Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mendes

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rémálom blog Boldog karácsonyt! 2007.12.21 22:17:00
Békés, boldog karácsonyt kívánok, és szívből kívánom, hogy mindenki szerettei körében tölthesse ezt a szép ünnepet!..
Mendes 2008.11.23 11:12:38
A következőket olvastam az oldalon:
"A rémálom okozója: a szcientológia (...)Felforgat, tönkretesz mindent, csak romokat hagy maga után. (...) Hihetetlen, de ma, 2007-ben, Magyarországon ezt egyházként bejelentve, büntetlenül meg lehet tenni."

Bár már kicsit késői a dolog, mert már 2008 karácsonyát ünnepeljük hamarosan, de azért - ha már erre az oldalra tévedtem - leírom a véleményem. Kíváncsi vagyok, kikerül-e, amit írtam. Ha nem, az (is) egyértelmű jele annak, hogy tisztán kitaláció ez az egész, és itt senki nem nézett utána a dolognak becsületesen.

Kíváncsi lennék erre a "rémálomra". Néhány példa arra, amit szcientológus emberek tettek a Szcientológia nevében vagy annak égisze alatt: (Valóban szörnyű, iszonyatos - az ellenségemnek se kívánnám!) Szóval pl. van egy kb. 10 sportolóból álló csapat, akik nyaranta futás keretein belül elmennek falvakba, városokba, és drogmegelőző előadásokat csinálnak, amelynek része, hogy gyerekek (saját meguktól, nem agymosott állapotban! :-D), egy esküt tesznek arra, hogy nem fognak drogozni. Pfúj! Akkor most dílerként mihez kezdek? :-D

Aztán voltak ilyen "szcientológusok", akik kimentek Srí Lankára, amikor a katasztrófa volt, és elsősegélyt nyújtottak meg segédkeztek az embereknek. Meg, amikor áradt a Duna, kíváncsi vagyok arra, hogy az oldalt író (meg akik fentebb hozzászóltak), hányan voltak kint. És nem fotózni, hanem zsákokat pakolni. Mert Szcientológusok VOLTAK kint. A szemetek! :-D

És igazad van. A világ valóban más lesz. Jobb lesz. És az nem az ilyeneknek köszönhető majd, mint Te, hanem azoknak, akik dolgoznak ezen. Akár Szcientológusok, akár nem.