem voltam minden eseménynek részese, amiknek mégis, annak se vagyok hű krónikása. A dolog a szokásoknak megfelelően jól indult, szép lassan összegyűltünk a Szép utcában, aztán összeraktuk a megivandót. Ilyenkor ritka…..
Na visszajöttem Pestre. Volt nekem egy olyan illúzióm, hogy itt majd békében leteszem a seggem a kanapéra, de hát már a megérkezés beárnyékolta a tervet, mert a doktorúr hozott kocsival, aztán még megnéztük az albérletét. Ez önmagában még nem ad aggodalomra okot, de neki mindig…..
Nincs tiszta lap Habostorta 2008.12.26 13:50:00
Kezdek megcsömörleni a karácsonyi szeretetáradattól, pedig próbáltam nem elmerülni benne, és még így is. Egy fél mise a rádióból reggelihez, ebédre szintén, meg valami hajléktalanszálló a TV-ben, közben az összes zs kategóriás hazai és külföldi előadó egy egy karácsonyi…..
Jaj, nem szabad nekem hazajönni Miskolcra. Idén még a hogyan sem volt teljesen egyértelmű az utazás napjáig, mert a vasutasokra rájött az ötperc. A Stadionoknál állítólag péntektől már ostromállapotok voltak, és a kocsi megérkezése előtt 8 perccel jelent meg az Indexen, hogy…..
Nincs tiszta lap Karácsonyi vacsi 2008.12.22 01:16:00
Jövök haza éjfélkor a Rádai utcában, és kiugrik elém egy vadászgörény. Értem én, hogy szét van rombolva a Kálvin, meg vissza a természethez, de talán a medvéket nem kéne megvárni. Node nem is ez a lényeg, hanem, hogy voltam a Darshanban vacsorázni. Ez egy tradíció a…..
A nálunk sem ismeretlen Hugo- és Nebula-díjas Robert J. Sawyer egyik izgalmas regényéből akar sorozatot készíteni az ABC. A Flash Forward című könyvben a Föld komplett lakossága (kivéve azok, akik alszanak) elveszti az eszméletét 2 perc 17 másodpercre, és ezalatt betekintést nyer…..
Nincs tiszta lap Egy apró mozdulat 2008.12.04 20:25:00
Ma délelőtt a mérlegnél álltam, mert éppen egy reakciót akartam elindítani, amikor valahogy kicsúszott a kezemből a vegyszeres üveg. Szerencsére nem tört el, és nem ömlött szét mind az 1 liter furfural, de kapott bőven a padló, a szekrények és én. Átöltöztem és…..
Nincs tiszta lap MTA inside 2008.12.01 20:01:20
A bejegyzés legelején le kell szögeznem, hogy szeretem a munkámat, mert a következő sorokból nem ez fog kiderülni. Általában az emberek elkerülik a vegyszerszagú helyeket, meg a mérgező, gyulékony, kiszámíthatatlan anyagokat, de nekem nem ez a problémám. Sőt akkor van baj, ha…..
Nincs tiszta lap Vasárnap este 2008.11.30 19:57:00
Vagy csak délután. Télen nincs is különbség. Régen az volt a baj, hogy másnap suli, most az, hogy másnap meló, a problémáimat nem növöm ki, csak kicsit igazodnak az életkoromhoz. Nem vagyok teljesen őszinte, az ekcémámat minden jel szerint sikerült az általános iskolában…..
Nincs tiszta lap Bodies 2008.11.29 12:47:23
Már a nyáron el akartam menni. de errefelé elég sok idő el szokott telni az ötlet és a megvalósítás között. Van még pár aktuálisan futó ötletem, ami még mindíg nem lépett gyakorlati fázisba. A legfontosabb talán a szemüvegem pótlása, amit nagyjából három éve…..
Nincs tiszta lap Bevezetés 2008.11.23 16:49:00
Azt hittem, hogy könnyebb lesz. A hibát ott követtem el, hogy belefogtam a sablonok módosításába. Elment pár óram azzal, hogy a jó öreg trial and error módszerrel rájöttem, hogy nagyjából ki kivel van a CSS-ben. Egy informatikus sírógörcsöt kapott volna, ha ezt látja.…..